ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ: Πασχαλινά Κεράκια

Πολύ εύκολη και γρήγορη κατασκευή που θα ολοκληρώσετε σε ελάχιστο χρόνο δημιουργώντας πολύχρωμα πασχαλινά κεράκια μέσα σε κελύφη αυγών, για την διακόσμηση του πασχαλινού σας τραπεζιού ή χρήση σε κάθε τύπου γιορτινές συνθέσεις.
Θα χρειαστείτε μόνο αυγά, ρεσώ και πολύ μικρή ποσότητα χρώματος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε τύπο χρώματος από αυτό που ίσως σας έχει περισσέψει από βάψιμο ...τοίχων ή επίπλων μέχρι ...νερομπογιές. 


Σπάστε τα αυγά, αδειάστε το εσωτερικό και πλύντε τα. Μόλις στεγνώνουν βάψτε τα εξωτερικά και εσωτερικά σε διάφορα χρώματα. Τοποθετήστε σε κάθε αυγό ένα ρεσώ και βάλτε τα όλα μαζί σε μια μεγάλη αυγοθήκη ή μεμονωμένα σε μικρότερες. 
Φυσικά το εξωτερικό μέρος των αυγών μπορεί να βαφτεί και με όποιου είδους σχέδια θέλετε και περισσότερα χρώματα ή αν το προτιμάτε να μείνει λευκό και να χρησιμοποιήσετε χρωματιστά ρεσώ κλπ. 
Εξίσου εύκολη είναι και η διαδικασία για να δημιουργήσετε κεριά με φυτίλι μέσα στα αυγά ή κεράκια με κανονικό σχήμα αυγού με την βασική διαδικασία χειροποίητων κεριών σε καλούπι. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα το κάνετε. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: