Πως θα Κρεμάσετε στον τοίχο Πιάτα ή άλλου είδους Aντικείμενα χωρίς να τα τρυπήσετε

Πορσελάνινα - κεραμικά πιάτα, μεταλλικούς δίσκους, ψάθινα καλάθια και κάθε είδους αντικείμενο που δεν διαθέτει υποδοχή για κρέμασμα, για να το τοποθετήσετε ως διακοσμητικό τοίχου θα πρέπει ή να το ...καταστρέψετε τρυπώντας το ή να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά ελάσματα για την συγκεκριμένη χρήση που όμως, ακόμη και τα πιο μικρά, είναι πάντα εμφανή στην μπροστινή όψη του κρεμασμένου στον τοίχο αντικείμενο. 
pws-tha-kremasete-piata-stous-toixous-xwris-na-ta-tryphseteΚαι όμως υπάρχει εναλλακτική ..."Φτιάξτο Μόνος Σου" λύση :) 
πολύ απλή,γρήγορη και οικονομική. 
Θα χρειαστείτε μόνο μεταλλικούς κρίκους (θα τους βρείτε σε διάφορα σχήματα-μεγέθη σε όλα τα καταστήματα - είδη κιγκαλερίας) και φαρδιά μονωτική ταινία. 

Όχι κολλητική, αυτοκόλλητη κλπ. αλλά μονωτική ταινία ειδική για ηλεκτρολογική χρήση, που είναι κατασκευασμένη από πολύ πιο χοντρό πλαστικό και ιδιαίτερα ανθεκτική

Περάστε στον κρίκο ένα κομμάτι ταινίας με μήκος ανάλογο με το ύψος του αντικειμένου που θέλετε να κρεμάσετε και κολλήστε γερά τις δύο πλευρές ώστε ο κρίκος να "ανάμεσα" στην ταινία. Επαναλάβετε ακριβώς το ίδιο ακόμη μια φορά.
Τοποθετείστε τον κρίκο στο σημείο-ύψος που πρέπει ώστε να μην είναι εμφανής όταν τον κρεμάσετε στον τοίχο. 
Κολλήστε οριζόντια 3-4 ακόμη κομμάτια ταινίας με αρκετό φάρδος και φροντίζοντας να καλύπτουν από κάτω προς τα επάνω σχεδόν ολόκληρο το μήκος της ταινίας που συγκρατεί τον κρίκο.
Για ιδιαίτερα βαριά αντικείμενα κολλήστε άλλη μια σειρά ταινίες οριζόντια επάνω στις πρώτες. 
Είναι ένας πολύ απλός και πρακτικός τρόπος για να αξιοποιήσετε πιάτα, δίσκους καλάθια κλπ. ως διακοσμητικά τοίχου χωρίς να υποστούν την παραμικρή φθορά.  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto