ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ με είδη-υλικά κατασκευών και στολισμού για ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ

Οδηγός Αγοράς-Κατάλογος καταστημάτων-eshops με είδη για κατασκευές και στολισμό γάμου-βάφτισης

Όσοι έχει χρειαστεί να αναζητήσουν είδη γάμου-βάφτισης γνωρίζουν πόσο πραγματικά ...ατέλειωτες είναι οι επιλογές γι΄αυτό και σε ένα τέτοιου τύπου ενδεικτικό ευρετήριο φυσικά και δεν θα βρείτε τα πάντα, ελπίζουμε όμως ότι θα έχετε μια ικανοποιητική γενική εικόνα σε ό,τι αφορά σχέδια και τιμές και πολλές επιλογές σε διευθύνσεις για το που μπορείτε να προμηθευτείτε όχι μόνον έτοιμες μπομπονιέρες-είδη στολισμού κλπ. αλλά και είδη - υλικά για να κατασκευάσετε μόνοι σας όσα χρειάζεστε. 


Η σειρά παρουσίασης της επιχειρήσεων είναι εντελώς τυχαία και για να έχετε πλήρη εικόνα περιηγηθείτε σε όλα τα επιμέρους είδη-κατηγορίες της κάθε μίας, πέρα από κάποια που εμείς, επίσης ενδεικτικά, ξεχωρίσαμε. 
Κλικάροντας στην κάθε επωνυμία οδηγείστε στο αντίστοιχο site.




www.123-mpomponieres.gr
123-mpomponieres.gr
Κάθε είδους διακοσμητικό για μπομπονιέρες και υλικά για την συσκευασία τους, πολύ όμορφα τα υφασμάτινα μοτίφ, σε πολύ καλές τιμές και όλα τα κουφέτα-ζαχαρωτά, από τις πληρέστερες τις αγοράς η συλλογή με κουτάκια για μπομπονιέρες σε πολύ καλές τιμές και πολύ ασυνήθιστα τα σχέδια από διαφανή κουτιά. Επίσης θα βρείτε και έτοιμες απλές μπομπονιέρες με λιγότερο και από 0,50 ευρώ. 

ylika-gamou.gr
Πολύ μεγάλη ποικιλία από κάθε είδος-υλικό για γάμους-βαφτίσεις (έτοιμες μπομπονιέρες, υλικά για τις κατασκευάσετε μόνοι σας, είδη στολισμού κλπ).





www.mpomponieres4you.gr
eshopgamou.gr
Εκτός από τα κλασσικά πουγκιά, κουτάκια κλπ. θα βρείτε και πολλά είδη υφάσματος με το μέτρο (λινάτσες, δαντέλες, καμβάδες κλπ) όπως και έτοιμα κομμένα κομμάτια λινάτσας, τσόχας κλπ. για να κατασκευάσετε μπομπονιέρες σε όποιο σχέδιο εσείς θέλετε. 

mpomponieres4you.gr
Εκτός όλων των άλλων ειδών, πολύ όμορφα και σε πολύ καλές τιμές τα έτοιμα δεμένα πουγκιά σε διάφορα σχέδια ενώ εξίσου οικονομικά και ορισμένα από τα πακέτα βάφτισης. 


www.denise-deco.g/
mpomponieradiko.gr
Πλήρης συλλογή με είδη γάμου-βάφτισης, εκτός όλων των άλλων θα βρείτε ξύλινα διακοσμητικά και για τον στολισμό σε λαμπάδες βάφτισης ενώ ιδιαίτερες είναι και οι επιλογές για γλυκά-ζαχαρωτά. 

denise-deco.gr

Μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες γάμου-βάφτισης, πολύ ιδιαίτερα τα χειροποίητα σαπουνάκια ενώ και η συλλογή σε γλυκά-ζαχαρωτά από τις μεγαλύτερες τις αγοράς και σε πολύ καλές τιμές. 
www.paketogamouvaptisis.gr

eshopgamouvaptisis.grΙδιαίτερη και καλαίσθητη η συλλογή ειδών για στολισμό εκκλησίας - τραπεζιού και κάποια είδη για να κατασκευάσετε μπομπονιέρες που δεν θα βρείτε σε όλα τα αντίστοιχα καταστήματα όπως π.χ ξυλαράκια κανέλες με το κιλό

gamos-baptisi.gr
Ποικιλία ειδών γάμου-βάφτισης, όμως δεν πρόκειται για eshop θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα ή να επικοινωνήσετε με email για το αν υπάρχει δυνατότητα αποστολής.


www.me-meraki.gr
paketogamouvaptisis.gr
Υλικά, διακοσμητικά, έτοιμα κομμένα υφάσματα αλλά και έτοιμες απλές μπομπονιέρες γάμου με λιγότερο από 1 ευρώ. 

weddingcards.gr

Πλήρης συλλογή με είδη γάμου-βάφισης, μεγάλη ποικιλία και σε πολύ καλές τιμές οι κορδέλες αλλά και τα έτοιμα κομμένα υφάσματα για να συνθέσετε τις μπομπονιέρες σας. 

me-meraki.gr

Υλικά, υφάσματα, διακοσμητικά κλπ για να κατασκευάσετε μπομπονιέρες, πολύ ιδιαίτερη η συλλογή από τσόχινα πουγκιά για μπομπονιέρες βάφτισης σε πολλά πρωτότυπα σχέδια.  


www.webevent.gr
webevent.gr
Πολύ καλές τιμές σε όλα τα υφασμάτινα είδη για να κατασκευάσετε τις δικές σας μπομπονιέρες (πουγκιά, κομμένα έτοιμα τούλια, μαντήλια κλπ) αλλά και έτοιμες μπομπονιέρες σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. 

mpomponieracenter.gr

Πλήρης συλλογή με είδη γάμου-βάφτισης, τεράστια ποικιλία σε στοιχεία-διακοσμητικά κάθε είδους (μεταλλικά, ξύλινα, υφασμάτινα) για να συνθέσετε τις μπομπονιέρες σας και από τις καλύτερες τιμές της αγοράς στα τυπωμένα κουφέτα, που έτσι κι αλλιώς είναι, γενικά, πολύ πιο ακριβά σε σχέση με τα κλασσικά. 
www.deco24.gr/

deco24.gr
Κατάστημα το οποίο δεν εξειδικεύεται σε είδη γάμου-βάφτισης όπου όμως θα βρείτε και πολύ μεγάλη ποικιλία από είδη για να κατασκευάσετε μπομπονιέρες αλλά και για στολισμούς, ορισμένα δε σε εξαιρετικά καλές τιμές. (Ο σχεδιασμός της σελίδας είναι λίγο "ιδιόμορφος" κλικάρετε ανά είδος στην ένδειξη: "πατήστε εδώ για να δείτε τα σχέδια"

myboboniera.gr

Κάθε είδους διακοσμητικό για να συνθέσετε τις μπομπονιέρες σας και πολύ ιδιαίτερα τα έτοιμα μπομπονιεράκια αρραβώνων σε πολύ καλές τιμές. 
www.mpomponieres24.gr

vaptisipeiraias.gr
Πολύ μεγάλη ποικιλία σε κάθε είδος γάμου-βάφτισης, όμως δεν πρόκειται για eshop, δεν υπάρχουν τιμές, θα πρέπει να επισκεφτείτε κάποιο από τα καταστήματα. 

mpomponieres24.gr
Πλήρης συλλογή ειδών-υλικών γάμου-βάφτισης, ανά εβδομάδα θα βρείτε και κάποια ιδιαίτερα συμφέρουσα προσφορά και πολύ όμορφα σχέδια σε τιμές κάτω και από 1 ευρώ.

bombonieres.com.gr
Ό,τι κι αν σας χρειαστεί για να συνθέσετε τις μπομπονιέρες σας θα το βρείτε εδώ. Πολύ μεγάλη ποικιλία από υφάσματα, διακοσμητικά, κορδέλες, μοτίφ από κάθε είδους υλικό κλπ. και πολύ χρηστικό το κομμάτι του site "φτιάχνω μόνη μου" με τα υλικά και οδηγίες για να φτιάξετε μόνοι σας κάποιο από τα προτεινόμενα σχέδια.  
www.bombonieres.com.gr

happyness.gr
Πολύ μεγάλη ποικιλία σε κάθε είδος-τύπου μπομπονιέρας - υλικά για να τις συνθέσετε και, σε γενικές γραμμές, από τις καλύτερες τιμές της αγοράς.  

weddinggallery.gr

Απλές έτοιμες μπομπονιέρες με λιγότερο και από 0,50 ευρώ, όλα τα είδη υλικών για να συνθέσετε τις δικές σας μπομπονιέρες και πολύ καλαίσθητα και ιδιαίτερα τα σχέδια κρεμάστρες για μπομπονιέρες βάφτισης και τα ξύλινα διακοσμητικά για λαμπάδες


idietero.gr
Πλήρης συλλογή σε είδη γάμου-βάφτισης και από τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε κουτάκια, ενώ θα βρείτε και μια σειρά "ιδιαίτερες μπομπονιέρες" με πραγματικά ξεχωριστά και πρωτότυπα σχέδια στολισμένες με ξύλινα, μεταλλικά και υφασμάτινα στοιχεία. 

packandshow.com
Κατάστημα που εξιδικεύεται σε είδη συσκευασίας-διακοσμητικά είδη, θα βρείτε όμως και πολλά στοιχεία-υλικά για να συνθέσετε μπομπονιέρες, υφάσματα, όπως και καλαίσθητα είδη για στολισμό σε καλές τιμές αναλογικά με την ποιότητά τους. 


www.adorex.gr

baptistika.gr

Πολύ μεγάλη συλλογή σε κάθε είδος γάμου-βάφτισης, υλικά κάθε τύπου για να κατασκευάσετε μόνοι σας μπομπονιέρες και απλά σχέδια σε έτοιμες μπομπονιέρες ακόμη και με λιγότερο από 1 ευρώ. 

koutia-tenedios.com

Κάθε είδους κουτί που μπορεί να σας χρειαστεί για γάμο-βάφτιση θα το βρείτε εδώ. Κουτιά για σετ βάφτισης, για προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ. με δυνατότητα να επιλέξετε το προσωπικό σας σχέδιο/εκτύπωση. Δεν πρόκειται για eshop για περισσότερες πληροφορίες και τιμές θα πρέπει να επικοινωνήσετε ή να επισκεφτείτε το εκθετήριο της επιχείρησης. 

adorex.gr
Τεράστια ποικιλία σε κάθε είδος γάμου-βάφτισης, όμως on line μπορείτε απλώς να ...ξεφυλλίσετε τον κατάλογο ειδών, για τιμές και παραπάνω πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε ή να επισκεφτείτε την επιχείρηση και με την επιφύλαξη αν διατίθεται λιανική πώληση ή αφορά μόνο πελάτες χονδρικής γιατί είναι κάτι που δεν διευκρινίζεται σαφώς στο site.


www.craftbox.gr
craftbox.gr
Ιδιαίτερα καλαίσθητη και σε πιο "μοντέρνο" σχεδιασμό συλλογή ειδών γάμου-βάφτισης και μεγάλη ποικιλία σε είδη στολισμού,  γλυκά, ενώ ιδιαίτερα πρακτικές οι συσκευασίες 1/2 κιλού σε ζαχαρωτά ή 10αδα κουφέτων σε ιδιαίτερο σχεδιασμό, δυνατότητα που δεν υπάρχει σε όλα τα αντίστοιχα eshops. 

bleroz.gr
Kαλαίσθητη συλλογή υλικών-αντικειμένων για να συνθέσετε μπομπονιέρες - στολισμούς αλλά και πολύ όμορφες έτοιμες μπομπονιέρες σε καλές τιμές. 

e-mpomponiera.gr
Πλήρης συλλογή με είδη γάμου - βάφτισης -υλικά, ποικιλία και καλές τιμές στα κρεμαστά σχέδια για μπομπονιέρες. 

nootropiael.com

Ποικιλία ειδών γάμου-βάφτισης/υλικών και ιδιαίτερα πρωτότυπα τα πλεχτά μοτίφ για στολισμό μπομπονιέρας. 
www.oraxaras.com

fairytale-events.gr

Ιδιαίτερα καλαίσθητη συλλογή ειδών γάμου-βάφτισης πολύ όμορφα και ιδιαίτερα ορισμένα από τα πολλά σχέδια σε υφασμάτινες μπομπονιέρες βάφτισης σε πολύ καλές τιμές. 

oraxaras.com

Εκτός από στοιχεία-υλικά για να συνθέσετε μόνοι τις μπομπονιέρες σας από τις καλύτερες τιμές της αγοράς, αναλογικά με τα καλαίσθητα σχέδια, σε πουγκιά-λινάτσα μπομπονιέρες γάμου ενώ ιδιαίτερα πρωτοποριακές και οικονομικές οι χάρτινες μπομπονιέρες γάμου ή βάφτισης με εκτυπωμένο εκτός από το σχέδιο όνομα, ημερομηνία κλπ. 
www.appeler.gr
appeler.gr
Κάθε είδους - τύπος διακοσμητικού για να συνθέσετε μόνοι τις μπομπονιέρες σας αλλά και έτοιμες μπομπονιέρες σε πολύ καλές τιμές. Πολύ καλαίσθητα κάποια από τα τα σχέδια σε συνδυασμό υφάσματος-λινάτσας. 

eidivaptisisgamou.gr
Πλήρης συλλογή ειδών γάμου-βάφτισης, μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών-στοιχείων-υλικών για να συνθέσετε τις μπομπονιέρες σας, ενώ πολύ ιδιαίτερα και πρωτότυπα τα πλεχτά μοτίφ για στολισμό μπομπονιέρας βάφτισης. 

oikonomika vaptistika

Λινατσένια πουγκιά για να συνθέσετε τις μπομπονιέρες σας, κάτω από 0.50 ευρώ/τεμ, και μεγάλη ποικιλία σε κάθε είδος-υλικό γάμου-βάφτισης. 


www.mellonmeli.gr

sdin.gr
Πλήρης συλλογή ειδών γάμου-βάφτισης, εξαιρετικές τιμές και πολύ όμορφα σχέδια σε όλες τις υφασμάτινες μπομπονιέρες και για γάμο και για βάφτιση, σε πολλά έχετε και την δυνατότητα εκτύπωσης στο ύφασμα (μονογράμματος, ονομάτων κλπ)

perle-ele-ilika.blogspot.gr
Κατάστημα με υλικά διακόσμησης-υαλουργίας, αλλά θα βρείτε πολλά είδη και για γάμο-βάφτιση. Δεν πρόκειται για eshop, σε κάποια αντικείμενα δεν υπάρχει τιμή και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση για λεπτομέρειες, ασυνήθιστα τα κουτάκια για μπομπονιέρες από πλεξιγκλάς

parisis.com.gr
Πλήρης συλλογή ειδών γάμου-βάφτισης και υλικών για να δημιουργήσετε μόνοι τις μπομπονιέρες σας, κάποια πολύ ιδιαίτερα σχέδια κυρίως σε μπομπονιέρες βάφτισης όπως π.χ τα αρωματικά κεριά-φωτιστικά και πλήρης συλλογή από σχέδια Disney.
Δεν πρόκειται για eshop έτσι σε κανένα είδος δεν υπάρχει τιμή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση. 



www.rogoti.gr
rogoti.gr
Δεν θα βρείτε υλικά παρά μόνον έτοιμες μπομπονιέρες γάμου-βάφτισης και υπηρεσίες στολισμού-διοργάνωσης, όμως πρόκειται για μια από τις πιο καλαίσθητες και ποιοτικές συλλογές του είδους στην ελληνική αγορά και σε πολύ καλές τιμές αναλογικά με την επιλογή-συνδυασμό υλικών και την γενική αισθητική.

mellonmeli.gr

Στην κατηγορία προϊόντων "DIY: Υλικά" δεν θα βρείτε προς το παρόν παρά κουφέτα-γλυκίσματα απ΄όπου ξεχωρίσαμε τα ιταλικά κουφέτα σε πάρα πολλές γεύσεις και πολύ καλές τιμές, ενώ εξαιρετικά καλαίσθητη και ιδιαίτερη και η συλλογή από έτοιμες μπομπονιέρες βάφτισης

my Vaptisi

Eξαιρετικά καλαίσθητα και σε μοντέρνο ύφος βαφτιστικά αλλά και πολύ όμορφα αξεσουάρ- υλικά για να συνθέσετε μπομπονιέρες-στολισμούς. Στην σελίδα της επιχείρησης στο facebook θα βρείτε τηλ. για επικοινωνία για πληροφορίες και παραγγελίες. 

an-agapas.gr

Υλικά για να φτιάξετε μόνοι μπομπονιέρες - στολισμούς και υπηρεσία εκτύπωσης (ονόματα, ημερομηνίες κλπ) πάνω σε κάθε είδος από σουπλά, πετσέτες και είδη σερβιρίσματος έως κορδέλες και κουφέτα. 


www.rogoti.gr
Και...
* Στον ίδιο χρόνο που χρειάζεστε για να επισκεφτείτε 1-2 μόνο κανονικά καταστήματα, στην ...τεράστια βιτρίνα του internet μπορείτε να δείτε πολύ περισσότερα. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και το on line ψάξιμο δεν απαιτεί τον χρόνο του. Ειδικά για τέτοιου είδους προϊόντα όπου οι επιλογές κάθε επιχείρησης είναι πάρα πολλές, αφιερώστε χρόνο για να περιηγηθείτε αναλυτικά στις κατηγορίες ειδών του κάθε site, ακόμη κι αν τελικά αποφασίσετε να αγοράσετε από ένα συμβατικό κατάστημα θα ξέρετε χωρίς να ...μετακινηθείτε από το σπίτι σας τι κυκλοφορεί γενικά στην αγορά και σε ποιες τιμές
*Πάντα μα πάντα θα υπάρχει και κάτι ...διαφορετικό που θα μπορούσατε να διαλέξετε, γι΄αυτό και όταν κατασταλάξετε ανάμεσα σε 3-4 επιλογές, σταματήστε να ...χάνεστε μέσα σε χιλιάδες άλλες διαφορετικά μπορεί να ψάχνετε μπομπονιέρες ή στολισμό έως και την ...παραμονή του γάμου ή της βάφτισης. :) Aυτό που θα σας βοηθήσει πολύ στην επιλογή σας είναι πριν αρχίσετε την διερεύνηση τιμών να έχετε μια πολύ γενική εικόνα αν πχ θέλετε μπομπονιέρες από ύφασμα, σε κουτί, κρεμαστές ή όχι, σε ποιές γενικά αποχρώσεις επιθυμείτε να κινηθείτε κλπ. Είναι ο μόνος τρόπος να αποκλείσετε εξ΄αρχής κάποιες ιδέες και να επικεντρωθείτε στο που θα βρείτε πιο οικονομικά αυτό ακριβώς που αναζητάτε έτοιμο ή τα υλικά για να το φτιάξετε μόνοι σας. 
*Λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών οι τιμές στα συγκεκριμένα είδη έχουν κατά πολύ διαφοροποιηθεί προς τα κάτω. Γι΄αυτό και πριν τελικώς αποφασίσετε ότι σας συμφέρει να φτιάξετε μόνοι τις μπομπονιέρες για έναν γάμο ή μια βάφτιση, κάντε μια ...σούμα κόστους όλων των υλικών και συγκρίνετε με κάτι αντίστοιχο έτοιμο. Ειδικά αν τα κομμάτια που χρειάζεστε είναι πολλά συνυπολογίστε και τον χρόνο που θα χρειαστεί για την κατασκευή τους αλλά και το γεγονός ότι όσο περισσότερες έτοιμες μπομπονιέρες παραγγείλετε από οπουδήποτε τόσο καλύτερες τιμές μπορείτε να πετύχετε. 
www.pinkfrilly.com
*Σε οποιοδήποτε προϊόν σε sites με είδη γάμου-βάφτισης πέσει το μάτι σας σε κάποιες τιμές που σας φανούν ...υπέρογκες, δείτε ...τα ψιλά γράμματα, το πιο πιθανό είναι ότι η τιμή δεν αφορά ένα αλλά 10 ή 50 ή 100 κλπ. κομμάτια ανάλογα με το είδος. 
Αυτός είναι ένας ακόμη παράγοντας που θα πρέπει να συνυπολογίσετε στην απόφαση "χειροποίητες ή έτοιμες"; αφού αν χρειάζεστε λίγα κομμάτια π.χ 20-30, πιθανόν κάποια είδη-προϊόντα που θέλετε δεν θα είναι διαθέσιμα παρά σε πολύ περισσότερα κάτι που ασφαλώς δεν σας εξυπηρετεί. 
*Ένα κόστος που πολύ συχνά ...αγνοούμε όταν σχεδιάζουμε τι μας συμφέρει σε ό,τι αφορά μπομπονιέρες είναι εκείνο των κουφέτων και δεν είναι καθόλου μικρό. Ειδικά τα σοκολατένια, γεμιστά, σε ιδιαίτερα σχήματα κλπ. κουφέτα είναι σχετικά ακριβά, γι΄αυτό και συγκρίνοντας κόστος μιας μπομπονιέρας που σχεδιάζετε να συνθέσετε μόνοι σας σε σχέση με μια αντίστοιχη έτοιμη υπολογίστε ότι στην έτοιμη περιλαμβάνονται και τα κουφέτα της. 
*Αν καταλήξετε ότι σας συμφέρει και θέλετε να κατασκευάσετε-συνθέσετε μόνοι σας μπομπονιέρες - συνθέσεις στολισμού κλπ. ένα είναι το μόνο σίγουρο. Οποιοδήποτε αντίστοιχο έτοιμο σχέδιο μπορείτε να το ...αντιγράψετε και σίγουρα θα βρείτε στην αγορά αν όχι πανομοιότυπα τουλάχιστον πολύ παρεμφερή διακοσμητικά στοιχεία που θα αγοράσετε μεμονωμένα.  
*Ο  στολισμός τραπεζιού είναι ένα επίσης όχι αμελητέο έξοδο για γάμους-βαφτίσεις και καθοριστικός για την γενική αίσθηση-ατμόσφαιρα της όλης εκδήλωσης. Και γι΄αυτό τον σκοπό μπορείτε να πάρετε ιδέες στο internet και στην συνέχεια να αναζητήσετε τα στοιχεία-αντικείμενα για να τον δημιουργήσετε μόνοι σας χωρίς την βοήθεια κάποιου ειδικού. Διακοσμητικά κομμάτια όπως γυάλες, φανάρια, καλάθια κλπ. δεν είναι καν υποχρεωτικό να τα προμηθευτείτε από κάποιο ειδικό κατάστημα για γάμους-βαφτίσεις, θα βρείτε αντίστοιχα σε είδη σπιτιού-διακόσμησης, συνήθως σε πιο οικονομικές τιμές και χωρίς να ξεχνάτε ότι κάθε τέτοιο κομμάτι π.χ ένα πολύ φτηνό μεταλλικό φανάρι μπορεί να ...μεταμορφωθεί σε αυτό ακριβώς που εσείς θέλετε με ...λίγη μπογιά, μια απλή τεχνική παλαίωσης κλπ. 
www.pinkfrilly.com
*Αγοράζοντας ηλεκτρονικά όλα ή τα περισσότερα απ΄όσα σας χρειάζονται από ένα eshop, μειώνετε ταυτόχρονα το συνολικό κόστος της αγοράς αφού θα επιβαρυνθείτε με εφ΄άπαξ μεταφορικά για όλα τα είδη ενώ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και την προσφορά κάποιων επιχειρήσεων όπου δεν χρεώνουν μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες από κάποιο ποσό και πάνω
*Αν δεν είστε γενικά εξοικειωμένοι με τις on line αγορές και θέλετε οπωσδήποτε να δείτε ...ζωντανά αυτό που θέλετε να αγοράσετε, αφού εντοπίσετε τα είδη-προϊόντα που σας ενδιαφέρουν πηγαίνετε στο αντίστοιχο κανονικό κατάστημα (όπου βεβαίως υπάρχει γιατί κάποια είναι αποκλειστικά eshops) ή ζητείστε-αγοράστε δείγμα από ένα κομμάτι. 
*Εκτός από το γενικό σχέδιο ενός αντικειμένου-προϊόντος  μεγάλη σημασία έχει και το ακριβές του μέγεθος, στοιχείο που είναι το μοναδικό όπου μια εικόνα στο internet ίσως σας ....παραπλανήσει. Τα περισσότερα είδη στην περιγραφή τους αναγράφουν τις ακριβείς τους διαστάσεις και για να έχετε ξεκάθαρη εικόνα με χάρακα και μολύβι σχεδιάστε τες σε ένα κομμάτι χαρτόνι για να έχετε ...χειροπιαστή εικόνα του μεγέθους που ακριβώς έχει π.χ ένα κουτί, πουγκί κλπ. 
*Χειροποίητες κατασκευές για γάμους-βαφτίσεις δεν είναι ασφαλώς μόνο π.χ οι μπομπονιέρες που θα φτιάξετε αγοράζοντας μεμονωμένα αλλά πάντως έτοιμα όλα τα επιμέρους στοιχεία που θα τις αποτελούν. Ιδιαίτερα ασυνήθιστα διακοσμητικά και με την εξ΄ολοκλήρου έννοια του χειροποίητου μπορείτε να φτιάξετε και με ιδέες-υλικά που δεν ανήκουν στα ...παραδοσιακά είδη γάμου-βάφτισης μετατρέποντας π.χ κουτιά papier mache ή ξύλινα, γυάλινα βάζα, σχέδια που θα δημιουργήσετε με λευκό πηλό κλπ σε μπομπονιέρες αφού πριν τα επεξεργαστείτε με decoupage, χρώματα, υφασμάτινα στοιχεία κλπ. κάτι που επίσης μπορείτε να κάνετε σε πολλά είδη διακοσμητικών αντικειμένων για τον στολισμό χώρου δεξίωσης. 


www..stylemepretty.com
*Αν αποφασίσετε να επιμεληθείτε μόνοι σας κάποια ή και όλα τα στοιχεία σε έναν γάμο ή βάφτιση (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, γενικό στολισμό κλπ) φροντίστε να υπάρχει μια στοιχειώδης ομοιομορφία μεταξύ τους κυρίως σε ό,τι αφορά υλικά και αποχρώσεις. π.χ ένα υφασμάτινο στοιχείο που θα υπάρχει στις μπομπονιέρες χρησιμοποιείστε το και στον στολισμό, χρησιμοποιείστε παρόμοιες αποχρώσεις-είδος κορδέλας σε όλα τα στοιχεία κλπ. Σε κάτι τέτοιο, αν φυσικά σας αρέσει, θα σας εξυπηρετήσει πολύ το να επιλέξετε ένα ...θέμα πάνω στο οποίο θα έχουν δημιουργηθεί όλα.
Ειδικά στις
βαφτίσεις αυτός είναι ένας πρακτικός τρόπος να ταιριάξετε εύκολα μεταξύ τους  τις μπομπονιέρες με τον στολισμό ή και τα βαφτιστικά, ενώ ως "θέμα" λογίζεται απλώς και μόνο η ομοιομορφία των χρωμάτων π.χ αν επιλέξετε ροζ-λευκό, πορτοκαλί-πράσινο, κόκκινο-μπλέ κλπ. κινηθείτε σε όλα τα στοιχεία και απ΄όπου κι αν τα προμηθευτείτε μεμονωμένα στις ίδιες αποχρώσεις και χωρίς να ξεχνάτε ότι όπως ακριβώς γενικά όταν μιλάμε για ...διακόσμηση και εδώ τα λευκό-μπεζ είναι ...πασπαρτού και μπορούν να προστεθούν παντού για να μετατρέψουν μια διχρωμία σε τριχρωμία με τον πιο καλαίσθητο τρόπο. 

*Εκτός από τα ειδικά καταστήματα με είδη-υλικά για γάμο-βάφτιση πολλά στοιχεία όπως διακοσμητικά, μοτίφ, κορδέλες, κορδόνια, υφάσματα κλπ. για να κατασκευάσετε μπομπονιέρες ή διακοσμητικές συνθέσεις θα βρείτε και σε καταστήματα με είδη για κατασκευές - ραπτικής αλλά  και αντίστροφα στα ειδικά καταστήματα με είδη γάμου-βάφτισης πολύ συχνά θα ...εντοπίσετε και προϊόντα αντικείμενα για χρήση σε άλλου είδους κατασκευές, κομμένα υφάσματα ή με το μέτρο, κάθε είδους κορδέλα, κορδόνι, λινάτσες, δαντέλες, μοτίφ υφασμάτινα για να διακοσμήσετε υφασμάτινες δημιουργίες-κατασκευές, μεταλλικά διακοσμητικά για κάθε είδους διακοσμητική χρήση  κλπ.  







 




Όνομα

10 must,8,3D ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ,2,3D DECOUPAGE,1,αγορές on line,4,αερόστατα από κολοκύθες,1,ΑΕΡΟΦΥΤΑ,1,ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΑ,2,αλλαγή ταπετσαρίας,3,αλλαγή υφάσματος πολυθρόνας,1,αλλαγή χρήσης αντικειμένων,1,αλόη,1,αλουμινόχαρτο,3,άμμος,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ,4,ανακύκλωση,4,ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ,19,ανακυκλώσιμα υλικά,13,αναρριχώμενα φυτά,1,ανθοδέσμες με σφουγγάρι,1,ΑΝΘΡΩΠΟΙ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,1,ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,5,αντικέ γραφεία,1,αντικέ έπιπλα,1,αντικέ πίνακες,1,αντικείμενα σχέδια Decoupage,1,ΑΝΥΔΡΟΙ ΚΗΠΟΙ,2,αποθήκη,1,αποκριάτικα μακιγιάζ,1,αποκριάτικες κατασκευές,5,αποκριάτικες μάσκες,3,αποκριάτικες στολές,6,αποκριάτικη διακόσμηση,2,ΑΠΟΚΡΙΕΣ,15,αποξηραμένα λουλούδια,1,αποξηραμένες κολοκύθες,2,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ,25,ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ,1,ασπρόμαυρες διακοσμήσεις,1,αυλές μπαλκόνια σε παραδοσιακό στυλ,1,αφρολέξ,1,βάζα,1,Βασιλικός,1,ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ,1,βάψιμο,1,βάψιμο γενικά,20,βάψιμο γυαλί,3,βάψιμο γυαλιού,1,ΒΑΨΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ,73,ΒΑΨΙΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,30,βάψιμο με βερνίκια νυχιών,1,βάψιμο με τεχνοτροπίες,3,βάψιμο μέταλλο,1,βάψιμο μέταλλο σίδερο,1,βάψιμο ξύλου,1,βάψιμο πασχαλινών αυγών,1,βάψιμο πλακάκια,1,βάψιμο τοίχου με σχέδια,2,ΒΑΨΙΜΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ,1,βάψιμο υφασμάτων,1,ΒΑΨΙΜΟ-ΧΡΩΜΑΤΑ,13,ΒΕΛΟΥΔΟ,1,βιβλία,1,βιβλία ευχών,1,ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ,2,βιβλιοθήκες,9,Βιεννέζικη Ψάθα,2,ΒΙΤΡΩ,2,βιτρώ,1,ΒΟΤΣΑΛΑ,4,βότσαλα,10,ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ,1,ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΙ,1,βρεφικά αναμνηστικά,1,γάμος βάφτιση,6,ΓΑΜΟΣ-ΒΑΦΤΙΣΗ,12,ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,5,ΓΛΑΣΤΡΕΣ,39,γλάστρες με πλακάκια,1,ΓΛΥΠΤΙΚΗ,1,γλυπτική ζωγραφική,1,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ,2,γραφεία για μικρούς χώρους,1,ΓΡΑΦΕΙΟ,15,γραφείο στο σπίτι,2,γυαλί,16,γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες,1,γυαλότουβλα,1,ΓΥΨΟΣ,1,γύψος,3,γυψοσανίδες,1,γωνιακά έπιπλα,1,ΔΑΠΕΔΑ ΒΙΝΥΛΙΟΥ,1,ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ,1,δέρμα,1,διάδρομοι κήπου από παλέτες,1,διακοσμήσεις για την είσοδο του σπιτιού,1,διακοσμήσεις με καναπέδες από παλέτες,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ,2,διακοσμήσεις σε γκρι χρώμα,1,διακοσμήσεις σε κόκκινο χρώμα,1,διακοσμήσεις σε μπλε πορτοκαλί,1,διακοσμήσεις σε μωβ χρώμα,1,διακοσμήσεις σε παστέλ αποχρώσεις,2,διακοσμήσεις σε πράσινο και ροζ-μωβ,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,141,διακόσμηση,1,διακόσμηση βιτρίνας,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,368,διακόσμηση καθιστικού σε εθνικ στυλ,1,διακόσμηση κόκκινο,1,διακόσμηση κονσόλες,1,διακόσμηση κουζίνας,17,διακόσμηση κρεβατοκάμαρας,8,διακόσμηση με γωνιακά έπιπλα,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,5,διακόσμηση με πουά,1,διακόσμηση με ταπετσαρία,1,διακόσμηση μικρών χώρων,1,διακόσμηση παιδικού δωματίου,2,διακόσμηση πιάτου,1,διακόσμηση σε άσπρο μαύρο γκρι,1,διακόσμηση σε τραπέζια μπουφέδες,1,διακόσμηση σπιτιού,80,ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΩΝ,18,διακόσμηση τοίχων,8,διακόσμηση τούρτας,1,διακόσμηση χαλιά,1,διακοσμητικά από πηλό,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ,13,διακοσμητικά μαξιλάρια,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,διακοσμητικά στεφάνια,4,διακοσμητικά στεφάνια από αλουμίνιο,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ,37,διακοσμητικά φωτάκια,1,διακοσμητικά φωτάκια από ξερά κολοκύθια,1,διακοσμητικά mobiles,1,ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,1,διακοσμητικός κανόνας 60-30-10,1,διαμόρφωση γραφείου,2,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΟΥ,31,διαμόρφωση κήπου,2,διαμόρφωση μικρού μπαλκονιού,2,διαμόρφωση μικρών σπιτιών,1,διαμόρφωση μικρών χώρων,1,διαμόρφωση παραθαλάσσιων σπιτιών,1,διαμόρφωση χώρου για νηπιαγωγεία παιδικούς σταθμούς,1,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,182,διάτρητοι πίνακες,1,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,1,ΔΙΑΦΟΡΑ Εποχιακά,5,ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ,1,διαχωριστικά χώρου,1,ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑ,1,ΔΙΟΡΑΜΑΤΑ,2,ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ,1,εδαφοκάλυψη κήπων,1,έθνικ διακοσμήσεις,7,ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ,1,είδος χρώματος ανά υλικό,1,ΕΙΣΟΔΟΣ,9,ΕΛΑΤΟ,1,ΕΛΛΑΔΑ,1,εξοχικό,3,έξυπνες λύσεις για μικρούς χώρους,1,ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,116,ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,1,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ,4,επαγγελματικοί χώροι,1,ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,ΕΠΙΠΛΑ,55,έπιπλα από βαρέλια,1,ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,10,έπιπλα από παλέτες,7,έπιπλα από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ,1,έπιπλα κουζίνας,2,έπιπλα μπάνιου,1,ΕΠΙΠΛΑ RATTAN,1,επισμάλτωση μπανιέρας,1,ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ,1,ΕΠΟΧΙΑΚΑ,4,ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,1,έτοιμα καλύμματα επίπλων,1,έτοιμος πηλός,8,εύκαπτη πέτρα-πλακάκι,1,ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,43,εύκολες κατασκευές για στεφάνια,1,ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,9,ζωγραφική σε τοίχους,1,ζωγραφική σε έπιπλα,1,ζωγραφική σε πέτρες,2,ΗΛΙΑΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,1,ηλιακά φωτιστικά,7,ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΗΠΟΥ,12,ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ,5,θαλασσόξυλα,13,ΘΕΡΜΑΝΣΗ,1,ιδέες βάψιμο,7,ιδέες για βάψιμο επίπλων,2,ιδέες για διαδρόμους μονοπάτια κήπου,1,ιδέες για διαμόρφωση κήπου,1,ιδέες για δώρα σε μετρητά,1,ιδέες για έθνικ διακοσμήσεις,1,ιδέες για έπιπλα ως διαχωριστικά,1,ιδέες για καλύμματα επίπλων,1,ιδέες για κήπο μπαλκόνι,1,ιδέες για κιόσκια σε κήπους αυλές,1,ιδέες για κρεμαστές γλάστρες,1,ιδέες για μικρά μπάνια,1,ιδέες για μικρούς κήπους αυλές,1,ιδέες για μπαλκόνια,2,ιδέες για να φτιάξετε κεφαλάρια,3,ιδέες για παιχνιδοκατασκευές,1,ιδέες για παρτέρια,2,ιδέες για πολύχρωμες κουζίνες,1,ιδέες για ραφιέρες,1,ιδέες για στολισμό καλοκαιρινής βιτρίνας,1,ιδέες για τεχνοτροπίες τοίχου,1,ιδέες για την είσοδο χωλ,2,ιδέες για τούρτες γενεθλίων,1,ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα,1,ιδέες για ψηφιδωτά σε κήπο,1,ιδέες για decoupage,1,ιδέες για Diaper Cakes,1,ιδέες διακόσμησης πιάτου,1,ιδέες διαμόρφωσης κήπου,2,ιδέες έπιπλα,21,ιδέες επίπλωσης AirBNB,2,ιδέες λύσεις για μικρά καθιστικά,2,ιδέες με πουά υφάσματα,1,ΙΚΕΑ,52,ΙΣΤΟΡΙΑ,1,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,1,ΚΑΔΡΑ,2,κάδρα,23,κάδρα από αλουμινόχαρτο,1,ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,9,καθρέφτες,12,καθρέφτες με θαλασσόξυλα,1,ΚΑΚΤΟΙ,2,καλάθια από κουρελάκια,1,καλάθια με σκοινί,1,καλάμι,3,καλαμωτές,1,καλέντουλα,1,ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΝΕΡΟ,1,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,81,καλοκαιρινά τραπέζια,1,καλοκαιρινά χαλάκια εισόδου,1,καλοκαιρινές ιδέες για κάδρα,1,καλοκαιρινές κατασκευές,41,ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,45,καλοκαιρινή διακόσμηση,19,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΩΝ,2,καλύμματα επίπλων,3,ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ,1,κάμπινγ,2,ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,4,καναπέδες,9,καναπέδες από παλέτες,2,καπέλα μινιατούρες,1,καρούλια καλωδίων,1,ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΚΕΑ,1,κατασκευέ από σκοινί,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,170,κατασκευές από ανακλυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά,1,κατασκευές από βαρέλια,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΙ - ΛΥΓΑΡΙΑ,1,κατασκευές από καφάσια,1,κατασκευές από κολοκύθες,5,κατασκευές από κονσερβοκούτια,3,κατασκευές από κουτάκια αναψυκτικών,1,κατασκευές από λάστιχα αυτοκινήτων,1,κατασκευές από μεταχειρισμένα παλιά αντικείμενα,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΕΤΕΣ,18,κατασκευές από παλέτες για καταστήματα,1,κατασκευές από παλιά παράθυρα-πόρτες,1,κατασκευές από ρολό χαρτιού,1,κατασκευές από συρτάρια,1,κατασκευές για κατοικίδια,2,κατασκευές για κατοικίδια από παλέτες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,38,κατασκευές για παιδικές κουζίνες,1,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,52,καΤασκευές επίπλων,1,κατασκευές εφαρμογές πατητής τσιμεντοκονίας,1,κατασκευές κεριά,12,κατασκευές κήπος,23,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΟΥ,1,κατασκευές με βότσαλα,4,κατασκευές με βότσαλα πέτρες,2,κατασκευές με γλάστρες,1,κατασκευές με γυαλότουβλα,1,κατασκευές με γύψο,3,κατασκευές με γυψοσανίδα,1,κατασκευές με δαντέλες σεμέν,1,κατασκευές με διάτρητα πάνελ,1,κατασκευές με έτοιμο πηλό,5,κατασκευές με θαλασσόξυλα,2,κατασκευές με καλάμια,1,κατασκευές με καλούπι,1,κατασκευές με κεραμίδια,3,κατασκευές με κορμούς,1,κατασκευές με κουκουνάρια,3,κατασκευές με κουμπιά,1,κατασκευές με κοχύλια,1,κατασκευές με λινάτσα,1,κατασκευές με μπουκάλια,3,κατασκευές με ξυλάκια χειροτεχνίας,1,κατασκευές με πλακάκια,1,κατασκευές με σεμέν δαντέλες,4,κατασκευές με σκοινί,3,κατασκευές με σπιρτόκουτα,1,κατασκευές με σύρμα,4,κατασκευές με ταπετσαρία,1,κατασκευές με τσιμέντο,7,κατασκευές με τσιμεντόλιθους,1,κατασκευές με υγρό γυαλί,4,ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,41,κατασκευές με φελιζόλ,2,κατασκευές με φελλό,1,κατασκευές με φύλλα,1,κατασκευές με χαρτί,36,κατασκευές με χαρτί εφημερίδας,1,κατασκευές με χάρτινες αυγοθήκες,1,κατασκευές ρολόγια τοίχου,1,κατασκευές τύπου βιτρώ,1,κατασκευές ψηφιδωτά,1,κατασκευές mobiles,2,κατασκευή αντικέ κάδρα,1,κατασκευή βάσης για κρεμαστής γλάστρας,1,κατασκευή μπωλ από φύλλα,1,κατασκευή παζλ με φωτογραφίες,1,κατασκευή παιδικά κουκλόσπιτα,1,κατασκευή ραφιών από κορνίζες,1,κατασκευή σίτας,1,κατασκευή υφασμάτινων καλαθιών,1,κατασκευή φωτιζόμενο τραπεζάκι,1,κατασκευή φωτιστικών,1,κατασκευή χιονονιφάδες,1,κατασκευή diaper cake,1,κατασκευή diy μελωδών,1,κατασκευή fairy gardens,1,ΚΑΦΕ,1,ΚΕΑ,1,κεραμίδια,1,κερί,11,ΚΕΡΙΑ,14,κεριά,11,κεριά σιτρονέλας,1,κεφαλάρια,7,ΚΗΠΟΣ,79,ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ,274,κηπουρική για παιδιά,1,κηρομπογιές,1,κηροπήγια,6,κηροπήγια από κερί,1,κίτρινοι καναπέδες,1,κλασσικό στυλ,1,κολοκύθες,10,ΚΟΜΟΔΙΝΑ,2,κομοδίνα,5,ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ,20,ΚΟΥΖΙΝΑ,61,κουζίνα,1,ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ,1,κούκλες από ξερές κολοκύθες,1,κουκλόσπιτα,2,κουκουνάρια,4,κουμπιά,1,κουνουπιέρες,1,ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,5,κουρτίνες,13,κουρτίνες ρόμαν,2,κουρτίνες χωρίς ράψιμο,1,κουρτινόξυλα,1,κοχύλια,6,κρακελέ,2,κρεβάτια,3,κρεβατοκάμαρες έθνικ,1,κρέμασμα κάδρων,1,ΚΡΕΜΑΣΤΡΕΣ ΤΟΙΧΟΥ,1,κρεμάστρες τοίχου,3,ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,1,ΚΩΝΟΦΟΡΑ,1,ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ,3,ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,λινάτσα,4,μαγνητικοί πίνακες,1,ΜΑΚΡΑΜΕ,3,μαξιλάρια,8,μαξιλάρια πατώματος,1,μαύρο,1,μαυροπίνακες,5,μελωδοί,1,ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,1,Μεσογειακό Στυλ,1,ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ,2,μετακόμιση,1,μεταλλικά έπιπλα,1,μεταφορά εικόνας,1,ΜΙΚΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,6,ΜΙΚΡΟΙ,1,ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ,148,μινιατούρες για νεραϊδόκηπους,1,μοντέρνα έπιπλα από παλέτες,1,μοντέρνο στυλ,8,ΜΠΑΛΚΟΝΙ,25,μπαμπού,1,ΜΠΑΝΙΟ,31,μπάνιο,1,μπατίκ υφάσματα,1,μπλε,2,Μποέμ,1,ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ,1,μπωλ από ρολό χαρτιού,1,μωβ,1,ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,3,νεραγκούλες,1,νεραϊδόσπιτα,1,ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,1,νοικοκυριό,2,Ντίνα Νικολάου,1,ντουλάπες,1,ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ,3,ξερές κολοκύθες,1,ξύλινα βαρέλια,1,ξύλινα κιβώτια,1,ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ,1,ξύλο,40,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,97,οδηγίες κατασκευής κεριών,1,ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ,44,ΟΔΗΓΟΣ για παλαίωση επίπλων,1,ΟΔΗΓΟΣ για camping στην Ελλάδα,2,ΟΔΗΓΟΣ κατασκευής για ΠΟΥΦ,1,οδηγός κατασκευής patchwork,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ,3,οικολογικές πλαστελίνες,1,ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΨΙΜΟ ΑΥΓΩΝ,1,οργάνωση,24,οργάνωση χώρων εργασίας,1,ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ,31,ΟΡΧΙΔΕΑ,1,πάγκοι εργασίας,1,παζλ,1,ΠΑΙΔΙ,1,παιδικά αναμνηστικά,1,παιδικά αποτυπώματα,1,παιδικά γραφεία,2,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,30,παιδικές κατασκευές,13,παιδικές κατασκευές από αυγοθήκες,1,παιδικές κατασκευές με χαρτί,1,παιδικές κουζίνες από χαρτόκουτα,1,ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ,1,παιδική πισίνα παιχνίδι,1,ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,34,παιχνιδοκατασκευές,5,παλαίωση επίπλων,2,ΠΑΛΕΤΕΣ,32,παλιά συρτάρια,1,παλιές ραπτομηχανές,1,ΠΑΝΣΕΔΕΣ,1,παπουτσοθήκες,1,παραβάν,1,ΠΑΡΤΕΡΙΑ,9,παρτέρια,14,παστέλ,1,ΠΑΣΧΑ,46,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ,4,πασχαλινά αυγά,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΘΙΑ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ BAZAAR,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,29,ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ,2,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,12,ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΜΠΑΛΑΖ,1,ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,3,πατητή τσιμεντοκονία,1,ΠΑΤΙΝΑ,1,πατίνα,1,πάτσγουορκ,1,ΠΑΧΥΦΥΤΑ,25,πέργκολες,2,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,4,πέτρα,5,πέτρινα κιόσκια,1,πηλός,17,πιάτα με decoupage,1,πίνακες ανακοινώσεων,1,πίνακες κάδρα από βότσαλα,1,ΠΛΑΚΑΚΙΑ,1,πλακάκια,10,ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ,1,πλεχτά από χαρτί εφημερίδας,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,2,πολλαπλασιασμός με μοσχεύματα,1,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πολυθρόνες,3,ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ-ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,1,πορομπετόν,3,πόρτες,2,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ,21,ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ...,6,πουφ,1,πράσινο της ελιάς,1,προβλήματα υγρασίας,1,προζύμι,1,προστασία επίπλων,1,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΤΩΝ,1,προστατευτικές μάσκες DIY,1,πρωτομαγιάτικα στεφάνια,4,πως θα αποξηράνετε λουλούδια,1,πως θα προσθέσετε χρώμα στο σπίτι,1,πως θα φτιάξετε αντικουνουπικά κεριά,1,πως θα φτιάξετε κάλυμμα καλοριφέρ καλοριφέρ,1,πως θα φτιάξετε κεριά,1,πως θα φτιάξετε κουρτίνες,1,πως θα φτιάξετε μαξιλάρια χωρίς γάζωμα,1,πως θα φτιάξετε πλαστελίνες,1,πως θα φτιάξετε τραπέζια από παλέτες,1,πως θα φτιάξετε Diaper Cakes,1,πως θα φτιάξω,9,ΡΑΠΤΙΚΗ,18,ραπτική,5,ράφια,11,ραφιέρες βιβλιοθήκες από παλέτες,1,ράψιμο μαξιλαριών,1,ριγέ,1,ρολόγια τοίχου,3,ΣΑΛΟΝΙ,47,ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,3,ΣΑΛΟΝΙ-ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ,108,σαπούνι,1,ΣΕΜΕΝ,2,σεμέν-δαντέλες,9,σιδερώστρες,1,σιδερώστρες για μικρούς χώρους,1,σκάλες,1,Σκανδιναβικό στυλ,13,σκελετοί για στεφάνια,1,ΣΚΙΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ ΧΩΡΩΝ,1,σκοινί,15,σπιρτόκουτα,2,σπιτάκια μινιατούρες,1,ΣΠΙΤΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,27,ΣΠΙΤΙΑ COB,1,σπιτικά αναψυκτικά,1,σπιτικές μαρμελάδες,1,σπιτικό ψωμί,1,ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ,1,ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,15,στολές κλόουν,1,στολίδια με ζύμη σόδας,1,στολισμός για μπαλκόνια,1,ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ,1,συμβουλές για αλλαγή γλάστρας,1,συμβουλές για Λεβάντα,1,συμβουλές κηπουρικής για Βασιλικό,1,συμβουλές κηπουρικής φτέρη,1,συνθέσεις λουλουδιών,1,συνθέσεις με επιπλέοντα κεριά,1,συνθέσεις με καρπούς φρούτα,1,ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΓΚΑΖΟΝ,1,σύρμα,5,συρμάτινες κατασκευές,1,ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ,1,σφουγγάρια ανθοδετικής,1,σχέδια για ψηφιδωτά,1,σωστό πότισμα,1,ταινίες Led,2,ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,2,ταπετσαρίες,1,τάρτες,1,ΤΕΧΝΗ,11,ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ,71,τεχνικές παλαίωσης,8,τεχνική μεταφοράς εικόνας,1,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ,1,τεχνοτροπίες,3,ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ,16,ΤΖΑΚΙ,11,ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΗΝΑ,12,ΤΟ ESHOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,7,ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,11,ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ,21,τραπεζαρίες για κήπο μπαλκόνι,1,τραπέζια,2,τραπέζια από παλέτες,1,ΤΡΑΠΕΖΙΑ-ΚΟΝΣΟΛΕΣ,1,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ,1,ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ,1,τσιμέντο,13,τσιμεντόλιθοι,4,τσόχα,5,υγρό γυαλί,5,ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ,47,ύφασμα,37,υφάσματα επίπλωσης,1,φελιζόλ,4,φελλός,2,ΦΕΤΕΣ ΞΥΛΟΥ,1,ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,1,φθινοπωρινή διακόσμηση,6,ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ,8,φλοράλ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ,1,ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,4,φροντίδα κατοικίδιων,1,ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ...ΚΟΥΖΙΝΑ,47,φύλλα,5,φυσικά υλικά,1,φυτά,29,ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,30,ΦΥΤΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ,1,φωτισμός εξωτερικών χώρων,2,φωτισμός εσωτερικών χώρων,2,φωτισμός με ταινίες Led,1,ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,2,φωτιστικά,31,φωτιστικά από θαλασσόξυλα,1,φωτιστικά από κληματόβεργες,1,φωτιστικά από μπουκάλια,1,φωτιστικά με σκοινί,1,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,5,φωτογραφίες,4,ΧΑΛΙΑ,8,χαλιά,12,ΧΑΛΙΑ ΣΙΣΑΛ,1,ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ,1,ΧΑΡΤΕΣ,1,χαρτί,44,ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,1,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΙΑ,15,χειροποίητα σαπούνια,2,χειροποίητα στολίδια,1,ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,176,χριστουγεννιάτικα γούρια,1,χριστουγεννιάτικα δέντρα,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ,7,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ BAZAAR,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΚΙ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,103,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ,58,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ,1,χριστουγεννιάτικη συνταγή για ψωμί,1,χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ για μπουκάλια,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,7,χριστουγεννιάτικο τραπέζι,2,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΔΙΑΚΟΣΜΗΣH,1,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΚΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,1,ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΑ,1,χρώμα,2,χρώμα μαυροπίνακα,2,χρώμα σπρέϊ,1,χρώματα για κατασκευές,1,χρώματα κιμωλίας,21,χρώματα σπρέϊ,1,χρώματα σπρέϋ,1,ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ,99,χτιστές κατασκευές για το μπάνιο,1,ΧΤΙΣΤΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,2,χωριάτικο στυλ,2,Χώροι για άτομα με κινητικά προβλήματα,1,χώροι για παιδικές δραστηριότητες,1,ψάθα,6,ΨΑΘΙΝΑ ΧΑΛΙΑ,1,ψηφιδωτά,15,ψηφιδωτά νούμερα για διεύθυνση σπιτιού,1,AirBNB,4,Aithrio.com,1,Annie Sloan,10,anysticker,1,ART,10,avramis,1,bar,1,Bohemian,5,boho style,11,camping,4,camping στην Ελλάδα,2,Chalk of the Town,1,chalk paint,1,collage,1,COTTAGE,1,country στυλ,3,Covid19,10,Deco Tip,1,DECOUPAGE,27,decoupage γενικά,4,decoupage με ύφασμα,1,decoupage σε έπιπλα,2,decoupage σε τσάντες παπούτσια,2,DESIGN,8,DESIGN IS THIS,1,diaper cakes,1,DIY,170,DIY ΕΠΙΠΛΑ,128,DIY έπιπλα,26,DIY ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,4,DIY ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ,29,DIY XALIA,5,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ,629,DIY-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΥΦΑΣΜΑ,1,Driftwood Art,2,DRIVE&LISTEN,1,E-SHOPS,1,Easy DIY,51,ektorp,1,ESHOPS,4,ethnic στυλ,13,fairy gardens,3,fairy lights,1,faiy gardens,1,Fallingwater,1,floral,2,FOOD ARTIST,1,food plating,1,GAMES,1,Garden Answer,1,graffiti,2,GREEN LIVING,15,HOME TOURS,211,HOTELS TOURS,33,HOTELSTOURS,1,Hundertwasser,1,ikea,9,illustradays,1,inart,1,instagram,1,INSTAGRAM HOMES,49,INTERNET,2,JAPANDI,1,Kintsugi,1,KOYZINA,1,laminate,1,led,3,ledokosmos,1,LEGO,3,leroy merlin,5,loft,1,marble ideas,1,minimal στυλ,1,natural christmas,1,nautical στυλ,2,oikianet.gr,1,pakketo.com,1,Paper Wicker,1,patchwork,3,pets,3,pour painting,1,powertex,2,praktiker,4,proofing hyperstone,1,PUZZLE,1,quilting,2,recycle,8,resin,3,retro,3,RETRO ΕΠΙΠΛΑ,1,reuse,37,Royal Design Studio,4,RUSTIC,1,sgraffito,1,shabby chic στυλ,2,Soulouposeto,1,stencils,11,STREET ART,1,SUPER MARKETS ΑΓΟΡΕΣ ONLINE,1,terrarium,2,TikTok,1,upcycling,1,Valentine's Day,1,VELVET,1,video,2,videos,65,vintage,32,vintage κουζίνες,3,WALL ART,1,wall decoration,1,WALL MURALS,2,wall&design.gr,1,WEB,5,windowswap,1,XEIROTEXNIKA,1,xinara house,1,
ltr
item
SOULOUPOSETO: ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ με είδη-υλικά κατασκευών και στολισμού για ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ
ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ με είδη-υλικά κατασκευών και στολισμού για ΓΑΜΟ-ΒΑΦΤΙΣΗ
Οδηγός Αγοράς-Κατάλογος καταστημάτων-eshops με είδη για κατασκευές και στολισμό γάμου-βάφτισης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFjew3dJgYDWXOOjJNXuhc6snlg9jzTv2aoxGAe1zD1v-9J6Zi0TinihmDuahlUlTPGj2X5aqiQdH_X0E8z62EcNZZ0YjwGuTrw3DlafU1RVV5970Jf2hRZyHK1Sirxfv-tePh-2tP6hc/s320/eidh-ylika-gia-kataskeyes-stolismo-gamou-vaftishs.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFjew3dJgYDWXOOjJNXuhc6snlg9jzTv2aoxGAe1zD1v-9J6Zi0TinihmDuahlUlTPGj2X5aqiQdH_X0E8z62EcNZZ0YjwGuTrw3DlafU1RVV5970Jf2hRZyHK1Sirxfv-tePh-2tP6hc/s72-c/eidh-ylika-gia-kataskeyes-stolismo-gamou-vaftishs.jpg
SOULOUPOSETO
https://www.soulouposeto.gr/2015/04/blog-post_20.html
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/
https://www.soulouposeto.gr/2015/04/blog-post_20.html
true
4011188418940387580
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts Δείτε τα όλα Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES Άρθρα Δείτε τα όλα ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ... ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ARCHIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Ιαν Φεβ Μαρ Απρ May Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content