100+ Ιδέες για ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ
Δεν σας χρειάζονται ούτε ακριβά σερβίτσια, ούτε "αστραφτερά" υφάσματα. 

Τα πιάτα και ποτήρια που ήδη έχετε ή μερικά κομμάτια που με λίγη μπογιά μπορείτε να μεταμορφώσετε, τραπεζομάντηλα και ράνερ φτιαγμένα από μερικά μέτρα οικονομικό ύφασμα, σουπλά  από  φύλλα χαρτιού μαυροπίνακα, από διακοσμητικές χαρτοπετσέτες, ένα κομμάτι λινάτσα  ή επίσης από φτηνά ρετάλια, που απλώς θα γαζώσετε τις τέσσερις πλευρές τους, λίγη ...πρασινάδα και κάποια ιδιαίτερα ...σερβιρίσματα σε απλά πιάτα-υλικά είναι αρκετά. 


Το ταίριασμα των χρωμάτων σε ό,τι αφορά σερβίτσια-υφάσματα είναι το μόνο σημαντικό, όχι πόσο ακριβό είναι το κάθετι και μια "κεντρική" διακόσμηση μπορείτε να την δημιουργήσετε επίσης πολύ εύκολα με μερικά λουλούδια, φρούτα ή κλαδιά δέντρων όπως π.χ ελιές ή νερατζιές, ποτήρια κολονάτα που θα τα χρησιμοποιήσετε ως κηροπήγια κλπ.
Μικρές λεπτομέρειες που θα ...κάνουν την διαφορά και θα δημιουργήσουν στο τραπέζι την ατμόσφαιρα που οικογένεια και φίλοι αξίζουν και στις μικρές συνευρεύσεις σας, ακόμη και στο καθημερινό τραπέζι, και όχι μόνο κατά την διάρκεια των "επίσημων" γευμάτων σε περιστάσεις γιορτών, γενεθλίων κλπ.  ενώ για αυτές τις περιπτώσεις κάθε ιδέα μπορείτε να την προσαρμόσετε σε γιορτινή με την χρήση κάποιων πρόσθετων εποχιακών στοιχείων σε χρώματα, σχήματα κλπ. ανάλογα με την περίσταση (χριστούγεννα, πάσχα, καλοκαίρι κλπ.)


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto