65τμ Διακοσμημένα εξαιρετικά σε μοντέρνο στυλ


Εξαιρετικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο διαμέρισμα 65τμ με αισθητικό αποτέλεσμα που βασίζεται την ανάμειξη στοιχείων μοντέρνου, σκανδιναβικού ακόμη και ethnic στυλ. 
Η διαμόρφωση εκμεταλλεύεται πλήρως βασικά αρχιτεκτονικά στοιχεία του σπιτιού, όπως τον προσανατολισμό των πολύ μεγάλων παραθύρων με θέα στο εξωτερικό καταπράσινο περιβάλλον, ενώ η χρήση αρκετών φυτών εσωτερικού χώρου δημιουργεί έντονα την αίσθηση ενός απόλυτα φυσικού περιβάλλοντος παρ΄όλο που ο μοναδικός εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι ένα πολύ μικρό μπαλκόνι. 

Στην γενική διακόσμηση έχουν χρησιμοποιηθεί πολλά στοιχεία - αντικείμενα, αναλογικά με την συνολική διάσταση του διαμερίσματος, όμως οι εντελώς απλές και καθόλου ογκώδεις γραμμές των μεγάλων επίπλων με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις μεγάλες ξύλινες βιβλιοθήκες συμβάλλουν καθοριστικά ώστε κανένα σημείο του σπιτιού να μην μοιάζει υπερφορτωμένο. 
Χρωματικά ο συνδυασμός του λευκού, με τις αποχρώσεις του φυσικού ξύλου, το απαλό ροζ-σομόν στον καναπέ, τοχαλί όπως και στην κρεβατοκάμαρα και του μπλε που έχει χρησιμοποιηθεί για την πολύ όμορφης αισθητικής μοντέρνα κουζίνα, δημιουργούν ένα εντυπωσιακά ταιριασμένο σύνολο με όση χρωματική ένταση απατεί κάθε χώρος.