Κατασκευές με Λινάτσαkataskeyes-me-linatsa
Η λινάτσα που σχετικά πρόσφατα καθιερώθηκε για χρήση σε διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου είναι από τα πιο "ουδέτερα" και εύκολα προσαρμόσιμα υφάσματα σε κάθε στυλ διακόσμησης. 
Η πιο συνηθισμένη μπεζ-καφέ απόχρωση μπορεί να ταιριάξει και να συνδυασθεί με κάθε χρώμα αντικειμένων - υφασμάτων  χωρίς να "φορτώνει" χρωματικά τον χώρο που θα την χρησιμοποιήσετε ενώ το ίδιο εύκολα δουλεύεται σε κάθε τύπου κατασκευές, ακόμη και χωρίς γάζωμα. Κόβεται και στριφώνεται εύκολα, ακόμη και με κόλλα αν δεν θέλετε να την γαζώσετε και το ίδιο εύκολα με κόλλα θα την κολλήσετε ή θα την καρφώσετε πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια - υλικό. 


Είναι το ύφασμα που ταιριάζει όσο λίγα με δαντελένια μοτίβα και πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αν χρησιμοποιήσετε πάνω σε λινάτσα stencil, χρώμα κλπ. 


Εκτός από την χρήση της για κατασκευή κάθε τύπου μικρών διακοσμητικών στοιχείων ή για να επενδύσετε μικρά αντικείμενα- επιφάνειες, μπορεί θαυμάσια να χρησιμοποιηθεί και όπως κάθε άλλο ύφασμα επίπλωσης για να φτιάξετε μικρές ή και μεγαλύτερες κουρτίνες, καλύμματα, διακοσμητικά μαξιλάρια  κλπ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 
pinterest.com/soulouposeto