Διακόσμηση Τοίχου με Αναρριχώμενα Εσωτερικού Χώρου


Το πιο φυσικό, εντυπωσιακό και ομορφότερο διακοσμητικό τοίχου, για κάθε σημείο, μπορεί να γίνει ένα Αναρριχώμενο Εσωτερικού Χώρου. 
Από τα καταλληλότερα φυτά για αυτή την χρήση είναι ο Πόθος, αγαπημένος των μαμάδων και των γιαγιάδων μας που μια χαρά έκαναν και φρόντιζαν να μην λείπει από κανένα σπίτι :)
Μπορείτε ασφαλώς να χρησιμοποιήσετε όποιο αναρριχώμενο είδος προτιμάτε, απλά ο Πόθος είναι από τα ευκολότερα φυτά ακόμη και για εσωτερικούς χώρους που δεν υπάρχει έντονο φως και η ανάπτυξή του είναι πολύ γρήγορη, έτσι σε μικρό χρόνο θα καλύψει μεγάλο μέρος του τοίχου στο σημείο που θα τον τοποθετήσετε.  


Σύστημα στήριξης για αναρριχώμενα εσωτερικού χώρου μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εύκολα και οικονομικά με σύρμα που ταυτόχρονα έχει διακοσμητική όψη όπως πχ με σύρμα επενδυμένο με χαρτί ή χρωματιστό σύρμα αλουμινίου. 


Δημιουργείστε ένα τέτοιο πλέγμα με σύρμα σε όποιο μέγεθος και σχηματισμούς θέλετε και τοποθετείστε το φυτό όσο πιο κοντά στον τοίχο, φροντίζοντας να κατευθύνετε όλα τα νέα κλαδάκια του πάνω στο πλέγμα με τρόπο που σιγά σιγά να το καλύψει πλήρως. 

Ενδεικτικές Προτάσεις Αγοράς για τα Υλικά της Κατασκευής


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto