Χειμερινές Διακοσμητικές Συνθέσεις με Κεριά


Απλά γυάλινα βάζα και κηροπήγια, φυσικά κλαδάκια, μικρά φυτά εσωτερικού χώρου, κουνουνάρια, φρούτα και ξηροί καρποί, ξύλινα ή μεταλλικά καλάθια-κουτιά-δίσκοι. Απλά αντικείμενα συνδυασμένα με φυσικά υλικά στα χρώματα του ...χειμώνα είναι αρκετά για να δημιουργήσετε πολύ όμορφες επιτραπέζιες συνθέσεις με κεριά κατάλληλες για την διακόσμηση οποιουδήποτε χώρου. 

Ανεξάρτητα από τους επιμέρους συνδυασμούς που θα επιλέξετε σε τέτοιου είδους συνθέσεις-διακοσμήσεις το μεγαλύτερο μέρος της αισθητικής τους βασίζεται σε έναν και μοναδικό "κανόνα"....Ούτε ίχνος πλαστικού :) 


Είναι τόσες πολλές οι επιλογές σε κάθε άλλου είδους υλικό που θα βρείτε στην φύση εντελώς ...δωρεάν ώστε δεν χρειάζεται σε καμιά περίπτωση να καταφύγετε στην αντιαισθητική επιλογή πλαστικών διακοσμητικών ακόμη κι αν πρόκειται για μια απλή ...κορδέλα. Αν δεν σας είναι εύκολο να είναι υφασμάτινη απλώς αντικαταστήστε την με ένα απλό σκοινάκι-σπάγγο.

Κάθε τέτοιου είδους σύνθεση με την προσθήκη ενός χριστουγεννιάτικου στοιχείου π.χ μια κορδέλα σε κόκκινη ή πράσινη απόχρωση, τεχνητό χιόνι, διακοσμητικά ή κεράκια σε σχήμα έλατου, αστεριών κλπ. πανεύκολα μετατρέπεται σε γιορτινή, ενώ ο πιο ...σίγουρος συνδυασμός, καλαίσθητος και ταιριαστός με κάθε άλλο στοιχείο είναι η χρήση κεριών λευκού χρώματος. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: