Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να καλύψετε πλαστικές γλάστρες

Δώστε πολύ όμορφη όψη σε απλές πλαστικές γλάστρες
με μπαμπού - πλεχτά σουπλάΘα χρειαστείτε μόνο Σουπλά φαγητού από Μπαμπού ή ψάθινα ευλύγιστα σε παραλληλόγραμμο σχήμα, πιστόλι σιλικόνης ή βελόνα και πετονιά και κολλητική ταινία διπλής όψης.
Σουπλά κατάλληλα για την συγκεκριμένη χρήση θα βρείτε στην αγορά σε ποικιλία σχεδίων-αποχρώσεων και σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές, δείτε ενδεικτικά εδώ


Υπολογίστε - μετρήστε την περίμετρο που θα πρέπει να έχει η κατασκευή ανάλογα με το φάρδος της γλάστρας που θέλετε να καλύψετε και εάν χρειάζεται γυρίστε προς τα μέσα - λυγίστε το ένα σουπλά και κολλήστε το για να το μικρύνετε στο κατάλληλο μήκος.
Ενώστε με πιστόλι σιλικόνης ή με βελόνα και πετονιά τα δύο σουπλά μεταξύ τους και στις ανοιχτές πλευρές κολλήστε από τρία κομμάτια κολλητικής ταινίας διπλής όψης, με τρόπο που η κατασκευή να κλείνει αφού "αγκαλιάσει" πλήρως την γλάστρα.  


Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να καλύψετε όχι μόνο κανονικές γλάστρες αλλά και απλά πλαστικά δοχεία, τενεκέδες κλπ. με φυτά, δίνοντας τους όψη σαν να είναι τοποθετημένα σε ψάθινα κασπό.
Με πιστόλι σιλικόνης ή βελόνα και πετονιά τα σουπλά μπορούν να ενωθούν και κατά ύψος, για χρήση σε ψηλές γλάστρες - δοχεία φύτευσης.