Δημιουργείστε εύκολα εντυπωσιακές γλάστρες με Παχύφυτα


T
α Παχύφυτα είναι από τα πιο "εύκολα" φυτά ακόμη και για εντελώς ερασιτέχνες στην κηπουρική. 

Οι φροντίδες που απαιτούν είναι ελάχιστες, μένουν ολοζώντανα όλες τις εποχές και επίσης πανεύκολα από ένα κλαδάκι ή φύλλο, που θα μεταφυτέψετε, πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί ένα νέο φυτό.

Εδώ θα βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες και πολλές ιδέες - συνθέσεις με Παχύφυτα.
Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε εντυπωσιακές συνθέσεις με παχύφυτα σε γλάστρες  είναι μέσα σε μεγάλες στρογγυλές και πλατιές γλάστρες να τοποθετήσετε επιπρόσθετα μικρά πήλινα ή μεταλλικά γλαστράκια, που επί της ουσίας θα λειτουργούν διακοσμητικά. 
Γεμίστε με χώμα την μεγάλη γλάστρα, "βυθίστε" στο χώμα το μικρότερο γλαστράκι και στην συνέχεια φυτέψτε μικρά ολόκληρα παχύφυτα ή και κλαδάκια τους με τρόπο που να δίνουν την εντύπωση ότι ...ξεπηδούν από την πιο μικρή γλάστρα. Όσο τα φυτά αναπτύσσονται και για να διατηρήσετε αυτή την εικόνα, αν χρειαστεί, απλώς μετακινείστε το μικρότερο γλαστράκι.  
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους μικρή πήλινη γλάστρα, ένα μικρό μεταλλικό ποτιστήρι κλπ. 
Αφού ολοκληρώστε το φύτεμα, καλύψτε το χώμα με χαλίκι. 
Στην ίδια μεγάλη γλάστρα μπορείτε να τοποθετήσετε και περισσότερα από ένα γλαστράκια.  
Για ακόμη πιο εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χρωματιστό διακοσμητικό χαλίκι, πολύχρωμα γλαστράκια κλπ. 
Ανάλογα με τον συνδυασμό παχύφυτων που θα χρησιμοποιήσετε τέτοιες συνθέσεις σε γλάστρες μπορούν να αποκτήσουν πραγματικά πολύ όμορφη όψη και να γίνουν το ...στολίδι του μπαλκονιού ή του κήπου σας, όλες τις εποχές. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 
pinterest.com/soulouposeto