60+ Χριστουγεννιάτικες ιδέες για DECOUPAGE


Όσοι έχετε ασχοληθεί έστω και λίγο με την συγκεκριμένη τεχνική  και τα καταστήματα-eshops απ΄όπου μπορείτε να προμηθευτείτε χαρτιά-χαρτοπετσέτες για Decoupage, γνωρίζετε ότι τα Χριστουγεννιάτικα Σχέδια αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία σε κάθε κατάστημα και στα περισσότερα πραγματικά η ποικιλία είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. 

Ο λόγος είναι το decoupage, πλην όλων των άλλων, είναι ένας από τους πιο πρακτικούς, οικονομικούς και εύκολους τρόπους, ακόμη και για εντελώς αρχάριους στις κατασκευές, για να δημιουργήσετε πολύ όμορφα αντικείμενα για τον γιορτινό στολισμό του σπιτιού αλλά και για δώραΣτα ίδια καταστήματα εκτός από χαρτιά-υλικά θα βρείτε αυτήν την εποχή και ξύλινα κυρίως αντικείμενα όπως π.χ στολίδια-φιγούρες σε γιορτινά σχέδια, ξύλινες πινακίδες γυάλινα-μεταλλικά αντικείμενα κλπ. για να τις επεξεργαστείτε με decoupage αν και βεβαίως το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα μπορείτε να πετύχετε και σε απλά καθημερινά αντικείμενα που ήδη διατέθετε στο σπίτι, από ξύλο, μέταλλο, γυαλί, χαρτί κλπ. 
Ο συνδυασμός του decoupage με τεχνικές παλαίωσης, stencils, πρόσθετα υφασμάτινα στοιχεία όπως κορδέλες, δαντέλα, ξύλινα-κεραμικά διακοσμητικά στοιχεία κλπ. θα δημιουργήσουν ένα ακόμη πιο όμορφο τελικό αποτέλεσμα και θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και εξαιρετικής αισθητικής χειροποίητα δώρα για τις γιορτές.  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: