Προτάσεις για να χρησιμοποιήσετε το Κεραμιδί στην Διακόσμηση του σπιτιούΙδέες και συνδυασμοί για να χρησιμοποιήσετε το Κεραμιδί, 
μια από τις πιο "ζεστές" γήινες αποχρώσεις, στην Διακόσμηση του σπιτιού 


diakosmhseis-se-keramidi-xrwma


Στους τοίχους

Από τις πιο κατάλληλες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε σε έναν μικρών διαστάσεων τοίχο μια έντονη χρωματική αντίθεση σε σχέση με τους υπόλοιπους στον ίδιο χώρο και τοποθετώντας στον ...φόντο του κεραμιδί ένα μεγάλο κάδρο, έργο τέχνης ή έπιπλο παλαιωμένης όψης σε πράσινες-μπλε αποχρώσεις. Ο συνδυασμός του κεραμιδί και με τα δύο αυτά χρώματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός. 
Σε τοίχους μεγάλων διαστάσεων στους οποίους θα τοποθετήσετε μικρά ή μεγαλύτερα ξύλινα και ψάθινα αντικείμενα και γενικά στοιχεία  σε αποχρώσεις του ξύλου, σε καφέ, μαύρο ή και λευκό.
Γενικά οι αποχρώσεις του πορτοκαλί είναι ιδανικές σαν "φόντο" σε επιλεγμένα σημεία των τοίχων για να αναδείξουν διακοσμητικά αντικείμενα. 


Το ίδιο εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα που δημιουργεί το κεραμιδί και αν το χρησιμοποιήσετε για το σημείο των τοίχων που υπάρχουν έπιπλα-ραφιέρες χωρίς πλάτη. Στην κρεβατοκάμαρα

Ειδικά αν στον χώρο κυριαρχούν λευκές-μπέζ αποχρώσεις και ξύλινα έπιπλα τοποθετείστε το κεραμιδί στον κεντρικό τοίχο πίσω από το κρεβάτι ή προσθέστε μια ιδιαίτερα φωτεινή και ζεστή πινελιά με την χρήση του απλώς και μόνο σε λευκά είδη - υφασμάτινα στοιχεία. 

Σαν βασική απόχρωση σε ταπετσαρίες - καλύμματα επίπλων

Είναι από τις αποχρώσεις που θα "φωτίσουν" τον χώρο, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το στυλ του επίπλου που θα το χρησιμοποιήσετε, ειδικά αν στο σαλόνι - καθιστικό σας επικρατούν γενικά "μουντές" αποχρώσεις. Σε διακοσμητικά μαξιλάρια - ριχτάρια

Ταιριαστό σχεδόν με το σύνολο των χρωμάτων, πολύ εύκολα θα συνδυάσετε το κεραμιδί σε μικρά υφασμάτινα στοιχεία με τις βασικές αποχρώσεις των επίπλων σας. 
Στο χαλί

Η χρήση του κεραμιδί όπως και άλλων αποχρώσεων του πορτοκαλί στο δάπεδο, σε ένα δίχρωμο ή πολύχρωμο χαλί, είναι από τις πιο καλαίσθητες επιλογές για χώρους με ξύλινο πάτωμα, δωμάτια που κυριαρχούν γενικά οι αποχρώσεις του ξύλου σε έπιπλα-αντικείμενα όπως και χώρους με έντονη παρουσία του καφέ, του μπλε ή του πράσινου. 
Σε μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες

Προσθέστε φωτεινότητα και χρωματικές αντιθέσεις με μικρά διακοσμητικά αντικείμενα ή και λουλούδια σε κεραμιδί αποχρώσεις,στο τραπεζάκι του σαλονιού, βοηθητικά τραπέζια κλπ