7 Τύποι Επίπλων για χρήση σαν Κομοδίνα σε Μικρές Κρεβατοκάμαρες


epipla-gia-xrhsh-san-komodina-gia-mikres-krevatokamares
Εκτός από τον κλασσικό τύπο πολλά ακόμη είδη επίπλων μπορούν να κάνουν χρήση σαν Κομοδίνα σε Μικρές Κρεβατοκάμαρες, ανάλογα με το αν ο συνολικός χώρος του δωματίου είναι μικρός ή μόνο τα σημεία παραπλεύρως του κρεβατιού.
Επιλέξτε λύσεις λειτουργικές αξιοποιώντας κυρίως το ύψος του διαθέσιμου χώρου σας και έπιπλα που θα σας προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους και μπορούν να εξυπηρετήσουν και άλλες χρήσεις. Ένα ράφι 
Ο πιο απλός τρόπος για να δημιουργήσετε κομοδίνα όταν ο χώρος δίπλα από το κρεβάτι είναι ιδιαίτερα μικρός.
Μπορούν να τοποθετηθούν και γωνιακά και είναι ασφαλώς μια ιδιαίτερα πρακτική και ταυτόχρονα η πιο οικονομική επιλογή όταν θέλετε να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρά σας. 
Σε ένα ράφι-κομοδίνο με πολλούς τρόπους μπορείτε να ενσωματώσετε  φωτιστικό, για να κερδίσετε  χώρο από την κεντρική επιφάνεια του ραφιού και να δώσετε στον χώρο μια πολύ ιδιαίτερη αισθητική. 

Πολλά ράφια 
Η αξιοποίηση κατά ύψος του σημείου δίπλα στο κρεβάτι είναι εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους σε μικρές κρεβατοκάμαρες, με την τοποθέτηση όχι ενός μόνο αλλά μιας σύνθεσης ραφιών ένα εκ των οποίων θα έχει χρήση κανονικού κομοδίνου. 

 Ξύλινα Πάνελ
Καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, ειδικά σε βάθος, και μπορούν να δημιουργηθούν στις διαστάσεις και τον σχεδιασμό που θέλετε από λεπτό ξύλο-σανίδα ή και κόντρα πλακέ, ενώ ανήκουν στις κατασκευές που αισθητικά μπορούν να αναβαθμίσουν τον χώρο της κρεβατοκάμαρας με τοποθέτηση πάνω στο ξύλο φωτιστικών τοίχου, ιδιαίτερο σχεδιασμό στα ράφια τους κλπ.
 

Βιβλιοθήκες - Ψηλές Ραφιέρες 
Όταν οι συνολικές διαστάσεις του δωματίου είναι μικρές αλλά το σημείο δίπλα στο κρεβάτι σχετικά ευρύχωρο, αντί για ένα κλασσικό κομοδίνο, τοποθετείστε μια ψηλή ραφιέρα - βιβλιοθήκη με κλειστούς και ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους. Με δύο τέτοια έπιπλα στις δύο πλευρές του κρεβατιού ο συνολικός χώρος που κερδίζετε για τοποθέτηση βιβλίων, ρούχων, καλλυντικών και κάθε είδους αντικειμένων είναι περίπου αυτός μιας μικρής ...ντουλάπας. 

Μια συρταριέρα 
Μια μεγάλη συρταριέρα, ακόμη και συνδυασμένη με καθρέφτη για χρήση και ως τουαλέτα κρεβατοκάμαρας, θα χωρέσει πολλά περισσότερα και θα σας εξυπηρετήσει λειτουργικά πολύ παραπάνω από ένα τυπικό κομοδίνο. 

Το γραφείο  
Αν στο δωμάτιο υπάρχει γραφείο δοκιμάστε να διαμορφώσετε τον χώρο τοποθετώντας αυτό στην θέση του κομοδίνου.
Θα είναι το ίδιο λειτουργικό ενώ ταυτόχρονα θα απελευθερώσει χώρο από ένα άλλο σημείο του δωματίου. 


Κατασκευές από Ξύλινα Κουτιά 
Μια επίσης πολύ ιδιαίτερη και αισθητικά όμορφη επιλογή.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξύλινα κουτιά - κιβώτια στις διαστάσεις - βάθος που απαιτεί ο χώρος, στερεωμένα στον τοίχο ή ακουμπισμένα στο δάπεδο, ενώ με αυτά μπορούν να δημιουργηθούν και ιδιαίτερα εντυπωσιακές κατασκευές πχ ένα κομοδίνο με αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους και ενσωματωμένο φωτιστικό. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το φτιάξετε. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto