Καλύμματα για όλα τα έπιπλα ΙΚΕΑ σε δεκάδες χρώματα-σχέδια

Καλύμματα για όλα τα μοντέλα
επίπλων
ΙΚΕΑ
σε όλα τα χρώματα


Καλύμματα σε δεκάδες αποχρώσεις - σχέδια και διαφορετικές ποιότητες υφασμάτων,  για όλα τα μοντέλα επίπλων ΙΚΕΑ. Εκτός των διαθέσιμων επιλογών σε μεμονωμένα καλύμματα που διαθέτει η ΙΚΕΑ για κάποιους από τους καναπέδες, πολυθρόνες κλπ. τώρα μπορείτε να αποκτήσετε ένα νέο κάλυμμα για κάθε τύπο και μοντέλο επίπλου ΙΚΕΑ (ακόμη και για παλαιότερα μοντέλα) επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία δεκάδων υφασμάτων σε ποιότητα και απόχρωση.

Στο 
bemz.com θα παραγγείλετε on line επιλέγοντας αρχικά τον τύπο/μοντέλο του επίπλου σας και στην συνέχεια το ύφασμα καλύμματος που επιθυμείτε, ενώ το κόστος αποστολής για την Ελλάδα είναι 10€. 
Οι τιμές στην κλασσική ποιότητα του βαμβακερού καραβόπανου είναι περίπου εναρμονισμένες με τις αντίστοιχες των καταστημάτων ΙΚΕΑ, ενώ σε ποιότητες  όπως το λινό ή το velvet διαμορφώνονται ανάλογα. 

Πιο οικονομικές επιλογές, λόγω της ισοτιμίας ζλότι - ευρώ, αλλά και μεγαλύτερη ποικιλία σε ριγέ, εμπριμέ και φλοράλ σχέδια θα βρείτε για όλους τους τύπους και μοντέλα επίπλων ΙΚΕΑ στο Πολωνικό site dekoria.pl 

Στο dekoria.pl για αποστολή προϊόντων στο εξωτερικό οι παραγγελίες γίνονται τηλεφωνικά ή μέσω email, ενώ και στα δύo sites παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για τα υφάσματα, απόλυτα πειστική απεικόνιση όλων των καλυμμάτων πάνω στο κάθε έπιπλο και δυνατότητα πριν την παραγγελία να σας αποσταλούν δείγματα των υφασμάτων.  


Είναι ένας εξαιρετικά πρακτικός τρόπος τόσο για ανανεώσετε έπιπλα ΙΚΕΑ που ήδη διαθέτετε, όσο και για να αποκτήσετε έναν καναπέ ΙΚΕΑ, μια πολυθρόνα κλπ. στο χρώμα που θέλετε αγοράζοντας αρχικά μόνο τον σκελετό του επίπλου, χωρίς κάλυμμα, και παραγγέλνοντας στην συνέχεια ένα στην απόχρωση που επιθυμείτε. 

Στο dekoria.pl μπορείτε επίσης και να συνδυάσετε το ίδιο ή και διαφορετικό ύφασμα με μαξιλάρια, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα κλπ. ραμμένα στις διαστάσεις που επιθυμείτε.