Καλλιτεχνικές Κατασκευές με Βότσαλα-Πέτρες


Βοτσαλάκι... Βοτσαλάκι


Ένα υλικό που από την φύση μας προσφέρεται δωρεάν και σε άπειρες σχηματικές και χρωματικές παραλλαγές, με βασικό εργαλείο την ...φαντασία, μπορεί να μετατραπεί σε πολύ ιδιαίτερης αισθητικής και καλαισθησίας δημιουργίες.
Επιτράπεζιες ή επιτοίχιες καλλιτεχνικές συνθέσεις από βότσαλα-πέτρες, ιδανικές για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού, για διακοσμήσεις επαγγελματικών χώρων αλλά και για πολύ ιδιαίτερα δώρα.


Για να ζωγραφίσετε-βάψετε βότσαλα θα χρησιμοποιήσετε απλά ακρυλικά χρώματα ή χρώματα σε σκόνη, για να τα κολλήσετε μεταξύ τους θερμοκολλητικό πιστόλι, μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης ή για κατασκευές μεγαλύτερου μεγέθους μια ειδική κόλλα για πέτρες. 

Ο συνδυασμός με θαλασσόξυλα, σύρμα, ξύλο ή ύφασμα, προσδίδει σε τέτοιου τύπου δημιουργίες ακόμη πιο εποχιακό-καλοκαιρινό ύφος ενώ κάθε ιδέα μπορεί να τροποποιηθεί σε μέγεθος, αποχρώσεις κλπ. ανάλογα με το δικό σας γούστο και φαντασία. 

Στο τέλος του θέματος θα βρείτε τον αντίστοιχο πίνακα μας στο Pinterest απ΄όπου κλικάροντας στις εικόνες μπορείτε να έχετε περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε καλλιτέχνη-δημιουργό, τιμές για κάποια αντικείμενα που διατίθενται προς πώληση κλπ και αξίζει πραγματικά να περιηγηθείτε στα sites των περισσοτέρων που ασχολούνται με stone art, οι ιδέες και τα δημιουργήματα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: