Φωτεινά Διακοσμητικά Τοίχου από Σύρμα

fotina-diakosmhtika-toixou-apo-syrma
Απλός και γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε φωτεινά διακοσμητικά τοίχου από σύρμα με πολύ ιδιαίτερη όψη, για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους.
Θα χρειαστείτε μόνο μέτριου πάχους εύκαμπτο σύρμα και mini led με χάλκινο καλώδιο, μπαταρίας ή ρεύματος. Δείτε τα ενδεικτικά εδώ

Δημιουργείστε με το σύρμα το σχήμα που θέλετε -λυγίζοντάς το με μια απλή πένσα- και απλώς τυλίξτε τα led γύρω από την κατασκευή σε όλο της το μήκος. 
Για να τα κρεμάσετε στον τοίχο θα χρησιμοποιήσετε ένα ή περισσότερα καρφάκια, ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα τους, ώστε να στέκονται σταθερά. Στα σημεία στερέωσης μπορείτε να τα σταθεροποιήσετε ακόμη περισσότερο δένοντάς τα πάνω στο καρφάκι με ένα πρόσθετο κομμάτι λεπτό σύρμα.  
Το χάλκινο καλώδιο που είναι σχεδόν "αόρατο" δίνει στο σύνολο ιδιαίτερα εντυπωσιακή όψη. 
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο εκτός από κάθε είδους σχήματα μπορούν να δημιουργηθούν και λέξεις-φράσεις.
Ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέξετε αυτό μπορεί να δημιουργηθεί με ένα ενιαίο ή περισσότερα κομμάτια σύρματος που θα ενώσετε μεταξύ τους επίσης με σύρμα. 
Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά σε παιδικά δωμάτια όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν φωτάκι νύχτας, υπνοδωμάτια αλλά και σε όποιο άλλο χώρο του σπιτιού όπως και σε επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, για χρήση σε διακοσμήσεις βιτρίνας, εποχιακές διακοσμήσεις κλπ.
Αν χρησιμοποιήσετε αδιάβροχα led μπορούν να τοποθετηθούν και σε εξωτερικό χώρο. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: