3 Είδη Επίπλων για να ανανεώσετε Εύκολα και Οικονομικά τους χώρους σας

Πρακτικά και Οικονομικά έπιπλα

Πρακτικές επιλογές - συνδυασμοί επίπλων και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις για τις περιπτώσεις που θέλετε να κάνετε αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού

Έπιπλα "πασπαρτού" αλλά και ιδιαίτερα λειτουργικά, ταιριαστά σε κάθε σπίτι, που εύκολα θα αλλάξουν και θα ομορφύνουν τους χώρους που θα τα τοποθετήσετε.  1. Καρέκλες Πολυπροπυλενίου 

Εκτός από την Νο1 τάση της μόδας σε καρέκλες είναι ιδιαίτερα πρακτικές για σπίτια με παιδιά αφού η απουσία υφάσματος τις κάνει πολύ εύκολες στο καθάρισμα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στην κουζίνα ή την τραπεζαρία όσο και σαν κάθισμα γραφείου ή βοηθητικά - συμπληρωματικά καθίσματα σε κάθε χώρο.  
Παρά τον μοντέρνο τους σχεδιασμό ταιριάζουν εξαιρετικά και με εντελώς κλασσικής γραμμής έπιπλα - τραπέζια, ειδικά σε λευκό ή μαύρο χρώμα.
Διατίθενται στην αγορά και σε μορφή πολυθρόνας ή και σκαμπώ και σε ποικιλία χρωμάτων, ενώ η τιμή τους ανάλογα βεβαίως και με την ποιότητά τους ξεκινά ακόμη και από τα 12-13€. 
mokalishome.gr   

2. Ντουλάπια Παπουτσοθήκες

Ανεξάρτητα από τον χαρακτηρισμό τους ως Παπουτσοθήκες τα χαμηλά ή ψηλότερα ντουλάπια αυτής της μορφής, μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλές διαφορετικές χρήσεις και σας δίνουν την δυνατότητα εύκολα και οικονομικά να αποκτήσετε πχ ένα μικρό μπουφέ, βοηθητικά έπιπλα για το καθιστικό, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο, μπορούν να συνδυαστούν με εξίσου οικονομικούς καθρέφτες δημιουργώντας πολύ όμορφες "γωνιές" κλπ. ενώ το συνήθως μικρό τους βάθος τα κάνει ιδανικά για σημεία που ο χώρος σας είναι περιορισμένος.
Στην κατηγορία "Μικροέπιπλα" όλων των καταστημάτων-eshops επίπλων θα βρείτε πολλές τέτοιες επιλογές, σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Έπιπλα πρακτικά και "ευέλικτα"  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν-συνδυαστούν με πολλούς τρόπους, πέρα από την βασική χρήση για την οποία έχουν σχεδιαστεί.
ntoulapia-papoutsothkes
mokalishome.gr

3. Ξύλινες Ραφιέρες- Τραπεζάκια 
με μεταλλικά στοιχεία

Μια επίσης μοντέρνα τάση σε ραφιέρες-βιβλιοθήκες με κύριο χαρακτηριστικό τα μεταλλικά στοιχεία που περιλαμβάνουν και τον "ανοιχτό" σχεδιασμό, σε σχέση με τις κλασσικές αντίστοιχες ραφιέρες από μελαμίνη και τιμές που ξεκινούν από μόλις 30-35€
Πολύ "εύκολα" έπιπλα για κάθε χώρο, οι ραφιέρες μπορούν και ανά δύο ή και περισσότερες να συνδυαστούν μεταξύ τους για να δημιουργήσετε μια μεγάλων διαστάσεων σύνθεση σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή, ενώ στο ίδιο ακριβώς στυλ θα βρείτε στην αγορά πολύ λειτουργικά τραπεζάκια καθιστικού και χαμηλές συνθέσεις σε λευκό και αποχρώσεις φυσικού ξύλου. Ο πολύ απλός σχεδιασμός τους τα κάνει κατάλληλα τόσο για χώρους διακοσμημένους σε μοντέρνο όσο και σε πιο κλασσικά στυλ, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία-έπιπλα που θα τα πλαισιώσετε.  

oikonomimes-rafieres
pakketo.com