Διακοσμητικά αυγά με ζωγραφισμένα σχέδια λουλουδιών

Πολύ εντυπωσιακά διακοσμητικά αυγά με σχέδια λουλουδιών για χρήση σε κάθε είδους πασχαλινές - διακοσμήσεις συνθέσεις.
Θα χρειαστείτε μόνο ακρυλικά χρώματα, πινέλα και paper mach αυγά, που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη για κατασκευές, δείτε ενδεικτικά εδώ

Η ποιότητα των χρωμάτων, σε κάθε είδους δημιουργία ζωγραφικής, είναι ασφαλώς καθοριστική για την τελική όψη του αποτελέσματος και δεδομένου ότι εκτός του μαύρου η ποσότητα χρώματος που θα χρειαστείτε από κάθε απόχρωση είναι πολύ μικρή, επιλέξτε 3-4 ακόμη χρώματα τουλάχιστον μέτριας ποιότητας, τα οποία μπορείτε και να αναμείξετε δημιουργώντας και άλλες αποχρώσεις.   

Βάψτε αρχικά τα αυγά με το μαύρο χρώμα και αφού στεγνώσουν σχηματίστε στην επιφάνειά τους, με διαφορετική απόχρωση, απλά σχέδια λουλουδιών σε μέγεθος που να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της μιας πλευράς του αυγού. 

Σχεδιάστε με πράσινο χρώμα το κοτσάνι και φυλλαράκια και στην συνέχεια με μερικές ακόμη, ταιριαστές στον φόντο του λουλουδιού, αποχρώσεις τελειοποιείστε το σχήμα-μορφή του.  
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο εντυπωσιακό βασισμένο στην έντονη αντίθεση του μαύρου με τα υπόλοιπα χρώματα και το μεγάλο μέγεθος των λουλουδιών αναλογικά με την επιφάνεια του αυγού.  
Φυσικά όλες οι αποχρώσεις είναι θέμα γούστου και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι αρέσει περισσότερο σε εσάς, ενώ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να ζωγραφίσετε και πάνω σε κανονικά βρασμένα αυγά, που όμως θα προορίζονται αποκλειστικά για διακοσμητική χρήση και όχι για φαγητό.
Προαιρετικά, όταν στεγνώσει τελείως το χρώμα, μπορείτε να περάσετε ένα προστατευτικό βερνίκι σε ματ ή γυαλιστερή υφή. ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: