Τρόποι Οργάνωσης-Τακτοποίησης για Κοσμήματα


Είτε διαθέτετε λιγοστά κομμάτια, είτε τρελαίνεστε για κάθε είδους "μπιχλιμπίδι" :) με αποτέλεσμα κάθε τόσο να μην ξέρετε που έχει πάλι ...καταχωνιαστεί το δεύτερο σκουλαρίκι απ΄αυτά που θέλετε να φορέσετε, που έχει κρυφτεί το βραχιόλι που είσασταν σίγουρη πως είχατε αφήσει στο μπάνιο, ιδού μερικές από εντυπωσιακές, πρακτικές και ευφάνταστες έως ...σουρεαλιστικές προτάσεις για να τακτοποιήσετε τα κάθε είδους κοσμήματά σας, να σταματήσετε να τα ψάχνετε παντού αλλά και για να ομορφύνετε πραγματικά το σημείο που θα τα συγκεντρώσετε. 
Επιλέξτε λύσεις ανάλογα με το γούστο και τον χώρο σας αλλά και τον αριθμό που διαθέτετε ανά είδος κοσμήματος  και που θα υλοποιήσετε εύκολα και οικονομικά είτε επιλέξετε μια κατασκευή βασισμένη σε ένα απλό ξύλινο πλαίσιο, ύφασμα, μια παλιά κορνίζα κλπ.  ή ένα αντικείμενο που το σχήμα-μορφή του προσφέρεται και θα σας διευκολύνει πολύ για αυτήν την χρήση και προσαρμόζοντας κάθε υλικό-αντικείμενο στις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο σύνολο του χώρου. 
Tα ειδικά βιδωτά γαντζάκια που προσαρμόζονται εύκολα πάνω σε κάθε είδους ξύλινη επιφάνεια, θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη χρωμάτων-εργαλεία κλπ. σε πολλά μεγέθη και αποχρώσεις.  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto