50+ Διακοσμητικοί συνδυασμοί με ΠΟΥΑ μοτίβα


Tο είδος των πουά μοτίβων που θα χρησιμοποιήσετε σε ό,τι αφορά το μέγεθος και τις αποχρώσεις όπως φυσικά και οι επιμέρους συνδυασμοί των λοιπών επιφανειών-αντικειμένων είναι αυτό που θα διαφοροποιήσει το συνολικό ύφος του χώρου, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε, και που μπορεί να προκύψει από το κλασσικό-νεοκλασικό έως το μοντέρνο ή και ρετρό στυλ.

Πουά λεπτομέρειες με την χρήση υφασμάτινων στοιχείων όπως κουρτίνες, μαξιλάρια, καλύμματα-ταπετσαρίες σε καρέκλες, πολυθρόνες κλπ. θα σας βοηθήσουν να κομποζάρετε αποχρώσεις αλλά και να συνδυάσετε ιδανικά καρώ-ριγέ στοιχεία που υπάρχουν στον ίδιο χώρο σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ενώ στην κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα αρκεί να προσθέστε λευκά είδητραπεζομάντηλα, μια κουρτίνα κλπ. με πουά μοτίβα για να προσδώσετε "ενδιαφέρον" στο σύνολο, διατηρώντας μια διχρωμία ή τριχρωμία που γενικά επικρατεί σε όλα τα στοιχεία του χώρου. 
"Αλάνθαστος" και πολύ ιδιαίτερος τρόπος για ασπρόμαυρους πιο μοντέρνου ύφους συνδυασμούς, ενώ τα πολύχρωμα πουά μοτίβα στις μεγάλες επιφάνειες των τοίχων με την χρήση αντίστοιχης ταπετσαρίας ή και παρεμβάσεις με χρώμα είναι ιδανικά για παιδικούς - νεανικούς χώρους. 


Ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να προσθέσετε πουά μοτίβα σε υφασμάτινα ήδη υπάρχοντα στοιχεία ενός χώρου είναι η προσθήκη κομματιών π.χ με την μορφή φάσας σε μια κουρτίνα, ένα τραπεζομάντηλο κλπ. με την χρήση κάποιων μαξιλαριών σε πουά αποχρώσεις που ήδη υπάρχουν σε άλλα στοιχεία του δωματίου κλπ. όπως και πουά διακοσμητικών ή χρηστικών αντικειμένων μικρού μεγέθους συνδυασμένα με επίσης μικρής επιφάνειας αντίστοιχου μοτίβου υφασμάτινα στοιχεία στο ίδιο σημείο.
Δείτε ενδεικτικά εδώ, μια συλλογή βαμβακερών πουά υφασμάτων κατάλληλα για κάθε χρήση σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων-χρωμάτων. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: