50+ Διακοσμήσεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ σε ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ στυλΎφος απόλυτα  ταιριαστό με το ζεστό μεσογειακό  τοπίο μας και από τις οικονομικότερες έθνικ διακοσμήσεις αφού το βασικό που θα χρειαστείτε, είναι ...μερικά κιλά ακρυλικό - πλαστικό χρώμα σε ιδιαίτερα έντονες αποχρώσεις. Πορτοκαλί, κεραμιδί, μπλε, τυρκουάζ, κίτρινο, ροζ-μωβ.

Το χαρακτηριστικότερο στοιχείο αυτού του στυλ, ότι όλες ανεξαιρέτως οι τσιμεντένιες επιφάνειες, που δεν είναι επενδεδυμένες με κεραμικά πλακάκια επίσης έντονων χρωματισμών, μπορούν να βαφτούν. Εκτός από τους τοίχους ακόμη και οι σκάλες ή τα δάπεδα, όλα στο μεξικάνικο ύφος ...επιτρέπεται να έχουν το δικό τους χρώμα
Τον επίσης ιδιαίτερο τόνο που δίνουν στο συγκεκριμένο στυλ τα κεραμικά πλακάκια, κυρίως σε γεωμετρικούς σχηματισμούς, μπορείτε να τα προσθέσετε σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο με την μορφή "ψηφιδωτού" πάνω σε κάθε είδους επιφάνεια/αντικείμενο όπως τοίχους, γλάστρες, τραπέζια, κλπ. 
Στο συγκεκριμένο ύφος δεν υπάρχει καμιάς μορφής πολυτελούς ή εξεζητημένου υλικού, φθηνά ξύλα και έπιπλα όπως π.χ εκείνα από παλέτες μπορούν επίσης να βαφτούν σε ιδιαίτερες αποχρώσεις και να ταιριάξουν απόλυτα με κάποια στοιχεία στην φυσική απόχρωση του ξύλου και του πηλού, υφάσματα σε επίσης ζωηρές αποχρώσεις και φυσικά με κάκτους, παχύφυτα, γεράνια, επίσης ιδανικά για το δικό μας ζεστό καλοκαίρι. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

: ,