ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ: Ατμοσφαιρικό & Λειτουργικό Στούντιο 34τμ


Πλήρως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα - studio 34τμ με ουσιαστικές χωροταξικές αλλαγές σε σχέση με την αρχική διαμόρφωση.
Δύο βασικά στοιχεία που αφορούν την δημιουργία του άνετου χώρου ύπνου με τρόπο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα ακόμη καναπές του καθιστικού και την τοποθέτηση των ηλεκτρικών συσκευών της κουζίνας στον εσωτερικό διάδρομο, ακριβώς στην ευθεία του πάγκου, έχουν αφήσει έναν πολύ μεγάλο χώρο αναλογικά με το συνολικό μέγεθος του διαμερίσματος για χρήση καθιστικού - τραπεζαρίας - κουζίνας.





Διακοσμητικά κυριαρχεί το κλασσικό ύφος με μερικές αντικέ λεπτομέρειες, σε γήϊνες και γκρι αποχρώσεις. 

Χρωματικά το σύνολο χαρακτηρίζεται από μια σχεδόν "μονότονη"  ομοιομορφία, που όμως πετυχαίνει ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος χωρίς σε κανένα σημείο κάποιο στοιχεία έντονης απόχρωσης να αλλάζει την ενιαία εικόνα, ενώ καθαρά λειτουργικά οι λύσεις που έχουν υιοθετηθεί πραγματικά έχουν κατορθώσει να χωρέσει ένα ολόκληρο ...σπίτι, στα τετραγωνικά που πολύ συχνά καλύπτει μόνο το καθιστικό ενός διαμερίσματος και μάλιστα με άνετο και ευρύχωρο τρόπο και όχι με τα πάντα στριμωγμένα.