Οδηγός για να φτιάξετε Καναπέδες από Παλέτες

Οι καναπέδες από παλέτες δεν είναι μόδα ή "άποψη", πρωτίστως είναι τα πιο απλά και οικονομικά DIY έπιπλα. Δείτε έναν αναλυτικό ΟΔΗΓΟ με όλες τις πληροφορίες, συμβουλές, τρυκ για να φτιάξετε κάθε τύπου ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ από παλέτες

Τα έπιπλα από παλέτες είναι μια από τις πλέον μοδάτες διακοσμητικές ...ανησυχίες :) όχι μόνο λόγω του μικρού κόστους τους, αλλά και γιατί όταν πρόκειται για πετυχημένες κατασκευές - συνθέσεις, είναι πραγματικά ιδιαίτερα και πολύ λειτουργικά, για χρήση τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. 


Ιδέες για τραπεζάκια, κρεβάτια, ραφιέρες, μικροέπιπλα και φυσικά καναπέδες από παλέτες, θα βρείτε πλέον πάρα πολλές στο internet, σε περιοδικά διακόσμησης κλπ.

Εκτός όμως το το κόστος και την εμφάνιση
, ειδικά σε ένα έπιπλο καθημερινής και "σκληρής" χρήσης όπως οι καναπέδες, το ζητούμενο είναι να πρόκειται και για ανθεκτικά και λειτουργικά έπιπλα, για καναπέδες που πρακτικά θα σας βολέψουν όσο και ένας συμβατικός καναπές κι αυτό είναι κάτι που θα το πετύχετε τόσο στο στάδιο της απόφασης για το ποια ακριβώς μορφή πρέπει να έχει όσο και σε εκείνο της κατασκευής του, δίνοντας λίγη παραπάνω σημασία σε ορισμένες πολύ βασικές λεπτομέρειες.

eidh paletas

1. Ποιο είδος παλέτας;

Γιατί δεν υπάρχει ένα αλλά πολλά και οι διαφορές τους δεν είναι μόνο αισθητικές, διαστάσεωνποιότητας ξύλου κλπ. αλλά πρωτίστως αντοχής. 

goniakos kanapes apo paletesΓια την βάση λοιπόν ενός καναπέ, θα χρειαστείτε βαρέως τύπου ευρωπαλέτες. Αν θέλετε να φτιάξετε και πλάτη ή μπράτσα, για αυτά θα χρησιμοποιήσετε παλέτες με πτερύγια  ή θα τα συναρμολογήσετε καρφώνοντας μεταξύ τους σανίδες που θα βγάλετε από μια παλέτα οποιουδήποτε τύπου. 

aplos kanapes apo paletes

2. Το ύψος


Μια τυπική παλέτα έχει ύψος 15-17 εκατοστά.
Που σημαίνει ότι, αν δεν σας αρέσουν οι ιδιαίτερα χαμηλοί καναπέδες, θα πρέπει για την βάση του να χρησιμοποιήσετε 2 τουλάχιστον παλέτες την μία πάνω στην άλλη. 


goniakos kanapes me paletesΤο τελικό ύψος του καθίσματος μπορεί να μεγαλώσει ακόμη λίγο αν χρησιμοποιήσετε και ροδάκια όπως και με ψηλά μαξιλάρια-στρώματα. 
Αν όμως οι ρόδες δεν σας αρέσουν, τα μαξιλάρια τα θέλετε σε κανονικές διαστάσεις αλλά τον καναπέ ψηλότερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και 3 παλέτες την μία καρφωμένη πάνω στην άλλη, εκ των οποίων η τελευταία μπορεί και να είναι μια ελαφρού τύπου κι όχι απαραίτητα του ίδιους πάχους με τις άλλες δύο.
 goniako kathistiko me paletes

3. Το βάψιμο

Είτε για να βελτιώσετε την εμφάνιση σε μεταχειρισμένες παλέτες είτε για να τους δώσετε εντελώς διαφορετική όψη, μπορείτε να τις επεξεργαστείτε και να τις βάψετε, όπως ακριβώς και μια οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια
Nα τις τρίψετε ώστε να αποκτήσουν εντελώς λεία επιφάνεια, να τις περάσετε με βερνίκι για ξύλο τονίζοντας ή αλλάζοντας ελαφρά την φυσική τους απόχρωση, να τις βάψετε με χρώμα ξύλου ή κιμωλίας σε όποιο χρώμα θέλετε ή και να δώσετε στο ξύλο όψη παλαιωμένηαντικέ κλπ. με όλων των τύπων τις αντίστοιχες τεχνικές. 


kanapes me paletesΓια καναπέδες εσωτερικών χώρων, αν επιλέξετε το βάψιμο, το φυσικό χρώμα του ξύλου και άσπρο είναι επιλογές που δεν θα δεσμεύσουν σε τίποτα και τις επιλογές σας σχετικά με τα χρώματα των μαξιλαριών ή όποιου επίπλου/αντικείμενου θα βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Ειδικά αν πρόκειται να τοποθετήσετε τον καναπέ σε έναν χώρο που κυριαρχούν έπιπλα και αντικείμενα στις φυσικές αποχρώσεις του ξύλου, τρίψτε τις παλέτες και περάστε ένα βερνίκι ξύλου που απλώς θα τονίσει το φυσικό τους χρώμα. 
maxilaria kanape apo paletes

4. Τα μαξιλάρια

Όσο πετυχημένη κι αν είναι η επιλογή στις παλέτες, το βάψιμο και την γενική σύνθεση, αν τα μαξιλάρια ενός τέτοιου καναπέ δεν είναι άνετα και βολικά, αν φεύγουν από την θέση τους και γλιστράνε με το που κάθεστε, η όλη κατασκευή είναι ...αποτυχημένη

maxilaria gia kanapedes apo paletes
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιου   είδους μαξιλάρια σας αρέσουν, συνεχόμενα κομμάτια αφρολέξ ντυμένα με ύφασμα τόσο για το κάθισμα όσο και για την πλάτη ή μεμονωμένα χοντρά μαξιλάρια και φυσικά να προσθέσετε κάθε τύπο διακοσμητικού μαξιλαριού όπως ακριβώς και σε οποιονδήποτε κανονικό καναπέ.  


saloni apo paletes
Το βασικό είναι τα κεντρικά μαξιλάρια του καθίσματος ή της πλάτης, να είναι στερεωμένα καλά πάνω στο ξύλο και ...ακούνητα
tryk gia maxilaria kanape
O μοναδικός τρόπος για να το πετύχετε μια φορά και τα μαξιλάρια να μείνουν στην θέση τους ...για πάντα, είναι η ταινία velcro (κριτς κρατς)


Ανάλογα με το μέγεθος της κατασκευής, χρησιμοποιείστε 2-3 αρκετά μεγάλα κομμάτια ταινίας που θα κολλήσετε με μια ισχυρή κόλλα πάνω στο ξύλο της παλέτας, στο κάθισμα ή την πλάτη του καναπέ και άλλες τόσες στα αντίστοιχα σημεία της κάτω/πίσω όψης των κεντρικών μαξιλαριών. 


odhgies gia kanapedes apo paletes

5. "δεν θέλω να φαίνονται οι παλέτες"


Στην πραγματικότητα όλες αυτού του τύπου οι κατασκευές, απλώς αντικαθιστούν τα μη υφασμάτινα στοιχεία ενός καναπέ με ξύλα από παλέτες
kanapes apo paletes
Και όπως σε πολλούς τύπους συμβατικών καναπέδων τον κατασκευασμένο από ξύλο, νοβοπάν, κόντρα πλακέ κλπ. σκελετό δεν τον βλέπετε, το ίδιο ακριβώς μπορεί να γίνει και σε οποιονδήποτε καναπέ που για την κατασκευή του σκελετού έχουν χρησιμοποιηθεί παλέτες.
Μπορείτε να καλύψετε ή να ντύσετε την βάση ή και την πλάτη του καναπέ με ύφασμα σε όποια μορφή σας αρέσει. Με ένα ριχτάρι που θα χρησιμοποιήσετε σαν κάλυμμα ή φτιάχνοντας ένα κανονικό κάλυμμα, ενσωματώνοντας μέσα σε αυτό και τα κεντρικά μαξιλάρια καθίσματος/πλάτης είτε όχι κλπ.


sxedio gia kanape me paletes
Ο απλούστερος τρόπος για να καλύψετε τις παλέτες στο κάτω μέρος του καναπέ, είναι να χρησιμοποιήσετε μια λωρίδα χοντρού υφάσματος στο μέγεθος που σας χρειάζεται και που θα την στερεώσετε πάνω στις παλέτες επίσης με διπλή ταινία velcro (κριτς κρατς)
Η μια πλευρά της ταινίας θα κολληθεί με κόλλα περιμετρικά, στο πάνω και κάτω μέρος του ξύλου, η άλλη όψη της θα ραφτεί στα ίδια σημεία του υφάσματος, ώστε πολύ εύκολα να μπορείτε να βγάλετε το κάλυμμα κάθε φορά που θα χρειάζεται πλύσιμο

kanapedes me paletes
Γενικά, μπροστά στην ιδέα "ένας καναπές από παλέτες" μην φέρνετε απαραίτητα μπροστά σας την εικόνα ενός επίπλου κατάλληλο αποκλειστικά για σπίτια διακοσμημένα σε πολύ μοντέρνο στυλ, για εξωτερικούς χώρους ή ...φοιτητικά δωμάτια. Ανάλογα με τον τύπο των μαξιλαριών και τα υφάσματα που θα επιλέξετε να ντύσετε μέρος ή και το σύνολο του καναπέ, η τελική μορφή του μπορεί να είναι ακριβώς ίδια με εκείνη ενός συνηθισμένου καναπέ του εμπορίου που απλώς θα σας κοστίσει πολύ παραπάνω. 
paleta

6."που θα τις βρω, πόσο κοστίζουν;" 


Το ακριβές κόστος των κατασκευών αυτών, εξαρτάται  του από που θα προμηθευτείτε τις παλέτες. 

Όλα τα σούπερ μάρκετς, καταστήματα εμπορίας ογκωδών προϊόντων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, μάντρες με οικοδομικά υλικά, φυτώρια κλπ. παραλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος των προς πώληση ειδών τους συσκευασμένα σε παλέτες
Αν αποτανθείτε λοιπόν σε κάποιο κατάστημα της περιοχής σας, το πιο πιθανό πως θα σας προμηθεύσει με όσες παλέτες σας χρειάζονται ακόμη και δωρεάν.
Σε μάντρες με οικοδομικά υλικά, καταστήματα με εργαλεία και είδη για επισκευές στο σπίτι αλλά κυρίως σε καταστήματα αποκλειστικά εμπορίας παλετών, θα βρείτε μεταχειρισμένες παλέτες για να διαλέξετε τις κατά το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση να πωλούνται περίπου 2-3 ευρώ το κομμάτι.


sxedia gia kanapedes me paletes
Γενικά, οι τιμές φυσικά διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος, αν πρόκειται για καινούργιες ή παλιές κλπ. αλλά ακόμη και για μια ολοκαίνουργια ευρωπαλέτα χωρίς την παραμικρή φθορά και που αν θελήσετε να διατηρήσετε το φυσικό της χρώμα δεν θα χρειαστεί ούτε καν πέρασμα με βερνίκι, δεν θα πληρώσετε παραπάνω από 12-15 ευρώ.
Για μεγάλες πάντως κατασκευές, που χρειάζεστε αρκετές παλέτες και ειδικά για καθίσματα, που σε αντίθεση με τα τραπέζια από παλέτες ή άλλα έπιπλα στα οποία η μεγαλύτερη επιφάνεια του ξύλου δεν καλύπτεται από μαξιλάρια/υφάσματα η πιο συμφέρουσα λύση είναι να αναζητήσετε σε καταστήματα μεταχειρισμένες παλέτες σε καλή κατάσταση. 
Η τυπική τους διάσταση είναι 0.80 Χ 1.20 που σημαίνει ότι για έναν απλό καναπέ χωρίς πλάτη για τον οποίο δεν θα σας χρειαστούν παραπάνω από 4 παλέτες θα πληρώσετε από ...τίποτα έως  περίπου 8-15 ευρω.  

Δείτε εδώ έναν ενδεικτικό κατάλογο με εταιρίες απ΄όπου μπορείτε να προμηθευτείτε παλέτες και ξύλινα κιβώτια, για κάθε τύπου κατασκευή


7."θα τα καταφέρω;" 


Το καθαρά τεχνικό μέρος τέτοιων κατασκευών και ο βαθμός δυσκολίας τους, εξαρτάται από το τι ακριβώς θα θελήσετε να κάνετε. Το συγκεκριμένο δηλαδή σχέδιο του καναπέ που θα επιλέξετε, αν εκτός από βάση θέλετε να έχει και πλάτη ή και μπράτσα από ξύλα παλέτας κλπ. 


Για τους απλούς τύπους τέτοιων καναπέδων που αποτελούνται από ολόκληρες παλέτες, το μόνο που χρειάζεται είναι ...να τοποθετήσετε δυο παλέτες στην σειρά ή να τις καρφώσετε ανά δύο μεταξύ τους και για να το κάνετε δεν απαιτείται να είστε ούτε μαραγκός, ούτε ...αστροφυσικός. :)

Με απλές πρόκες και ένα σφυρί θα τις "ενώσετε" αν και όπου χρειάζεται, αν θέλετε να προσθέσετε και ρόδες προσαρμόζονται πανεύκολα με βίδες που απλώς θα βιδώσετε στο ξύλο και τις πιο πολλές φορές περιλαμβάνονται στην συσκευασία με τα ροδάκια που θα αγοράσετε. Ροδάκια θα βρείτε σε όλα τα μαγαζιά και πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού, έπιπλα, εργαλεία κλπ.Σε περισσότερο περίπλοκες κατασκευές, συνθέσεις, γωνιακούς καναπέδες  κλπ. δεν αλλάζει τίποτα στην γενική φιλοσοφία κατασκευής, απλώς για να κόψετε σωστά παλέτες και να τις προσαρμόσετε στις διαστάσεις που θέλετε χωρίς να καταστραφεί το ξύλο, σας χρειάζεται αλυσσοπρίονο και ...χώρος που π.χ σ΄ένα μικρό διαμέρισμα στην πόλη ίσως δεν τον έχετε.
Αν λοιπόν δεν υπάρχει ένας φίλος ή γνωστός να σας βοηθήσει με τα εργαλεία, απλώς προμηθευτείτε παλέτες, βάψτε τες αν θέλετε κι αφού αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, αποτανθείτε σ΄έναν ξυλουργό. Για να σας τις κόψει όπως ακριβώς θέλετε ή ακόμη και να τις συναρμολογήσει στο σχέδιο καναπέ που θα του υποδείξετε, το κόστος δεν είναι μεγάλο.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν επιλέξετε να φτιάξετε έναν καναπέ με καινούργιες αγορασμένες παλέτες ή και να ζητήσετε την βοήθεια ενός μαραγκού για την συναρμολόγηση, το κόστος συγκριτικά με έναν κανονικό καναπέ στις ίδιες διαστάσεις είναι αισθητά μικρότερο και εύκολα αντιληπτό πως περισσότερο από όλα στοιχίζουν τα μαξιλάρια. Αλλά και εκεί μπορείτε να μειώσετε το κόστος, αν αγοράσετε κάποια υφάσματα σε προσφορά και τα ράψετε έστω και με τη βοήθεια κάποιου γνωστού, φίλου/ης, της ...μαμάς, που διαθέτουν ραπτομηχανή και στοιχειώδεις γνώσεις ραπτικής


Αξίζει πραγματικά τον κόπο, με λίγη φαντασία τα καθίσματα - καναπέδες από παλέτες μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο και ένα "ευτελές" υλικό σε εξαιρετικής αισθητικής έπιπλα, με το μικρότερο κόστος απ΄όλες τις αντίστοιχου μεγέθους έτοιμες λύσεις της αγοράς.

Θα συνδυαστούν τέλεια με τραπεζάκια, ράφια κλπ. από παλέτες αλλά και με κάθε είδους έπιπλα και θα προσαρμοστούν ανάλογα με τα υφάσματα που θα χρησιμοποιήσετε σε χώρους διακοσμημένους τόσο σε πιο μοντέρνο/ανάλαφρο ύφος όσο και σε περισσότερο κλασικούς
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,αμπαλάζ,1,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,3,ανακύκλωση,5,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,14,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ανοιξιάτικη διακόσμηση,2,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,αποθήκη,1,αποκριάτικες κατασκευές,6,αποκριάτικες στολές,7,αποκριάτικη διακόσμηση,3,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένα φρούτα,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,18,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,2,Βασιλικός,2,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,67,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,4,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,βάψιμο τσιμεντένιου δαπέδου,1,βάψιμο τσιμέντου,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,12,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,1,βότσαλα,13,Βουκαμβίλια,2,βραχόκηποι,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,7,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,Γαρδένια,1,γιασεμί,1,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,6,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,7,γλάστρες,33,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,13,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,18,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοπές με τροχόσπιτο,1,διακοσμήσεις για γάμους,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,1,διακοσμήσεις με κεριά,1,διακοσμήσεις με λουλούδια,1,διακοσμήσεις με φυτά,3,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,172,διακόσμηση,2,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,299,διακόσμηση καθιστικού,19,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,18,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,διακόσμηση με λουλούδια,3,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση με φυτά-λουλούδια,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σαλονιού,22,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,91,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,1,διακοσμητικά μαξιλάρια,4,διακοσμητικά στεφάνια,5,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,35,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά DIY,1,διακοσμητικά mobiles,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,17,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,152,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,6,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,διοράματα,1,εδαφοκάλυψη κήπων,2,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,1,εξοχικό,4,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,145,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,2,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,2,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,5,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,7,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,44,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,8,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,2,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ημερολόγιο κήπου,3,ημερολόγιο κήπου για Οκτώβριο,1,ημερολόγιο κήπου Ιούλιος,1,ημερολόγιο κήπου Νοέμβριος,1,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,4,θαλασσόξυλα,13,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για βεράντες,1,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για ζωγραφική σε πέτρες,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μεγάλα μπαλκόνια,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,3,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,4,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στόλισμα βασιλόπιτας,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,2,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για φυτά εσωτερικού χώρου,2,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,2,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες κατασκευές για χριστουγεννιάτικα μπαζάρ,1,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ιδέες συνθέσεις με παχύφυτα,1,ΙΔΕΕΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΙΠΛΩΝ,3,ΙΚΕΑ,53,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,κάδρα,24,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,67,καθρέφτες,10,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,κάκτοι,2,Καλαγχόη,1,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,καλλιτεχνικές κατασκευές από πέτρες και βότσαλα,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,60,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,35,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,44,καλοκαιρινή διακόσμηση,27,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,1,καλύμματα επίπλων,4,κάμπινγ,2,καναπέδες,8,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,183,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,2,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,2,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,6,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,36,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,53,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,30,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,4,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κονσερβοκούτια,1,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,2,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,5,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,7,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,2,κατασκευές με υγρό γυαλί,3,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,37,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαλίκι,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές παγκάκια με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή κουνουπιέρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή χτιστού καναπέ,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,Κέντια,1,κεραμίδια,3,κεραμική,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,12,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,86,κήπος,25,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,209,κηπουρική,33,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,4,κονσερβοκούτια,5,ΚΟΥΖΙΝΑ,43,κουζίνα,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,κουρτίνες,15,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,6,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,κρεμαστά καλάθια,2,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,Κρότωνας,1,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,λουλούδια σε βάζα,1,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,19,μαξιλάρια πατώματος,1,Μάρτης,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,112,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,9,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,23,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,24,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,4,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νησιώτικο στυλ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,ξερές κολοκύθες,1,ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,113,ξύλινα βαρέλια,2,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,43,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,77,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,οδηγίες κηπουρικής για Ωραιόφυλλο,1,οδηγίες φροντίδας για βασιλικό,1,οδηγίες φροντίδας για Βουκαμβίλια,2,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,43,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,28,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,33,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,36,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,33,ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ,1,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,παρτέρια,6,παρτέρια σπιράλ,1,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,43,πάσχα,21,πασχαλινά αβγά οικολογικό βάψιμο,1,πασχαλινά αυγά,6,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,πασχαλινά στεφάνια,2,πασχαλινά Bazaar,1,πασχαλινά Bazaar πασχαλινές κατασκευές,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,24,πασχαλινές κατασκευές,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,1,πασχαλινές λαμπάδες,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,πασχαλινή διακόσμηση,10,πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας,1,πασχαλινό αμπαλάζ,1,πασχαλινό τραπέζι,4,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,παχύφυτα,7,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,3,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,18,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,πλακάκια,9,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,1,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα αποξηράνετε φρούτα,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,16,ραπτική,9,ράφια,12,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,3,ριγέ,2,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,3,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,1,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,90,σαπούνι,1,σεμέν-δαντέλες,11,Σεφλέρα,1,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,σκαλιστά βάζα από πηλό,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,17,Σπαθίφυλλο,1,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,26,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,19,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός γάμου με λινάτσα δαντέλα,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ,1,Στρελίτζια,1,συλλογές αντικειμένων,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για κομμένα λουλούδια,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές για παχύφυτα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής για Γαρδένια,1,συμβουλές κηπουρικής για κάκτους,1,συμβουλές κηπουρικής για Πουλί του Παραδείσου,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συμβουλές φροντίδας για Γιασεμί,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,1,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,7,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,69,τεχνικές παλαίωσης,9,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,17,ΤΖΑΚΙ,1,τζάκι,9,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,τραπεζάκια σαλονιού,9,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,18,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,3,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,τροχόσπιτα,1,τσιμέντο,12,τσιμεντόλιθοι,6,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,42,ύφασμα,43,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,φθινοπωρινές ανθοδέσμες,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,11,Φίκος,1,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κάκτοι,1,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,46,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,170,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,1,φυτά εσωτερικού χώρου,6,φυτά κατάλληλα για κρεμαστές γλάστρες,2,φυτά σε γυάλες,2,φωτισμός εξωτερικών χώρων,1,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,34,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,4,φωτογραφίες,5,ΧΑΛΙΑ,5,χαλιά,17,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,45,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,χειροποίητες μινιατούρες σπιτιών,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,111,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,χριστουγεννιάτικα κρεμαστά διακοσμητικά,1,χριστουγεννιάτικα στεφάνια,1,χριστουγεννιάτικα bazaar,1,χριστουγεννιάτικα led,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ,34,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,99,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ,1,χριστουγεννιάτικες συνθέσεις,1,χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,53,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,3,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,3,χριστουγεννιάτικοι χιονάνθρωποι,1,χριστουγεννιάτικος στολισμός κήπου,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,20,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,78,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,χτιστοί καναπέδες για κήπο μπαλκόνι,1,ΧΩΛ-ΕΙΣΟΔΟΣ,8,χωριάτικο στυλ,2,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,Ωραιόφυλλο,1,AirBNB,4,Aithrio.com,2,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,12,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,christmas,147,christmas 2021,162,collage,1,country στυλ,3,Covid19,9,CUCCI,1,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage αυγά χωρίς κόλλα,1,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,183,DIY ΕΠΙΠΛΑ,87,DIY έπιπλα,29,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,26,DIY χαλιά,3,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,543,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,Easy DIY,47,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,GARDEN,1,Garden Answer,1,graffiti,2,HOME TOUR,108,HOME TOURS,103,Hundertwasser,1,ikea,52,illustradays,1,inart,1,instagram,19,INSTAGRAM HOMES,18,INTERNET,1,JAPANDI,1,KOYZINA,2,laminate,1,led,2,ledokosmos,1,LEGO,2,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,nautical στυλ,3,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,quilting,2,recycle,9,resin,2,retro,2,reuse,38,Royal Design Studio,5,RUSTIC,1,s,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,12,Strelitzia,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,Valentine's Day,1,video,3,videos,72,vintage,6,vintage κουζίνες,3,vintage στυλ,14,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,1,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: Οδηγός για να φτιάξετε Καναπέδες από Παλέτες
Οδηγός για να φτιάξετε Καναπέδες από Παλέτες
Οι καναπέδες από παλέτες δεν είναι μόδα ή "άποψη", πρωτίστως είναι τα πιο απλά και οικονομικά DIY έπιπλα. Δείτε έναν αναλυτικό ΟΔΗΓΟ με όλες τις πληροφορίες, συμβουλές, τρυκ για να φτιάξετε κάθε τύπου ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ από παλέτες
https://1.bp.blogspot.com/-0tIR-jxiRvs/YHkfuYkHhtI/AAAAAAACQ4w/grauW2MgrUQSD9EANDT_17L_MW9tfoSIwCLcBGAsYHQ/w640-h360/diy_kanapedes_apo_paletes%2B%25281%2529.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-0tIR-jxiRvs/YHkfuYkHhtI/AAAAAAACQ4w/grauW2MgrUQSD9EANDT_17L_MW9tfoSIwCLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h360/diy_kanapedes_apo_paletes%2B%25281%2529.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2014/01/kanapedes-apo-paletes.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2014/01/kanapedes-apo-paletes.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content