Ιδέες και Λύσεις με Έπιπλα κατά παραγγελία

τόσο στο αρχικό στάδιο εξοπλισμού του σπιτιού, όσο και σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη ανακαίνιση και αναμόρφωση, το κόστος της αγοράς επίπλων  είναι αναμφισβήτητα από τις μεγαλύτερες  δαπάνες

Όσο κι αν μειώσετε τις "απαιτήσεις" σας είναι βέβαιο ότι για την προμήθεια επίπλων, ακόμα και αν  προτιμήσετε τις πιο οικονομικές λύσεις απ΄αυτές που προσφέρει η βιομηχανοποιημένη πλέον σύγχρονη αγορά, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να πληρώσετε αρκετά παραπάνω σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα είδη και αντικείμενα που αποτελούν το βασικό "νοικοκυριό" ενός σπιτιού.  


Αν είστε οπαδός του απόλυτα κλασσικού και αυστηρού ύφους ή αντιθέτως επιθυμείτε έπιπλα πολύ ιδιαίτερου μοντέρνου σχεδιασμού και με design πολύ διαφορετικό από το απλό και συνηθισμένο εξ΄ορισμού δεν έχετε άλλη επιλογή από το να "χρυσοπληρώσετε", στις περισσότερες των περιπτώσεων, τα έπιπλα που σας αρέσουν σε κάποια ανάλογη βιτρίνα. 
Αν όμως δεν δεσμεύεστε τόσο αυστηρά από τα γούστα σας κι αν αυτό που θέλετε είναι τις πραγματικά πιο πρακτικές  και οικονομικές λύσεις για να δημιουργήσετε  χώρους λειτουργικούς αλλά και όμορφους, προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες, εγκαταλείψτε τις βιτρίνες και αναζητείστε στην δημιουργικότητα και την φαντασία αρχικά τη δική σας και στη συνέχεια ενός ξυλουργού αυτό που ακριβώς σας χρειάζεται.Ειδικά για νεανικά, εξοχικά και γενικά λιγότερο "αυστηρά" σπίτια και γούστα, επιλογές σαν αυτές που ακολουθούν, δεν είναι μόνο οικονομικές αλλά πραγματικά και λειτουργικές και όμορφες αισθητικά.


Οι καναπέδες είναι από τα πιο απαραίτητα αλλά και τα πιο  ακριβά έπιπλα  και όλοι, ανεξάρτητα από το είδος των υλικών, την ποιότητά τους και τα επιμέρους "στολίδια", δεν αποτελούνται παρά από μια σταθερή βάση πλαισιωμένη με εμφανή και ξεχωριστά ή ενιαία και ενσωματωμένα μαξιλάρια στην θέση των καθισμάτων
Αν λοιπόν δεν σας τρομάζουν οι "μόνιμες" και "εντοιχισμένες" επιλογές και πριν καταφύγετε σε μια από τις έτοιμες λύσεις του εμπορίου, που πιθανόν και να μην καλύπτουν στο 100% τις πραγματικές ανάγκες του χώρου σας, σκεφτείτε την πιθανότητα να μην τους αγοράσετε έτοιμους και στην κλασσική μορφή τους, αλλά να τους σχεδιάσετε και στη συνέχεια να τους δημιουργήσετε με την βοήθεια ενός ειδικού στις διαστάσεις, το  σχήμα  και το σχέδιο που ακριβώς θέλετε.  
Ένας τέτοιος καναπές στον χώρο του σαλονιού, της τραπεζαρίας, της κουζίνας ή σε μικρότερο μέγεθος σε οποιοδήποτε άλλο σημείο, θα σας εξασφαλίσει πρόσθετους χώρους αποθήκευσης στο εσωτερικό του, θα ανανεώνεται πολύ πιο εύκολα αλλάζοντας απλά τα υφάσματα στα μαξιλάρια του και η βάση του σ΄ένα κατάστημα με είδη ξυλείας από μιας μέτριας ποιότητας αλλά ανθεκτικό για την συγκεκριμένη χρήση ξύλο, είναι σίγουρο ότι θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο απ΄όλα τα "μασίφ" και ...ντιζαϊνάτα της αγοράς επίπλων που τελικώς και εκείνα και αυτός θα εξυπηρετούν την ίδια ακριβώς ανάγκη σας ....κάπου να κάθεστε. Αν δε το ξύλο το βάψετε μόνοι σας και με τη βοήθεια της ραπτομηχανής σας μπορείτε επίσης μόνοι σας να φτιάξετε τα μαξιλάρια, είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν θα βρείτε πουθενά  στο εμπόριο έναν έτοιμο καναπέ που με το ίδιο κόστος να έχει σχεδιαστεί και φτιαχτεί αποκλειστικά και μόνο για εσάς.  


Και μην δεσμεύετε την φαντασία σας, αυτού του τύπου οι κατασκευές που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ξύλινα κουτιά, με κενό το εσωτερικό τους, μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το χρώμα του ξύλου αλλά και τα υφάσματα  που θα χρησιμοποιήσε σε κάθε διακοσμητικό ύφος, από το πιο μοντέρνο μέχρι το περισσότερο κλασσικό, ανάλογα με το γούστο σας.
Όμως ακόμα κι αν προτιμάτε μια ελεύθερης διάταξης κι όχι στερεωμένη στον τοίχο και το δάπεδο κατασκευή,  εντοπίστε στην αγορά το σχέδιο που σας αρέσει κι αν δεν πρόκειται για κάτι "χρυσοποίκιλτο", αλλά για έναν καναπέ με απλά ξύλινα στοιχεία πλαισιωμένα με ύφασμα ρωτήστε, πριν τελικώς αποφασίσετε από που θα τον αγοράσετε, σ΄ένα ξυλουργείο πόσο θα σας κόστιζε η κατασκευή ενός τέτοιου σκελετού και κάντε μια αντίστοιχη έρευνα και για το κόστος κατασκευής μαξιλαριών αν δεν μπορείτε να τα φτιάξετε.

Σε πάρα μα πάρα πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει και θα διαπιστώσετε από ...πρώτο χέρι ότι σε πάρα μα πάρα πολλές περιπτώσεις απλά πληρώνουμε την ..."βιτρίνα", χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι η ποιοτική διαφορά κυρίως στο ξύλο αλλά και τα υπόλοιπα υλικά δεν παίζουν τον ρόλο τους. Όμως είναι βέβαιο ότι και μ΄ένα κατώτερης ποιότητας ξύλο από ένα μασίφ, μια χαρά θα κάνετε τη δουλειά σας όπως κι ότι κανένα κατάστημα έτοιμων επίπλων δεν σας παρέχει την επιλογή να διαλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει σε ποιότητα ξύλου και υφασμάτων που να αντέχει και η τσέπη σας, όπως επίσης βέβαιο είναι ότι αναζητώντας έπιπλα θα βρεθείτε πολλές φορές μπροστά και σε κομμάτια που ένας ...πάγκος με τέσσερα πόδια από ακατέργαστο ξύλο έχει βαφτιστεί στο ...απόλυτου design κομμάτι και κοστολογηθεί όσο το μηνιαίο ενοίκιο ενός καταστήματος επίπλων, ενώ ένα μικρό ξυλουργείο από το ίδιο ξύλο και με το ίδιο ποσό θα σας έφτιαχνε ...10 τέτοια παγκάκια. 


Και φυσικά η επιλογή του ξύλου, σ΄αυτού του είδους τις επιλογές δεν είναι μονόδρομος. Ένας καναπές σε οποιαδήποτε διάσταση και σχήμα μπορεί να χτιστεί κανονικά, με τσιμεντόλιθους ή τούβλα και να σοβατιστεί όπως κι ένας κανονικός τοίχος. colorful dining areaΑν ούτε εσείς, ούτε κάποιος γνωστός ή φίλος τα καταφέρνετε σε κάτι τέτοια, το μόνο που θα χρειαστεί να δώσετε τις ακριβείς οδηγίες και διαστάσεις σε κάποιον που ασχολείται με ...οικοδομικές εργασίες και που και σ΄αυτή την περίπτωση είναι σίγουρο ότι για να σας φτιάξει αυτό ακριβώς που θέλετε, όπως ακριβώς το θέλετε, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ακόμα ένα ...ενοίκιο ενός καταστήματος επίπλων.


Ακριβώς τα ίδια  κι ακόμα περισσότερο,   ισχύουν και για τραπέζια, καρέκλες, γραφεία
Εδώ κι αν είναι αλήθεια ότι στην πραγματικότητα και τα κομμάτια μηδαμινής αξίας  και εκείνα που κοστίζουν από εκατοντάδες μέχρι χιλιάδες ευρώ εξυπηρετούν, πρακτικά, την ίδια ακριβώς χρήση ...κάπου να ακουμπάτε, να τρώτε, να δουλεύετε ...κάπου να κάθεστε ενώ τρώτε ή δουλεύετε.  Εκμεταλλευθείτε λοιπόν τα  οικονομικά κομμάτια της αγοράς, είτε αυτά είναι μεταλλικά ή ξύλινα ή και παλιά σας έπιπλα, μικρά ή μεγαλύτερα τραπέζια και συνδυάστε τα με κομψές λεπτομέρειες που θα κάνουν την ...διαφορά  αφού πριν και  αν χρειάζεται, μ΄ένα κουτί  κατάλληλης μπογιάς, τους δώσετε τη μορφή που ταιριάζει στον χώρο σας. Είναι πανεύκολο

Όπως το ίδιο εύκολο είναι να μετατρέψετε ένα φθηνό ακόμα και πλαστικό τραπέζι και μερικές της ίδιας ποιότητας και τιμής καρέκλες, σε μια πραγματικά πολύ όμορφη τραπεζαρία.


Απλά βρείτε οικονομικά υφάσματα ταιριαστά με το σύνολο του χώρου σας και ...σκεπάστε τα. Και για να σας γίνει πιο κατανοητή η συγκεκριμένη ...φιλοσοφία, θυμηθείτε όλες εκείνες τις γαμήλιες δεξιώσεις που έχετε κατά καιρούς παρευρεθεί και πόσο σας εντυπωσιάζει η εικόνα της άψογης ροτόντας με τα ταιριαστά καθίσματα. Την επόμενη φορά που θα σας δοθεί η ευκαιρία, απλά σηκώστε το τραπεζομάντηλο και το κάλυμμα της καρέκλας, σας έχουν μια ...έκπληξη. :)


Aκόμα κι αν οι ικανότητες σας στην ραπτική δεν σας βοηθούν ή θέλετε κάποιο  πιο ιδιαίτερο  σχέδιο τέτοιων καλυμμάτων, με μια σειρά από πολύ φθηνές καρέκλες, μερικά επίσης απλά και φθηνά μαξιλάρια που θα τοποθετήσετε εσωτερικά από το κάλυμμα και μερικά μέτρα ύφασμα που μια μοδίστρα θα μετατρέψει σε καλύμματα, θα δημιουργήσετε καθίσματα για την οποιαδήποτε τραπεζαρία, με συνολικό κόστος ασύγκριτα μικρότερο σε σχέση με το να  αγοράσετε τις ειδικά ....σχεδιασμένες γι΄αυτή την χρήση καρέκλες που κυκλοφορούν στην αγορά. 


Για κάθε είδους τραπέζι, επίσης,  αν δεν πρόκειται για κομμάτια που πρόκειται να τοποθετούν σε χώρους κλασσικούς και "αυστηρούς" ή δεν σας ενδιαφέρει να ...περηφανεύεστε για το σπάνιο ξύλο από το οποίο είναι είναι φτιαγμένη η τραπεζαρία σας, ρωτήστε σ΄ένα ξυλουργείο πόσο θα μπορούσε να  κοστίσει ή αγοράστε ένα απ΄αυτά που σε πολύ οικονομικές τιμές θα βρείτε στα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού και απλά ...μεταμορφώστε το. 


Μπορείτε να το βάψετε σε όποια απόχρωση θέλετε να το  ...στολίσετε με σιδερένια στοιχεία που θα βρείτε σε οποιοδήποτε σιδεράδικο ή κατάστημα που ασχολείται με σίδερα ή κάγκελα ή αφού προμηθευτείτε ένα χοντρό γυαλί ακριβώς στις διαστάσεις της επιφάνειάς του να τοποθετήσετε, κάτω από το τζάμι, ένα τραπεζομάντηλο σε ύφασμα και χρώμα ανάλογο με το συνολικό ύφος του χώρου, αλλάζοντας εντελώς την όψη του και την αισθητική αξία του ή να δημιουργήσετε ένα τραπέζι, σε οποιοδήποτε σχήμα μόνο με ένα τέτοιο τζάμι και μια ξύλινη  ή σιδερένια βάση  που θα παραγγείλετε σ΄ένα κατάστημα με σχετικά είδη.   


Υπάρχουν, για όλα τα γούστα, οικονομικές λύσεις αν ψάξετε λιγάκι παραπάνω πριν αποφασίσετε και για να πειστείτε κι επειδή σε κανέναν μας δεν αρέσει να ...πιάνεται κορόϊδο, δεν έχετε παρά έτσι από περιέργεια να δείτε τις τιμές στις βιτρίνες της αγοράς σε γυάλινα τραπέζια που στηρίζονται σε κάθε είδους ξύλινη ή μεταλλική βάση. Ρωτήστε στη συνέχεια σ΄ένα κατάστημα με τζάμια και κρύσταλλα  πόσο θα σας κόστιζε ένα τέτοιο γυαλί  και στη συνέχεια σ΄ένα ξυλουργείο ή ένα σιδεράδικο πόσο στοιχίζει η βάση. Κάντε την σύγκριση και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας αν αξίζει κάποια τέτοια έπιπλα να μην τα αγοράζετε έτοιμα αλλά να τα "συναρμολογείτε" αφού εντοπίσετε την πιο οικονομική επιλογή για κάθε ένα από τα κομμάτια τους. 

Πάνω κάτω, τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για τα κρεβάτια
Εδώ μην κάνετε κανένα ...σκόντο στην ποιότητα του στρώματος, αυτό είναι το σημαντικό και από εκεί και πέρα αναζητείστε την πιο οικονομική βάση για να το ...ακουμπήσετε, λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι "εκπληκτικές" τιμές που βλέπετε σε σχετικά διαφημιστικά φυλλάδια, στο 99% των περιπτώσεων, αναφέρονται ακριβώς σ΄αυτή τη βάση-σκελετό χωρίς να περιλαμβάνουν στρώμα που είναι το κατ΄εξοχήν κόστος σ΄ένα απλό κρεβάτι.  


Όπως ακριβώς και στους καναπέδες αν δεν θεωρείτε απαραίτητο για να κοιμάστε άνετα  ένα κρεβάτι από ...μασίφ κερασιά ή οποιοδήποτε άλλο ακριβό ξύλο, μια απλή ξύλινη επιφάνεια ή μια κατασκευή σε στυλ κουτιού, που θα σας εξασφαλίσει και πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους, κατά βάση, θα σας κοστίσει λιγότερο και μαζί μ΄ένα κεφαλάρι και κομοδίνα που επίσης εσείς μόνοι ή και με την βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας τεχνίτης θα ...εμπνευστείτε, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε μια κρεβατοκάμαρα όχι μόνο πιο οικονομική αλλά και πολύ πιο πρακτική, όμορφη και σχεδιασμένη αποκλειστικά και μόνο από ...εσάς για ...εσάς. 

Τέτοιες δυνατότητες, αν ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την μελέτη των χώρων και των αναγκών σας και κυρίως αν δεν περιορίζεστε στις λύσεις που έτοιμες σας περιμένουν στις βιτρίνες των καταστημάτων, θα βρείτε για κάθε είδους μικρά ή μεγαλύτερα έπιπλα.
Γραφεία, κομοδίνα, ραφιέρες κλπ. κλπ. 

Είναι σίγουρο ότι μπορείτε να φτιάξετε "αριστουργήματα"  από την επιφάνεια ενός και μόνο κομματιού ξύλου, που θα το συνδυάσετε με κομψά επιμέρους στοιχεία, αν βέβαια ο στόχος σας είναι να μην σας λείπει τίποτα χωρίς όμως να ξεπουληθείτε κι όχι να "επιδείξετε" τα πανάκριβα κομμάτια που κοσμούν το σπίτι σας. 

Το σημαντικότερο, σε όλες αυτού του τύπου τις επιλογές και τις λύσεις, είτε αφορά βασικά μεγάλα κομμάτια είτε μικροέπιπλα,  είναι ότι με λιγότερα ή ακόμα και τα ίδια χρήματα απ΄ότι αν αγοράζατε τα αντίστοιχα "συμβατικά" έτοιμα έπιπλα, εκμεταλλεύεστε τις διαστάσεις των χώρων σας με τον καλύτερο τρόπο και τους εξοπλίζετε με έπιπλα ...κομμένα και ραμμένα στα κάθε είδους ...μέτρα σας. Οικονομικά, αισθητικά και λειτουργικά.
Και...


 •  Στα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού και σε καταστήματα stock θα βρείτε, ειδικά σε περιόδους εκπτώσεων και προσφορών, απλά ξύλινα  έπιπλα κάθε είδους σε πολύ χαμηλές τιμές. Προμηθευτείτε ότι σας λείπει και με λίγη φαντασία και υπομονή, μεταμορφώστε τα σε πραγματικά μοναδικά κομμάτια απ΄αυτά που στις βιτρίνες των καταστημάτων θα βρείτε να πωλούνται πανάκριβα.
 • Η αντοχή του κάθε επίπλου και η διατήρησή του σε καλή κατάσταση δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα της κατασκευής του αλλά και από την συγκεκριμένη χρήση που του επιφυλάσσει η ...μοίρα του και δεν είναι ίδια σε κάθε σπίτι. Αν π.χ αγνοήσετε το γεγονός ότι στην γάτα ή το σκυλάκι σας αρέσει πολύ να ξύνουν τα νύχια τους στον καναπέ ή ότι το πιτσιρίκι σας χρειάζεται μερικά ακόμα χρόνια μέχρι να πειστεί ότι είναι καλύτερο να ζωγραφίζει σε χαρτιά κι όχι στα τραπέζια, δεν θα φταίει ούτε ο καναπές, ούτε και η τραπεζαρία για το πως, πολύ γρήγορα, θα ...καταντήσουν. Επιλέξτε λοιπόν έπιπλα πρακτικά, ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες του δικού σας σπιτιού και που θα σας εξυπηρετούν και θα σας διευκολύνουν, χωρίς να σας κάνουν καθημερινά υστερικούς για εκείνη την "...μία περιουσία"  που κακώς και άσκοπα δαπανήσατε για να τα αποκτήσετε. 
 • Πριν πετάξετε οτιδήποτε παλιό, εξαντλείστε τα περιθώρια ανανέωσής του. Παλιές φθαρμένες καρέκλες αν τις τρίψετε, τις βάψετε ή τους προσθέσετε ύφασμα, μπορούν να γίνουν πραγματικά αγνώριστες, τα ξύλινα τραπέζια αν δεν έχουν υποστεί φθορές ουσιαστικές, παρά μόνο γδαρσίματα, επίσης μπορούν να τριφτούν και να ξαναβαφτούν και φυσικά για έπιπλα μεγάλης αξίας σε ότι αφορά το ξύλο τους όπως καναπέδες και πολυθρόνες, αξίζει να επωμισθείτε το κόστος αλλαγής ταπετσαρίας ή μαξιλαριών που είναι εκείνα που με το χρόνο φθείρονται και καταστρέφουν την εικόνα τους.  
 • Για να γλυτώσετε σε χρήμα, πληρώστε  με ...φαντασία
Κάθε είδους "άχρηστη" ξύλινη επιφάνεια μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη όπως για παράδειγμα μια παλιά ξύλινη πόρτα, ή ένα παράθυρο
Προσθέστε π.χ σε μια τέτοια πόρτα πόδια και δημιουργείστε ένα ιδιαίτερης αισθητικής και design τραπέζι, που αν αναζητήσετε ένα παρόμοιό του στο εμπόριο, η τιμή του σίγουρα θα σας κάνει να καταλάβετε ότι η ...φαντασία είναι αυτή που πουλιέται πιο ακριβά από την οποιαδήποτε ποιότητα.  
Με τον ίδιο τρόπο εκμεταλευθείτε σιδερένιες βάσεις από παλιά αντικείμενα που είτε υπάρχουν στο σπίτι είτε θα βρείτε σε καλές τιμές σε παλαιοπωλεία ή παζάρια με άχρηστα και παλιά αντικείμενα όπως π.χ εκείνες των παλιών ραπτομηχανών που προσθέτοντας τους μια ξύλινη επιφάνεια, επίσης θα δημιουργήσετε ένα πολύ όμορφο  γραφείο ή τραπέζι με ελάχιστο κόστος.

  Όνομα

  10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,αμπαλάζ,1,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,3,ανακύκλωση,5,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,14,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ανοιξιάτικη διακόσμηση,2,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,αποθήκη,1,αποκριάτικες κατασκευές,6,αποκριάτικες στολές,7,αποκριάτικη διακόσμηση,3,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένα φρούτα,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,18,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,2,Βασιλικός,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,68,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,4,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,βάψιμο τσιμεντένιου δαπέδου,1,βάψιμο τσιμέντου,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,12,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,2,βότσαλα,12,Βουκαμβίλια,2,βραχόκηποι,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,Γαρδένια,1,γιασεμί,1,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,6,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,7,γλάστρες,31,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,13,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,17,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοπές με τροχόσπιτο,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,1,διακοσμήσεις με κεριά,1,διακοσμήσεις με λουλούδια,1,διακοσμήσεις με φυτά,3,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,164,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,302,διακόσμηση καθιστικού,18,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,18,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,διακόσμηση με λουλούδια,3,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση με φυτά-λουλούδια,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σαλονιού,21,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,89,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,1,διακοσμητικά μαξιλάρια,4,διακοσμητικά στεφάνια,5,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,35,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά DIY,1,διακοσμητικά mobiles,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,18,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,160,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,6,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,διοράματα,1,εδαφοκάλυψη κήπων,2,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,1,εξοχικό,4,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,139,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,2,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,2,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,5,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,7,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,44,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,8,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,3,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ημερολόγιο κήπου,2,ημερολόγιο κήπου για Οκτώβριο,1,ημερολόγιο κήπου Νοέμβριος,1,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,4,θαλασσόξυλα,13,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για βεράντες,1,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μεγάλα μπαλκόνια,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,3,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,4,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στόλισμα βασιλόπιτας,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,2,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για φυτά εσωτερικού χώρου,2,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες κατασκευές για χριστουγεννιάτικα μπαζάρ,1,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ιδέες συνθέσεις με παχύφυτα,1,ΙΔΕΕΣ-ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΠΙΠΛΩΝ,3,ΙΚΕΑ,53,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,1,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,63,καθρέφτες,10,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,κάκτοι,2,Καλαγχόη,1,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,καλλιτεχνικές κατασκευές από πέτρες και βότσαλα,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,73,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,35,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,41,καλοκαιρινή διακόσμηση,21,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,1,καλύμματα επίπλων,4,κάμπινγ,2,καναπέδες,8,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,180,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,2,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,2,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,6,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,36,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,51,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,27,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,4,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κονσερβοκούτια,1,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,2,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,5,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,8,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,3,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,37,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαλίκι,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές παγκάκια με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή χτιστού καναπέ,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,Κέντια,1,κεραμίδια,3,κεραμική,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,82,κήπος,25,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,214,κηπουρική,30,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,κονσερβοκούτια,5,ΚΟΥΖΙΝΑ,44,κουζίνα,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,κουρτίνες,15,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,5,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,Κρότωνας,1,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,λουλούδια σε βάζα,1,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,18,μαξιλάρια πατώματος,1,Μάρτης,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΑ ΦΟΡΑ & ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,114,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,9,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,24,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,24,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΥΛ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,4,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νησιώτικο στυλ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,ξερές κολοκύθες,1,ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ,111,ξύλινα βαρέλια,2,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,43,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,78,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,οδηγίες κηπουρικής για Ωραιόφυλλο,1,οδηγίες φροντίδας για Βουκαμβίλια,2,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,43,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,28,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,33,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,36,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,33,ΠΑΛΙΑ ΑΘΗΝΑ,1,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,παρτέρια,7,παρτέρια σπιράλ,1,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,43,πάσχα,21,πασχαλινά αβγά οικολογικό βάψιμο,1,πασχαλινά αυγά,6,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,πασχαλινά στεφάνια,2,πασχαλινά Bazaar,1,πασχαλινά Bazaar πασχαλινές κατασκευές,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,24,πασχαλινές κατασκευές,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,1,πασχαλινές λαμπάδες,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,πασχαλινή διακόσμηση,10,πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας,1,πασχαλινό αμπαλάζ,1,πασχαλινό τραπέζι,4,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,παχύφυτα,7,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,3,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,18,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,πλακάκια,10,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,1,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα αποξηράνετε φρούτα,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,16,ραπτική,9,ράφια,12,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,3,ριγέ,2,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,3,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,1,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,90,σαπούνι,1,σεμέν-δαντέλες,11,Σεφλέρα,1,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,σκαλιστά βάζα από πηλό,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,16,Σπαθίφυλλο,1,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,26,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,19,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΟΥ,1,Στρελίτζια,1,συλλογές αντικειμένων,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για κομμένα λουλούδια,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές για παχύφυτα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής για Γαρδένια,1,συμβουλές κηπουρικής για κάκτους,1,συμβουλές κηπουρικής για Πουλί του Παραδείσου,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συμβουλές φροντίδας για Γιασεμί,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,1,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,7,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,70,τεχνικές παλαίωσης,9,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,2,τζάκι,7,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,τραπεζάκια σαλονιού,9,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,18,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,3,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,τροχόσπιτα,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,5,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,43,ύφασμα,43,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,φθινοπωρινές ανθοδέσμες,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,11,Φίκος,1,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κάκτοι,1,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,46,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,175,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,1,φυτά εσωτερικού χώρου,6,φυτά σε γυάλες,2,φωτισμός εξωτερικών χώρων,1,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,32,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,4,φωτογραφίες,5,ΧΑΛΙΑ,5,χαλιά,17,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,45,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,3,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,χειροποίητες μινιατούρες σπιτιών,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,111,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,χριστουγεννιάτικα κρεμαστά διακοσμητικά,1,χριστουγεννιάτικα στεφάνια,1,χριστουγεννιάτικα bazaar,1,χριστουγεννιάτικα led,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ,34,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,99,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ,1,χριστουγεννιάτικες συνθέσεις,1,χριστουγεννιάτικες χιονονιφάδες,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,53,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,3,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,3,χριστουγεννιάτικοι χιονάνθρωποι,1,χριστουγεννιάτικος στολισμός κήπου,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,20,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,83,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,χτιστοί καναπέδες για κήπο μπαλκόνι,1,ΧΩΛ-ΕΙΣΟΔΟΣ,8,χωριάτικο στυλ,2,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,Ωραιόφυλλο,1,AirBNB,4,Aithrio.com,2,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,12,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,christmas,147,christmas 2021,162,collage,1,country στυλ,3,Covid19,9,CUCCI,1,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage αυγά χωρίς κόλλα,1,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,179,DIY ΕΠΙΠΛΑ,90,DIY έπιπλα,29,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,28,DIY χαλιά,4,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,546,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,Easy DIY,47,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,GARDEN,1,Garden Answer,1,graffiti,2,HOME TOUR,106,HOME TOURS,110,Hundertwasser,1,ikea,52,illustradays,1,inart,1,instagram,23,INSTAGRAM HOMES,22,INTERNET,1,JAPANDI,1,KOYZINA,2,laminate,1,led,2,ledokosmos,1,LEGO,2,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,quilting,2,recycle,8,resin,2,retro,2,reuse,38,Royal Design Studio,5,RUSTIC,1,s,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,12,Strelitzia,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,Valentine's Day,1,video,3,videos,71,vintage,6,vintage κουζίνες,3,vintage στυλ,14,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,1,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,xinara house,1,
  ltr
  item
  SOULOUPOSETO: Ιδέες και Λύσεις με Έπιπλα κατά παραγγελία
  Ιδέες και Λύσεις με Έπιπλα κατά παραγγελία
  https://1.bp.blogspot.com/-i7UJA8O-n5Q/WoPgcxMPURI/AAAAAAABcTo/SgtO9UbIur4JYxxI1ZTXZMF-e2F-UOtvQCLcBGAs/s640/0000.jpg
  https://1.bp.blogspot.com/-i7UJA8O-n5Q/WoPgcxMPURI/AAAAAAABcTo/SgtO9UbIur4JYxxI1ZTXZMF-e2F-UOtvQCLcBGAs/s72-c/0000.jpg
  SOULOUPOSETO
  https://www.soulouposeto.gr/2011/02/blog-post.html
  https://www.soulouposeto.gr/
  https://www.soulouposeto.gr/
  https://www.soulouposeto.gr/2011/02/blog-post.html
  true
  4011188418940387580
  UTF-8
  Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content