30+ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ-ΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ

Ό

πως ακριβώς και όλα τα κάθε είδους έπιπλα από παλέτες και τις βιβλιοθήκες θα τις κατασκευάσετε με δύο τρόπους. Είτε με ολόκληρες παλέτες, στις οποίες πιθανόν θα χρειαστεί απλώς να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάποιες σανίδες ή και να τις κόψετε σε μικρότερο μέγεθος, είτε "αποσυναρμολογώντας" εντελώς θα ξύλα τους τα οποία στην συνέχεια θα καρφώσετε-συναρμολογήσετε σε όποια διάταξη εσείς θέλετε, δημιουργώντας κάθε τύπου βιβλιοθήκη-σύνθεση ραφιών. 

Αυτή είναι μια διαδικασία που δεν σας στοιχίσει ιδιαίτερα, ακόμη και αν αφού προμηθευτείτε τις παλέτες ζητήσετε από ένα ξυλουργό να σας τις "συνθέσει" σε όποια διάταξη-μορφή εσείς επιθυμείτε. 


Από τις πιο οικονομικές και πρακτικές λύσεις για βιβλιοθήκες-ράφια σε σπίτια νεανικά, φοιτητικά, εξοχικά, παιδικά δωμάτια κλπ. αλλά και κάθε χώρο, όποιο και εάν είναι το συνολικό διακοσμητικό του ύφος, αφού και στις βιβλιοθήκες όπως και σε κάθε έπιπλο κατασκευασμένο από παλέτες μπορείτε να δώσετε όποια τελική όψη εσείς θέλετε και ταιριάζει στο σημείο που θα τις τοποθετήσετε με το αντίστοιχο βάψιμο-επεξεργασία του ξύλου. 


Δείτε και εδώ που και πόσο θα βρείτε καινούργιες ή μεταχειρισμένες παλέτες για κάθε τύπου κατασκευές.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto