Χριστουγεννιάτικη Σύνθεση με φυσικά στοιχεία για το Μπαλκόνι


Απλή, γρήγορη και πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη σύνθεση για το τραπέζι του μπαλκονιού, αν και φυσικά μπορεί να τοποθετηθεί και σε όποιο άλλο σημείο εξωτερικού χώρου χρειάζεστε έναν πολύ οικονομικό, φωτεινό και ...καταπράσινο στολισμό πχ στον κήπο, σε σκάλες, στην είσοδο κλπ.  
Εκτός από κλαδιά κωνοφόρων (έλατο, κυπαρίσσι, πεύκο), 2-3 κλαδάκια από πυράκανθο, γκυ ή πουρνάρι και μερικά κουκουνάρια θα χρειαστείτε ένα ξύλινο κουτί, γυάλινο ψηλό βάζο, ένα κερί led και φωτάκια μπαταρίας σε χάλκινο καλώδιο, κονσερβοκούτια και αυτοκόλλητη κολλητική ταινία.
Αντί για ξύλινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ένα απλό χαρτόκουτο που θα ντύσετε με λινάτσα. 
Τοποθετείστε τα κονσερβοκούτια κυκλικά στο εσωτερικό του κουτιού  και γεμίστε τα με νερό. Αν συνηθίζετε να στολίζετε αρκετά πριν τις γιορτές, μια φορά την εβδομάδα ανανεώστε το νερό στα κονσερβοκούτια.
Τοποθετείστε στο κέντρο του κουτιού ένα κονσερβοκούτι γυρισμένο ανάποδα και πάνω του κολλήστε με την ταινία σταθερά το γυάλινο βάζο, ώστε κατά την ολοκλήρωση της σύνθεσης το μεγαλύτερο μέρος του να βρίσκεται ψηλότερα από την πρασινάδα.  
Τοποθετείστε διαδοχικά τα κλαδιά μέσα στα κονσερβοκούτια ξεκινώντας από αυτά με το μεγαλύτερο μήκος που θα πρέπει να βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά και ολοκληρώστε την σύνθεση με τα μικρότερα κλαδάκια και μερικά κουκουνάρια.
Βάλτε στο εσωτερικό του βάζου το κερί και τα φωτάκια κι αν θέλετε προσθέσετε στο εξωτερικό μέρος του κουτιού μια φαρδιά υφασμάτινη κορδέλα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
apieceofrainbow.com