Τεχνική Crackle (Κρακελέ)

Ο Δ Η Γ Ο Σ για την τεχνική ΚρακελέΤο ονομά του προέρχεται από το Γαλλικό "craqueler" που σημαίνει θρυμματίζω/ραγίζω και στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ακόμη faux διακοσμητική τεχνική παλαίωσης μέσω βαψίματος, που δίνει σε κάθε είδους αντικείμενα τεχνητή όψη φθοράς από τον χρόνο με τις ρωγμές που δημιουργεί στην επιφάνειά τους το ειδικό κρακελέ βερνίκι.   
1. Που;


Το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την τελική υφή και φινίρισμα διαφέρει ανάλογα με το υλικό που είναι κατασκευασμένο κάθε αντικείμενο και την γενικότερη επεξεργασία με χρώμα που έχει προηγηθεί, αλλά η βασική τεχνική του κρακελέ μπορεί να εφαρμοστεί σε ξύλο, μέταλλο, γυαλί, χαρτί, πλαστικό, τσιμέντο, πηλό, κερί.  

2. Πως;

Για το cracκle εκτός από τουλάχιστον δύο αποχρώσεις μπογιάς (μία σκουρόχρωμη και μία κατά πολύ πιο ανοιχτή) θα χρειαστείτε και το ειδικό διαφανές βερνίκι (glaze) για κρακελέ που δημιουργεί το "σκάσιμο" στο τελικό χρώμα, ώστε από τις ρωγμές να διακρίνεται η αρχική απόχρωση με την οποία βάφτηκε η επιφάνεια.

Μπορεί βεβαίως να εφαρμοστεί και με την χρήση ενός μόνο χρώματος απευθείας πάνω σε άβαφτη επιφάνεια π.χ ξύλινα - μεταλλικά αντικείμενα, οπότε στο τελικό αποτέλεσμα κάτω από τις ρωγμές διακρίνεται η φυσική απόχρωσή τους. 
Το χρονικό στάδιο εφαρμογής του κρακελέ, σε σχέση με την συνολική επεξεργασία ενός αντικειμένου-επιφάνειας, εξαρτάται από το είδος του προϊόντος που θα χρησιμοποιήσετε αφού τα βερνίκια κρακελέ χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: 
1. κρακελέ ενός συστατικού και 2. κρακελέ δύο  συστατικών. 

Τα μεν πρώτα μπορείτε να τα εφαρμόσετε είτε ανάμεσα σε δύο στρώσεις μπογιάς με τις οποίες θα βάψετε μια επιφάνεια, είτε μετά την 2η και τελική στρώση χρώματος.

Τα κρακελέ δύο συστατικών (2 διαφορετικές συσκευασίες) εφαρμόζονται μετά την ολοκλήρωση βαψίματος-επεξεργασίας ενός αντικειμένου. Αρχικά περνάτε το 1ο συστατικό, αφήνετε να στεγνώσει και στην συνέχεια εφαρμόζετε το 2ο συστατικό. 
Πλέον θα βρείτε στην αγορά και προϊόντα ...νέας γενιάς τις ειδικές κρακελέ πάστες αλλά και κρακελέ χρώματα (croco paints)  στις οποίες έχει ήδη ενσωματωθεί το ειδικό για crackle βερνίκι. Απλώς βάφετε μια επιφάνεια με αυτές και μόλις στεγνώσουν δημιουργούνται οι ρωγμές στο χρώμα, ιδανικές για να δώσετε κρακελέ όψη σε πολύ μεγάλες επιφάνειες.


Κάθε προϊόν για crackle έχει τις δικές του προδιαγραφέςτρόπο χρήσης και χρόνους αναμονής για το στέγνωμα και με όσο πιο εξειδικευμένα προϊόντα επιλέξετε να δουλέψετε, τόσο πιο ...ευλαβικά θα πρέπει να τηρήσετε τις οδηγίες εφαρμογής τους.

Ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να εξοικειωθείτε αρχικά με την τεχνική, είναι να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι για κρακελέ ενός συστατικού και απλά ακρυλικά χρώματα πάνω σ΄ένα χάρτινο αντικείμενο, ένα χαρτόνι ή ένα κομμάτι ξύλο.
Kάντε εκεί τα πειράματά σας και δείτε πως διαφοροποιείται το τελικό αποτέλεσμα ανάλογα με την ποσότητα μπογιάς αλλά και κρακελέ που θα χρησιμοποιήσετε, τον χρόνο ανάμεσα στις στρώσεις και το πόσο στεγνό ή ακόμη ελαφρά υγρό θα είναι το βερνίκι, τις αποχρώσεις και τον τρόπο που θα έχει κινηθεί το πινέλο πάνω στην επιφάνεια, στοιχεία που καθορίζουν τον σχηματισμό των ρωγμών και το πόσο έντονες ή πιο απαλές θα είναι. 
3. Tips

* Αναζητώντας οδηγίες και συμβουλές για την τεχνική κρακελέ, θα πέσετε πάνω σε πολλούς ...κανόνες και "πρέπει".

"Το 1ο χρώμα πρέπει να είναι σκούρο, το 2ο ανοιχτόχρωμο..." "Η κίνηση του πινέλου κατά το βάψιμο με μπογιά πρέπει να έχει την αντίθετη φορά από εκείνη που ακολουθήσατε για το βερνίκι κρακελέ..." κλπ. 
Στην πραγματικότητα, όλα εξαρτώνται από το είδος του αντικειμένου που θα επεξεργαστείτε και το πως εσείς θέλετε το τελικό αποτέλεσμα. 

Για παράδειγμα σ΄ένα ξύλινο έπιπλο-αντικείμενο αν το πρώτο χρώμα είναι σκουρόχρωμο βεβαίως θα αναδειχθούν καλύτερα τα σκασίματα αν όμως εσείς δεν θέλετε να είναι έντονη η κρακελέ όψη του, μπορείτε να το περάσετε αρχικά με άσπρο χρώμα και στην συνέχεια με όποια σκουρότερη απόχρωση.

Οι γενικοί κανόνες που καθορίζουν το αποτέλεσμα, έχουν να κάνουν με την ποσότητα (το πάχος στο στρώμα) τόσο της μπογιάς όσο και του βερνικιού και το πόσο στεγνό θα είναι το κρακελέ πριν περάσετε το τελικό χρώμα:
- περισσότερο χρώμα ή κρακελέ = μεγαλύτερα/βαθύτερα σκασίματα
- όσο πιο στεγνό το κρακελέ = πιο ομοιόμορφα και μικρότερα σκασίματα 

- πέρασμα της τελικής μπογιάς με το πινέλο προς την αντίθετη φορά από αυτή που περάστηκε το κρακελέ = εντονότερα σκασίματα.
Επίσης, η εφαρμογή του κρακελέ με σφουγγάρι (ταμποναριστά) δημιουργεί τελικά πιο μικρού μήκους και γενικά πιο "απαλές" ρωγμές σε σχέση με την χρήση πινέλου. 


Ο μοναδικός κανόνας που δεν χωρά "αυτοσχεδιασμούς", είναι ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν σημεία της όποιας επιφάνειας επεξεργάζεστε που και το κρακελέ και η τελική μπογιά θα έχουν περάσει από πάνω τους παραπάνω από 1-2 φορέςΒάφετε δηλαδή, με οριζόντιες ή κάθετες κινήσεις ή ταμπονάρετε με σφουγγαράκι χωρίς να τα περνάτε πολλές φορές από το ίδιο σημείο. 
Από το είδος του αντικειμένου, εξαρτάται και η φορά κίνησης του πινέλου π.χ σε επιφάνειες με μεγάλο μήκος (πχ πόδια επίπλων) βάφετε με κάθετες κινήσεις, στα σημεία με μεγαλύτερο πλάτος (πχ συρτάρια) με οριζόντιες, στο κρακελέ σε μια στρογγυλή πιατέλα με κυκλικές κλπ. 


Ο στόχος σε κάθε περίπτωση είναι να δημιουργηθεί τεχνητά ένα όσο πιο φυσικό αποτέλεσμα φθοράς και όπως σε όλες τις τεχνικές παλαίωσης η φόρμα και οι "γραμμές" του κάθε αντικειμένου καθορίζουν τον τρόπο "κίνησης" της μπογιάς πάνω σε αυτό.  
Τόσο σε ξύλινες, μεταλλικές και γυάλινες επιφάνειες, αντί να τις βάψετε αρχικά με άσπρη μπογιά μπορείτε, όπως ακριβώς και με την τεχνική του decoupage, να χρησιμοποιήσετε αστάρι (primer-γκέσσο) ως βάση που πάνω θα απλώσετε το κρακελέ. Ειδικά για γυάλινα αντικείμενα θα χρησιμοποιήσετε το ειδικό για αυτήν την χρήση υπόστρωμα (primer για γυαλί) που θα διατηρήσει κατά ένα μέρος την διαφάνειά τους για ένα πραγματικά όμορφο τελικό αποτέλεσμα. 
Ολοκληρώνοντας την επεξεργασία κάθε επιφάνειας με κρακελέ, όπως και με κάθε άλλους είδους τεχνική, και αφού στεγνώσει εντελώς, θα πρέπει να περάσετε με 2-3 χέρια προστατευτικό βερνίκι, αφήνοντας πριν την εφαρμογή του κάθε επόμενου να στεγνώσει εντελώς το προηγούμενο. 


Ο χρόνος που χρειάζονται για να στεγνώσουν τα βερνίκια κρακελέ είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από εκείνα π.χ ενός απλού βερνικιού, κόλλας ή χρώματος. Το ιδανικό για τα κρακελέ ενός συστατικού όπως και για το 2ο από εκείνα δύο συστατικών, είναι να τα αφήσετε να στεγνώσουν για τουλάχιστον 24 ώρες. 
Η τεχνητή διαδικασία επιτάχυνσης του χρόνου αυτού π.χ με σεσουάρ μαλλιών κλπ. είναι κάτι που, γενικά, δεν θα σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα αφού υπάρχει το ενδεχόμενο η επιφάνεια να στεγνώσει επιφανειακά, ενώ στο κάτω στρώμα της θα παραμένει ακόμη υγρή, κάτι που τελικά δεν θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τελικό φινίρισμα-όψη της μετά την εφαρμογή χρώματος. 
Πέρα από τον βασικό χρόνο που απαιτείται για να στεγνώσει ώστε να συνεχίσετε την επεξεργασία ενός αντικειμένου, το κρακελέ εξακολουθεί να λειτουργεί όσο δεν "σταματάτε" την λειτουργία του εφαρμόζοντας το τελικό προστατευτικό βερνίκι που κλείνει τους πόρους κάθε απορροφητικού υλικού-επιφάνειας και την αδιαβροχοποιεί εντελώς. Αν π.χ αφήσετε για 2-3 μέρες μια ξύλινη, χάρτινη ή μεταλλική επιφάνεια περασμένη με κρακελέ θα παρατηρήσετε ότι οι ρωγμές όλο και αυξάνουν και γίνονται εντονότερες έστω και ανεπαίσθητα
Εκτός από την βασική κατηγοριοποίηση σε κρακελέ ενός και δύο συστατικών, δεν δίνουν όλα τα σχετικά προϊόντα το ίδιο έντονα "ραγισμένη" όψη στις επιφάνειες που θα τα εφαρμόσετε. Κάποια, με όποιον τρόπο και αν τα εφαρμόσετε, δημιουργούν εντονότερες και κάποια άλλα πολύ μικρές, διακριτικές, ρωγμές, γι΄αυτό και ανάλογα με το είδος του προς επεξεργασία αντικειμένου αλλά και το πως εσείς θέλετε το τελικό αποτέλεσμα επιλέξτε το κατάλληλο.  
Σε επιφάνειες μικρού μεγέθους, σε αντικείμενα μεγάλου μεγέθους αποτελούμενα όμως από "διαφορετικές" επιφάνειες μικρών (στενών) διαστάσεων ή όπου θέλετε να πετύχετε μια όχι έντονα κρακελαρισμένη όψη  το πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα θα το δημιουργήσετε με κρακελέ που δημιουργεί πολύ πολύ μικρές, σχεδόν αόρατες αρχικά ρωγμές. Αφού στεγνώσει εντελώς, περάστε με ένα πανάκι ή το χέρι σας πατίνα ή χρώμα και σκουπείστε την επιφάνεια πολύ καλά. Το χρώμα θα παραμείνει μόνο στα σημεία των ρωγμών αναδεικνύοντας και ...φανερώνοντας το κρακελέ με έναν πολύ όμορφο αλλά "διακριτικό" τρόπο.  
Τόσο σε έπιπλα όσο και αντικείμενα που θέλετε να συνδυάσετε το κρακελέ σε κατασκευές μικτών τεχνικών, εφαρμόζοντας δηλαδή πάνω στην ίδια επιφάνειας εκτός από κρακελέ και κάποια τεχνική παλαίωσης, decoupage, επιζωγράφιση κλπ. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παραπάνω από δύο αποχρώσεις μπογιάς, να εφαρμόσετε το κρακελέ πάνω σε επιφάνεια μη ομοιόμορφα βαμμένη με όσες αποχρώσεις θέλετε κλπ. όπως και μετά την ολοκλήρωση του κρακελέ να συνεχίσετε την επεξεργασία της επιφάνειας με τρίψιμο, πρόσθετο χρώμα ανά σημεία κλπ. δημιουργώντας έτσι μια "σύνθετη" παλαιωμένη όψη εξαιρετικά φυσική και καλαίσθητη. 
*Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εντυπωσιακή μεν αλλά "μονότονη" τεχνοτροπία, με την έννοια πως εφαρμοσμένη από μόνη της ιδιαίτερα πάνω σε μεγάλες επιφάνειες είναι αρκετά "κουραστική" οπτικά και πολύ δύσκολα θα σας ικανοποιήσει το τελικό αποτέλεσμα πάνω π.χ σ΄ένα μεγάλων διαστάσεων έπιπλο  αν δεν συνδυαστεί π.χ και με  κάποια άλλη τεχνική παλαίωσης, πατίναντεκουπάζ κλπ. 


Αντίθετα, το κρακελέ είναι η ιδανική τεχνοτροπία για να συνδυαστεί κυρίως με ντεκουπάζ πάνω σε ξύλινα, μεταλλικά, χάρτινα ή γυάλινα αντικείμεναΤο σύνολο δίνει μια γενική αντικέ όψη σε κάθε επιφάνεια ιδιαίτερα καλαίσθητηΕιδικά το ντεκουπάζ με χαρτοπετσέτα ή ρυζόχαρτο δίνει μια πολύ ομοιογενή τελική μορφή, αφού οι ρωγμές στο χρώμα ξεχωρίζουν και κάτω από την επιφάνεια του ντεκουπάζ μοτίβου και το σύνολο μοιάζει πραγματικά σαν ζωγραφισμένο. 
Το στάδιο βαψίματος μιας επιφάνειας με το αρχικό χρώμα, αυτό που θέλετε θα διακρίνεται στο τέλος ανάμεσα από τις ρωγμές, μπορείτε και να το παραλείψετε σε αντικείμενα που η υπάρχουσα απόχρωσή τους σας ικανοποιεί π.χ σκουρόχρωμα έπιπλα δεν είναι ανάγκη να τα ξαναβάψετε με σκούρα μπογιά, σε μεταλλικές επιφάνειες κλπ. 


  Να πως... 

 Κρακελέ ενός συστατικού σε  Χαρτί  - Μέταλλο 


Εκπληκτική κατασκευή Γυάλινης πιατέλας κρακελέ  και Κεριού
ειδικά την εφαρμογή στο γυαλί αξίζει να την δείτε ως το τέλος
και να θαυμάσετε το τελικό αποτέλεσμα


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto
Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,αμπαλάζ,1,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,3,ανακύκλωση,5,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,14,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ανοιξιάτικη διακόσμηση,2,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,αποθήκη,1,αποκριάτικες κατασκευές,6,αποκριάτικες στολές,7,αποκριάτικη διακόσμηση,3,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένα φρούτα,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,18,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,2,Βασιλικός,2,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,67,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,4,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,βάψιμο τσιμεντένιου δαπέδου,1,βάψιμο τσιμέντου,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,12,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,1,βότσαλα,13,Βουκαμβίλια,2,βραχόκηποι,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,7,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,Γαρδένια,1,γιασεμί,1,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,6,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,7,γλάστρες,33,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,13,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,18,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοπές με τροχόσπιτο,1,διακοσμήσεις για γάμους,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,1,διακοσμήσεις με κεριά,1,διακοσμήσεις με λουλούδια,1,διακοσμήσεις με φυτά,3,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,172,διακόσμηση,2,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,299,διακόσμηση καθιστικού,19,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,18,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,διακόσμηση με λουλούδια,3,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση με φυτά-λουλούδια,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σαλονιού,22,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,91,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,1,διακοσμητικά μαξιλάρια,4,διακοσμητικά στεφάνια,5,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,35,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά DIY,1,διακοσμητικά mobiles,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,17,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,152,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,6,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,διοράματα,1,εδαφοκάλυψη κήπων,2,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,1,εξοχικό,4,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,145,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,2,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,2,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,5,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,7,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,44,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,8,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,2,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ημερολόγιο κήπου,3,ημερολόγιο κήπου για Οκτώβριο,1,ημερολόγιο κήπου Ιούλιος,1,ημερολόγιο κήπου Νοέμβριος,1,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,4,θαλασσόξυλα,13,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για βεράντες,1,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για ζωγραφική σε πέτρες,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μεγάλα μπαλκόνια,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,3,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,4,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στόλισμα βασιλόπιτας,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,2,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για φυτά εσωτερικού χώρου,2,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,2,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες κατασκευές για χριστουγεννιάτικα μπαζάρ,1,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ιδέες συνθέσεις με παχύφυτα,1,ΙΔΕΕΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΙΠΛΩΝ,3,ΙΚΕΑ,53,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,κάδρα,24,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,67,καθρέφτες,10,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,κάκτοι,2,Καλαγχόη,1,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,καλλιτεχνικές κατασκευές από πέτρες και βότσαλα,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,60,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,35,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,44,καλοκαιρινή διακόσμηση,27,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,1,καλύμματα επίπλων,4,κάμπινγ,2,καναπέδες,8,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,183,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,2,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,2,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,6,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,36,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,53,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,30,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,4,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κονσερβοκούτια,1,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,2,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,5,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,7,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,2,κατασκευές με υγρό γυαλί,3,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,37,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαλίκι,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές παγκάκια με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή κουνουπιέρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή χτιστού καναπέ,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,Κέντια,1,κεραμίδια,3,κεραμική,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,12,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,86,κήπος,25,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,209,κηπουρική,33,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,4,κονσερβοκούτια,5,ΚΟΥΖΙΝΑ,43,κουζίνα,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,κουρτίνες,15,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,6,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,κρεμαστά καλάθια,2,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,Κρότωνας,1,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,λουλούδια σε βάζα,1,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,19,μαξιλάρια πατώματος,1,Μάρτης,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,112,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,9,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,23,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,24,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,4,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νησιώτικο στυλ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,ξερές κολοκύθες,1,ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,113,ξύλινα βαρέλια,2,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,43,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,77,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,οδηγίες κηπουρικής για Ωραιόφυλλο,1,οδηγίες φροντίδας για βασιλικό,1,οδηγίες φροντίδας για Βουκαμβίλια,2,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,43,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,28,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,33,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,36,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,33,ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ,1,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,παρτέρια,6,παρτέρια σπιράλ,1,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,43,πάσχα,21,πασχαλινά αβγά οικολογικό βάψιμο,1,πασχαλινά αυγά,6,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,πασχαλινά στεφάνια,2,πασχαλινά Bazaar,1,πασχαλινά Bazaar πασχαλινές κατασκευές,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,24,πασχαλινές κατασκευές,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,1,πασχαλινές λαμπάδες,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,πασχαλινή διακόσμηση,10,πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας,1,πασχαλινό αμπαλάζ,1,πασχαλινό τραπέζι,4,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,παχύφυτα,7,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,3,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,18,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,πλακάκια,9,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,1,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα αποξηράνετε φρούτα,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,16,ραπτική,9,ράφια,12,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,3,ριγέ,2,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,3,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,1,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,90,σαπούνι,1,σεμέν-δαντέλες,11,Σεφλέρα,1,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,σκαλιστά βάζα από πηλό,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,17,Σπαθίφυλλο,1,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,26,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,19,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός γάμου με λινάτσα δαντέλα,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ,1,Στρελίτζια,1,συλλογές αντικειμένων,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για κομμένα λουλούδια,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές για παχύφυτα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής για Γαρδένια,1,συμβουλές κηπουρικής για κάκτους,1,συμβουλές κηπουρικής για Πουλί του Παραδείσου,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συμβουλές φροντίδας για Γιασεμί,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,1,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,7,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,69,τεχνικές παλαίωσης,9,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,17,ΤΖΑΚΙ,1,τζάκι,9,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,τραπεζάκια σαλονιού,9,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,18,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,3,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,τροχόσπιτα,1,τσιμέντο,12,τσιμεντόλιθοι,6,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,42,ύφασμα,43,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,φθινοπωρινές ανθοδέσμες,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,11,Φίκος,1,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κάκτοι,1,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,46,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,170,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,1,φυτά εσωτερικού χώρου,6,φυτά κατάλληλα για κρεμαστές γλάστρες,2,φυτά σε γυάλες,2,φωτισμός εξωτερικών χώρων,1,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,34,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,4,φωτογραφίες,5,ΧΑΛΙΑ,5,χαλιά,17,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,45,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,χειροποίητες μινιατούρες σπιτιών,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,111,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,χριστουγεννιάτικα κρεμαστά διακοσμητικά,1,χριστουγεννιάτικα στεφάνια,1,χριστουγεννιάτικα bazaar,1,χριστουγεννιάτικα led,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ,34,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,99,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ,1,χριστουγεννιάτικες συνθέσεις,1,χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,53,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,3,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,3,χριστουγεννιάτικοι χιονάνθρωποι,1,χριστουγεννιάτικος στολισμός κήπου,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,20,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,78,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,χτιστοί καναπέδες για κήπο μπαλκόνι,1,ΧΩΛ-ΕΙΣΟΔΟΣ,8,χωριάτικο στυλ,2,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,Ωραιόφυλλο,1,AirBNB,4,Aithrio.com,2,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,12,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,christmas,147,christmas 2021,162,collage,1,country στυλ,3,Covid19,9,CUCCI,1,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage αυγά χωρίς κόλλα,1,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,183,DIY ΕΠΙΠΛΑ,87,DIY έπιπλα,29,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,26,DIY χαλιά,3,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,543,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,Easy DIY,47,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,GARDEN,1,Garden Answer,1,graffiti,2,HOME TOUR,108,HOME TOURS,103,Hundertwasser,1,ikea,52,illustradays,1,inart,1,instagram,19,INSTAGRAM HOMES,18,INTERNET,1,JAPANDI,1,KOYZINA,2,laminate,1,led,2,ledokosmos,1,LEGO,2,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,nautical στυλ,3,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,quilting,2,recycle,9,resin,2,retro,2,reuse,38,Royal Design Studio,5,RUSTIC,1,s,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,12,Strelitzia,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,Valentine's Day,1,video,3,videos,72,vintage,6,vintage κουζίνες,3,vintage στυλ,14,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,1,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: Τεχνική Crackle (Κρακελέ)
Τεχνική Crackle (Κρακελέ)
Ο Δ Η Γ Ο Σ για την τεχνική Κρακελέ
https://4.bp.blogspot.com/-DEeeIL4ZFsk/VXK3OZnNJaI/AAAAAAABHbw/CDM8Zgjtu3Y/s1600/crackle%2B%252816%2529.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-DEeeIL4ZFsk/VXK3OZnNJaI/AAAAAAABHbw/CDM8Zgjtu3Y/s72-c/crackle%2B%252816%2529.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2013/10/crackle.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2013/10/crackle.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content