50+ Πασχαλινές και Ανοιξιάτικες Ιδέες για διακόσμηση-στολισμό βιτρίναςPasxalines diakosmhseis gia vitrines
Η διακόσμηση του πάσχα, γενικά, δεν διακρίνεται από  την πλούσια θεματολογία της αντίστοιχης των χριστουγέννων.
Ειδικά δε σε επαγγελματικούς χώρους - βιτρίνες η απουσία ενός κεντρικού στοιχείου αναφοράς όπως πχ το έλατο γύρω από το οποίο με πολλούς τρόπους μπορεί να στηθεί ένα "σκηνικό", δυσκολεύει και μειώνει τις επιλογές οι οποίες κατά βάση περιορίζονται στην χρήση λιγοστών και πολύ συγκεκριμένων στοιχείων-σχημάτων π.χ αυγά ή κουνελάκια.   


Για το λόγο αυτό συνήθως, εκτός από αμιγώς γιορτινά στοιχεία, χρησιμοποιούνται και πολλά εποχιακά-ανοιξιάτικα, με έμφαση στην πολυχρωμία και την χρήση λουλουδιών. Συνυπολογίζοντας  και την χρονική διάρκεια της πασχαλινής διακόσμησης, κατά πολύ μικρότερη εκείνης των χριστουγέννων που μπορεί να καλύπτει ακόμη και δύο ολόκληρους μήνες, αυτός είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για πασχαλινές διακοσμήσεις καταστημάτων, τα δε καθαρά πασχαλινά στοιχεία μπορούν στην συνέχεια να αφαιρεθούν, ενώ χώροι-βιτρίνες κλπ. θα συνεχίσουν να βρίσκονται "εντός εποχής". 


Οι κάθε μορφής πασχαλινές κατασκευές από χαρτί-χαρτόνι, δείτε ενδεικτικά εδώ κατασκευές που για επαγγελματικούς χώρους μπορούν να δημιουργηθούν σε όσο μεγάλο μέγεθος εσείς επιθυμείτε, η χρήση τεχνητών ή φυσικών λουλουδιών, οι έντονοι χρωματισμοί που μπορούν να προστεθούν και μόνο με χάρτινα ή υφασμάτινα στοιχεία είναι κάποιες εύκολες και οικονομικές ιδέες και επειδή όπως παντού έτσι και στην διακόσμηση δεν υπάρχει ...παρθενογέννεση, ο τρόπος για να ...πάρει μπρος η φαντασία σας είναι να εμπνευστείτε από όσα δημιουργεί η φαντασία των άλλων. 
Δείτε λοιπόν κάποιες ιδέες για πασχαλινές - ανοιξιάτικες διακοσμήσεις που ανεξάρτητα αν πρόκειται για μικρούς χώρους-βιτρίνες, πολυκαταστήματα ή βιτρίνες επώνυμων κολοσσών, όλες οι βασικές ιδέες μπορούν να δημιουργηθούν σε μικρότερη διάσταση-έκταση και να προσαρμοστούν, ανάλογα και με το αντικείμενο δραστηριότητάς σας, στις ανάγκες σας:   


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: