Εντυπωσιακός τρόπος για να Διακοσμήσετε Τοίχους σε Παιδικά Δωμάτια


Μετατρέψτε τους τοίχους παιδικών δωματίων 
σε πολύχρωμα έργα ...αφηρημένης τέχνης
diakosmhsh-toixou-gia-paidika-dwmatia
Ιδιαίτερα εντυπωσιακός τρόπος για να διακοσμήσετε τους τοίχους σε παιδικά δωμάτια και με αποτέλεσμα που σίγουρα θα ενθουσιάσει τα παιδιά.
Θα χρειαστεί απλώς να τους γεμίσετε με αφηρημένα σχήματα - σχέδια που αρχικά θα σχεδιάσετε και στην συνέχεια θα γεμίσετε με χρώμαΟι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν σε σχέδια - αποχρώσεις είναι φυσικά απλώς ...άπειροι :) και θα σας διευκολύνει πολύ να κάνετε αρχικά μια μικρογραφία του σχεδίου σε χαρτί το οποίο στην συνέχεια θα ...αντιγράψετε στον τοίχο. 
Το θέμα μπορεί να αποτελείται από αποκλειστικά αφηρημένα σχέδια σε έντονους χρωματισμούς ή να απεικονίζει πιο συγκεκριμένα αντικείμενα - παραστάσεις πχ σπίτια, λουλούδια κλπ. το βασικό απλό περίγραμμα των οποίων θα σχεδιάσετε εύκολα πάνω στον τοίχο και στην συνέχεια θα το χρωματίσετε. Αν σας αρέσει η ιδέα αλλά η ...έμπνευσή σας δεν θα σας βοηθά απλά αντιγράψτε σχέδια εικόνων που θα βρείτε στο internet από αυθεντικά έργα αφηρημένης ζωγραφικής όπως και από αντίστοιχης μορφής ταπετσαρίες τοίχων.
Και φυσικά με τον συγκεκριμένο τρόπο εκτός από παιδικά δωμάτια μπορούν να διακοσμηθούν τοίχοι σε κάθε χώρο μοντέρνας διακόσμησης. 
ashleymary.com