Βοηθητικά Τραπεζάκια για Κήπο-Μπαλκόνι από γλάστρες


Φτιάξτε με πολύ εύκολους τρόπους απόλυτα λειτουργικά βοηθητικά τραπεζάκια για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας από πήλινες γλάστρες.
Κατασκευές αυτής της μορφής μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και μόνο με μια μεγάλη γλάστρα-πιθάρι και το πιάτο της, ενώ αν θέλετε μια πιο εντυπωσιακή εκδοχή για ένα τραπεζάκι τέτοιας μορφής θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τζάμι, ξύλο ή και έναν μεταλλικό δίσκο σαν κεντρική επιφάνεια του τραπεζιού. 


Για να κολλήσετε σταθερά το πιάτο στην γλάστρα ή και γλάστρες μεταξύ τους θα χρειαστείτε μια ισχυρή εποξική κόλλα, που θα βρείτε σε όλα τα χρωματοπωλεία - καταστήματα με εργαλεία/υλικά για κατασκευές. 
Για να είναι ένα τέτοιο τραπεζάκι απολύτως σταθερό, εκτός αν χρησιμοποιήσετε γλάστρες-πιθάρια μεγάλου μεγέθους, προσθέστε στο εσωτερικό της γλάστρας βάρος που μπορεί να είναι χώμα, πέτρες κλπ.
  
Κατασκευές αποτελούμενες από δύο κολλημένες μεταξύ τους γλάστρες μπορούν να διαθέτουν στο επάνω μέρος τους αποθηκευτικό χώρο για χρηστικά μικροαντικείμενα πχ αντικουνουπικά. 
Ένας πολύ εντυπωσιακός τύπος τραπεζιού δημιουργημένο από μεγάλη γλάστρα-πιθάρι είναι αυτός που μπορείτε να φτιάξετε με τζάμι για κεντρική του επΙφάνεια και γεμίζοντας την γλάστρα με άμμο και κάποια καλοκαιρινά διακοσμητικά στοιχεία ή και κανονικά φυτά μικρής ανάπτυξης, που θα φυτέψετε στην γλάστρα σε αρκετό βάθος ώστε να αργήσουν να ...βγουν στην επιφάνεια. :)
Kάθε τύπου δοχείο φύτευσης από πηλό ή και ξύλινο μπορεί να μετατραπεί σε ένα βοηθητικό τραπεζάκι για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας και βεβαίως τα κομμάτια που θα χρησιμοποιήσετε μπορούν πριν να βαφτούν σε όποια απόχρωση θέλετε.   
Για όλων των τύπων κατασκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μεγάλες πλαστικές γλάστρες με ανάγλυφα σχέδια, αφού πριν τις βάψετε με χρώμα σε σπρέϊ. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: