Πολύχρωμα Διακοσμητικά Τοίχου από Σκοινί

Εντυπωσιακά και πολύ πρωτότυπα Πολύχρωμα Διακοσμητικά Τοίχου 
από Σκοινί  σε σχήμα ...ουράνιου τόξου. 
diy-diakosmhtika-toixou-apo-skoini

Πολύ όμορφα για διακοσμήσεις παιδικών δωματίων, κρεβατοκάμαρας, νεανικών χώρων και πολύ ταιριαστά για χώρους διακοσμημένους σε Μοντέρνο, Ethnic ή Boho στυλ. Θα χρειαστείτε: 
Λευκό βαμβακερό σκοινί, νήμα πλεξίματος ή χοντρές κλωστές κεντήματος, λεπτό σύρμα, σελοτέιπ και αυτοκόλλητη κολλητική ταινία. 
Αρχικά τυλίξτε το ενιαίο κομμάτι σκοινιού σε καμπύλες σειρές, σε σχήμα "ουράνιου τόξου, για να αποφασίσετε για το μέγεθος που θέλετε να έχει η κατασκευή. 
Κόψτε το σκοινί ώστε να δημιουργηθούν μεμονωμένες σειρές και συγκρατείστε την άκρη τους με την κολλητική ταινία. 
Κόψτε κομμάτια σύρμα στο κατάλληλο μέγεθος και συγκρατείστε τα πάνω στο κάθε κομμάτι σκοινιού με το σελοτέιπ, ώστε το σκοινί να σταθεροποιηθεί σε καμπύλο σχήμα.
Ξεκινείστε να τυλίγετε κάθε κομμάτι σκοινιού με νήμα-κλωστή σε διαφορετικές αποχρώσεις αφήνοντας στις δύο άκρες όσο κενό τμήμα θέλετε.
Συγκρατείστε τις άκρες του νήματος με γερούς κόμπους ή δένοντάς τες πάνω στο σκοινί με βελόνα
Ενώστε ανά σημεία τις σειρές σκοινιού μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μια χοντρή βελόνα έτσι ώστε στο σύνολο της κατασκευής να είναι σταθερά ενωμένες μεταξύ τους, αφαιρέστε την κολλητική ταινία στις άκρες, ξετυλίξτε το σκοινί μέχρι το σημείο που ξεκινά το νήμα και ράψτε στο πίσω μέρος μια κορδελίτσα για το κρέμασμα της κατασκευής. 
Για να δώσετε πιο όμορφη όψη στο ελεύθερο σκοινί στις άκρες απλά ...χτενίστε το με μια βούρτσα μαλλιών. 
Ο βασικός αυτός τρόπος κατασκευής μπορεί ασφαλώς να εμπλουτιστεί με πρόσθετα υφασμάτινα στοιχεία, δαντέλες, πομ πομ κλπ. 
Η τελική όψη ενός τέτοιου διακοσμητικού τοίχου διαφοροποιείται ανάλογα τόσο με το μέγεθός του όσο και με τις αποχρώσεις νήματος που θα χρησιμοποιήσετε, ενώ αν το προτιμάτε κάθε κομμάτι σκοινιού μπορεί και να ντυθεί με περισσότερα από ένα χρώματα νήματος ή το σύνολο της κατασκευής να δημιουργηθεί με ακόμη απλούστερο τρόπο αν χρησιμοποιήσετε κομμάτια βαμβακερού σκοινιού διαφόρων χρωμάτων, οπότε δεν θα χρειαστεί να το επενδύσετε με νήμα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
puresweetjoy.co.za