Χριστουγεννιάτικες Συνθέσεις για στολισμό Εξωτερικών Χώρων από Παλετόξυλα

Ένα ξύλινο ...Χριστουγεννιάτικο Χωριό 

xristougenniatikes-kataskeyes-apo-paletoxyla-gia-khpo-mpalkoni
Πολύ εντυπωσιακές και πρωτότυπες κατασκευές για στολισμό σε κήπο, μπαλκόνι ή επαγγελματικούς χώρους δημιουργημένες από παλετόξυλα ή αντίστοιχου πάχους σανίδες, το επάνω μέρος των οποίων κόβεται σε διάφορα σχέδια - σχήματα έτσι που το σύνολο να δημιουργεί την όψη ενός ...χριστουγεννιάτικου χωριού. 
Για να δημιουργήσετε τα σχήματα (έλατα, σπιτάκια κλπ) θα χρειαστεί αρχικά να τα σχεδιάσετε με μολύβι πάνω στα ξύλα και να τα κόψετε με σέγα.
Ένας εναλλακτικός τρόπος είναι να δημιουργήσετε με τον ίδιο τρόπο τα σχέδια ξεχωριστά και στην συνέχεια να τα κολλήσετε με ξυλόκολλα ή πιστόλι σιλικόνης πάνω στα παλετόξυλα. 
Αφού ολοκληρώσετε το κόψιμο - μορφοποίηση όλων των ξύλων που θα έχουν στην κορυφή ιδιαίτερο σχήμα τα καρφώνετε πάνω σε ίσια παλετόξυλα ή ένα κομμάτι ολόκληρης παλέτας κομμένης στο κατάλληλο μέγεθος, ώστε η τελική κατασκευή να διαθέτει στο πίσω μέρος ένα ψηλό τμήμα και ένα χαμηλότερο μπροστά. 
Ανάμεσά τους τοποθετείστε κλαδιά φυσικού έλατου και φωτείστε την κατασκευή με μια σειρά led. 
Tα ξύλα μπορούν ασφαλώς και να βαφτούν - επεξεργαστούν με όποιο τρόπο θέλετε. 
Η φωτισμένη όψη ενός τέτοιου ξύλινου ...χριστουγεννιάτικου χωριού είναι πραγματικά εξαιρετική και θα στολίσει με πολύ φαντασμαγορικό τρόπο όποιο σημείο του κήπου ή του μπαλκονιού σας το τοποθετήσετε. 
Με παλετόξυλα καρφωμένα μεταξύ τους σε σχηματισμό μικρού "φράχτη" πάνω στα οποία θα στερεώσετε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι, φαναράκια κλπ. μπορείτε επίσης να φτιάξετε πολύ πιο απλές κατασκευές παρόμοιας μορφής για την είσοδο του σπιτιού, το κήπο ή το μπαλκόνι. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto