Σουβέρ-Σουπλά από σκοινί

Πολύ όμορφα πολύχρωμα Σουβέρ ή Σουπλά που θα φτιάξετε πανεύκολα από σκοινί σε φυσική απόχρωση και κλωστές κεντήματος, νήμα πλεξίματος ή όποιο άλλο είδος χοντρής κλωστής.  Εκτός από σκοινί και κλωστές σε διάφορα χρώματα θα χρειαστείτε μόνο πιστόλι σιλικόνης.


Ξεκινείστε να τυλίγετε το σκοινί σε σπείρα συγκρατώντας τόσο την αρχή στο κέντρο του όσο και κάθε σπείρα με την επόμενη με το πιστόλι σιλικόνης.
Ανά διαστήματα απλώς τυλίγετε κομμάτια κλωστής διάφορων αποχρώσεων σε μικρά ή μεγαλύτερα τμήματα του σκοινιού, ανάλογα με το πόσο χρώμα θέλετε να έχουν τα Σουβέρ ή τα Σουπλά σας, και ...αυτό είναι όλο. :)

Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λευκό ή άλλου χρώματος σκοινί ή αν σας εξυπηρετεί καλύτερα και αφού υπολογίσετε πόσο μήκος σκοινιού χρειάζεστε για ένα σουβέρ να προσθέσετε εξ΄αρχής τις κλωστές και στην συνέχεια απλώς να τυλίξετε σε σπείρα τα έτοιμα "χρωματιστά" κομμάτια σκοινιού με το πιστόλι σιλικόνης. Αν δουλέψετε με αυτόν τον τρόπο στερεώστε ελαφρά την αρχή και το τέλος κάθε κομματιού κλωστής με κόλλα στικ.  


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: