Πως θα κάνετε το Καρότσι Κήπου να χωρά περισσότερα


Το Καρότσι Κήπου είναι από τα χρησιμότερα βοηθητικά εργαλεία για την γενική φροντίδα του κήπου και ο πιο πρακτικός τρόπος για να καθαρίσετε τον χώρο μετά από εργασίες όπως κούρεμα γκαζόν, μάζεμα φύλλων, κλαδέματα κλπ. και όσο μεγαλύτερη η χωρητικότητά του τόσο περισσότερο θα σας διευκολύνει ό,τι και αν θέλετε να μεταφέρετε σε άλλο σημείο ή εκτός του κήπου. 
Ένα κλασσικό καρότσι με τις κατάλληλες προσθήκες μπορεί να χωρέσει πολύ περισσότερα και να γίνει ακόμη πιο λειτουργικόΜε ξύλινες λεπτές σανίδες μπορεί να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο σαν μεγάλο "καφάσι" ίσο σε μήκος και πλάτος με τα αντίστοιχα του καροτσιού, που θα μεγαλώσει κατά πολύ το ύψος-βάθος του. 
Επενδύστε το εσωτερικά με λεπτή εύκαμπτη σίτα που θα στερεώσετε  περιμετρικά πάνω στο βασικό μέρος της κατασκευής, τόσο στην επάνω όσο και στην κάτω πλευρά, βιδώνοντας λεπτό ξύλινο πηχάκι. Το ίδιο αυτό εσωτερικό πηχάκι, ταυτόχρονα, θα συγκρατεί το πλαίσιο σταθερά πάνω στο καρότσι. 
Με πολύ απλούστερο τρόπο μπορείτε να αυξήσετε κατά πολύ το ύψος-βάθος σε ένα καρότσι κήπου χρησιμοποιώντας πλέγμα-σύρμα περίφραξης
Κόψτε ένα κομμάτι πλέγμα στο μέγεθος που χρειάζεται, ενώστε τις κομμένες άκρες του με δεματικά και στερεώστε το πάνω στο καρότσι με μεταλλικά μανταλάκια - σφιχτήρες που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με εργαλεία. Με δεματικά σταθεροποιείστε και τα μανταλάκια  πάνω στο πλέγμα.
Αν σας εξυπηρετεί, ανάλογα με την χρήση του καροτσιού, μπορείτε σε μια πλευρά να αφήσετε ένα ανοιχτό σημείο ώστε να είναι ευκολότερο το άδειασμα του καροτσιού.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
selbst.de