6 Τρόποι για να αξιοποιήσετε μια Αντικέ ΣυρταριέραΠροτάσεις και τρόποι για να χρησιμοποιήσετε και να αξιοποιήσετε απλές κλασσικές συρταριέρες όπως  και όλα τα αντίστοιχου ύφους έπιπλα που εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμόζοντας απλές τεχνικές παλαίωσης σε μεταχειρισμένα, παλιά ή και νέα κομμάτια που θα βρείτε στην αγορά επίπλων σε οικονομικές τιμές, με τρόπους που εκτός της αισθητικής τους στην διακόσμηση του σπιτιού να επωφεληθείτε με τον καλύτερο τρόπο και από τους μεγάλους αποθηκευτικούς τους χώρους. 


antike-syrtarieres-mpoufedes
Τουαλέτα Κρεβατοκάμαρας
Με την προσθήκη ενός καθρέφτη δημιουργείστε μια όμορφη αλλά και απόλυτα λειτουργική τουαλέτα για την κρεβατοκάμαρα.
Αντικέ συρταριέρες που προορίζονται για την συγκεκριμένη χρήση μπορούν να βαφτούν και σε πιο ιδιαίτερα-έντονα χρώματα, εκτός των κλασσικών λευκού-παλ και να συνδυαστούν με τις βασικές αποχρώσεις που κυριαρχούν στο δωμάτιο

Κομοδίνο
Αν έχετε τον διαθέσιμο χώρο αξιοποιείστε ένα τέτοιο αντικέ έπιπλο σαν κομοδίνο. Τόσο η μεγάλη κεντρική του επιφάνεια, σε σχέση με ένα αντίστοιχο μικρό έπιπλο, όσο και τα συρτάρια  θα σας εξυπηρετήσουν πολύ, ενώ δεν είναι απαραίτητο στην άλλη πλευρά του κρεβατιού να τοποθετηθεί κάτι αντίστοιχο. 

Έπιπλο Εισόδου
Ιδανικός τρόπος και να αναδείξετε μια αντικέ συρταριέρα -σε συνδυασμό με έναν καθρέφτη, έναν κλασσικό ξύλινο "καλόγερο" στον οποίο επίσης μπορείτε  εύκολα να δώσετε παλαιωμένη όψη ή μια άλλου τύπου ταιριαστή κρεμάστρα τοίχου- να την μετατρέψετε σε έπιπλο εισόδου. 
Φυτά εσωτερικού χώρου, ένα μεγάλο κάδρο ή πολλά μικρότερα σε κάθετη διάταξη πάνω από την συρταριέρα, αντικέ επιτραπέζια φωτιστικά ή και ένα φωτιστικό δαπέδου σε κλασσική γραμμή, είναι από τα καταλληλότερα αντικείμενα για να την πλαισιώσετε και να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό ...καλωσόρισμα στην είσοδο ακριβώς του σπιτιού. 

Έπιπλο Μπάνιου
Όσο extreme και αν φαίνεται αρχικά μια τέτοια ιδέα, στην πραγματικότητα ένα τυπικό έπιπλο μπάνιου με συρτάρια δεν έχει καμιά ούτε οπτική ούτε λειτουργική διαφορά από ένα αντίστοιχο που απλά δεν είναι ειδικά προορισμένο για την συγκεκριμένη χρήση.
Σε μια κλασσική συρταριέρα, με το κόψιμο της κεντρικής της επιφάνειας στο κατάλληλο σχήμα, μπορεί να τοποθετηθεί κανονικά νιπτήρας ενώ αν έχετε στο μπάνιο τον απαιτούμενο χώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως απλό ...ντουλάπι με πολύ μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους χωρίς καμιά μετατροπή.
Οι απλοί καθρέφτες με ξύλινο πλαίσιο που θα βάψετε στην ίδια απόχρωση με εκείνη του επίπλου είναι οι πιο ταιριαστοί για ένα τέτοιο έπιπλο μπάνιου. 

Βοηθητικό Τραπέζι Σαλονιού
Τοποθετείστε ένα αντικέ έπιπλο με συρτάρια - ντουλάπια μαζί με δύο πολυθρόνες ή καρέκλες και δημιουργείστε μια πολύ ξεχωριστή γωνιά στο καθιστικό. 
Δίπλα επίσης από τον καναπέ ή στην πλάτη του, αν αυτός είναι τοποθετημένος ελεύθερα στον χώρο, επίσης μπορεί να βρει την θέση του ένα τέτοιου τύπου αντικέ έπιπλο σαν βοηθητικό και διακοσμητικό τραπέζι σαλονιού,  αν δεν θέλετε φυσικά να το χρησιμοποιήσετε με τον κλασσικό τρόπο σαν μπουφέ εφαπτόμενο του τοίχου σε συνδυασμό με έναν καθρέφτη, κάδρο κλπ. 

     Για να συγκεντρώσετε παλιά - αντικέ αντικείμενα 
Σε όποιο χώρο - σημείο και εάν επιλέξετε να τοποθετήσετε τέτοιας μορφής αυθεντικά παλιά ή παλαιωμένης όψης έπιπλα, είναι τα καταλληλότερα για να συγκεντρώσετε διακοσμητικά αντικείμενα του ίδιου ύφους. 
Ξύλινα αντικέ επιτραπέζια φωτιστικά, γυάλινα αντικείμενα όπως και διακοσμητικά κομμάτια από ξύλο, μέταλλο, πορσελάνη είναι από τα πιο ταιριαστά για να τα τοποθετήσετε πάνω σε μια αντικέ συρταριέρα και να διαμορφώσετε μια ιδιαίτερη γωνιά σε εξ΄ολοκλήρου vintage στυλ. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
elmueble.com