50+ Ιδέες για γωνιακά έπιπλαΌχι μόνο σε μικρούς χώρους αλλά γενικά στην λειτουργική διαμόρφωση ενός δωματίου ο τρόπος που θα αξιοποιηθούν τα γωνιακά σημεία είναι καθοριστικός.
Στην σύγχρονη αγορά θα βρείτε πλέον σε γωνιακή διάταξη κάθε είδος επίπλου και όχι μόνο καναπέδες ή ασφαλώς μπορείτε να επιλέξετε για τα συγκεκριμένα σημεία μια ειδική κατασκευή ή και να συνδυάσετε κάποια έτοιμα κομμάτια του εμπορίου με πρόσθετα  που θα φτιάξετε σε έναν επιπλοποιό-μαραγκό ειδικά για τις ανάγκες του χώρου σας. 

Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου μια γωνία μπορεί να φιλοξενήσει είτε λειτουργικά έπιπλα καθημερινής χρήσης π.χ τραπεζαρία, καθίσματα, κρεβάτι, γραφείο κλπ. είτε βοηθητικά έπιπλα-συνθέσεις για τοποθέτηση αντικειμένων π.χ βιβλιοθήκες, ράφια κλπ. ενώ ειδικά οι μεγάλες γωνίες είναι κατάλληλες για να τοποθετήσετε "ογκώδη" έπιπλα που σε αυτή την διάταξη οπτικά φαίνονται μικρότερα. 

Σε κάθε περίπτωση με λίγη περισσότερη μελέτη για τον τρόπο διαμόρφωσης των γωνιακών σημείων ενός χώρου, τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά, η συνολική εικόνα ενός δωματίου μπορεί να διαφοροποιηθεί εντελώς και να αποσυμφορηθούν άλλα σημεία, εξασφαλίζοντάς σας πολύτιμο χώρο. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: