Το πιο απλό και γρήγορο DIY Κεφαλάρι


Πολύ απλός και γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι για κρεβάτια χωρίς πλάτη, ιδανικός για εξοχικά - καλοκαιρινά σπίτια.
Θα χρειαστείτε μόνο μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια σε σχέδια - χρώματα ταιριαστά με το σύνολο του δωματίου και φαρδιά αυτοκόλλητη ταινία velcro διπλής όψης, που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη ραπτικής. 


Κάντε αρχικά έναν σχεδιασμό για την θέση-σειρά του κάθε μαξιλαριού ανάλογα με το σχήμα-μέγεθος-σχέδιότου και στην συνέχεια απλώς στερεώστε τα στον τοίχο, σε δύο σειρές που να καλύπτουν ολόκληρο το πλάτος του κρεβατιού, χρησιμοποιώντας για κάθε μαξιλάρι δύο κομμάτια αυτοκόλλητης ταινίας velcro.  Το ένα τμήμα της ταινίας θα κολληθεί στον τοίχο και το άλλο στην πίσω όψη του μαξιλαριού.

Κεφαλάρια από διακοσμητικά μαξιλάρια μπορούν βεβαίως να δημιουργηθούν και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, απλά ο συγκεκριμένος είναι ο πιο εύκολος και κυρίως σας δίνει την ευχέρεια οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε το ίδιο εύκολα να αλλάξετε κάποια ή και όλα τα μαξιλάρια τα οποία χρησιμοποιούνται και πάλι σαν διακοσμητικά, αφού το ύφασμά τους δεν έχει επηρεαστεί από κανενός είδους μόνιμης φθοράς-μετατροπής.