50+ Χριστουγεννιάτικες Διακοσμήσεις για το Τζάκι


Λιτή ή περισσότερο έντονη, με βασικά στοιχεία της στεφάνια, γιρλάντες, μπάλες, κεριά, κρεμαστά στολίδια, φυσική πρασινάδα και φωτάκια και σε όποιες αποχρώσεις και ύφος σας αρέσει, η  γιορτινή διακόσμηση στο τζάκι μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό σημείο χριστουγεννιάτικου στολισμού του σπιτιού. Ειδικά σε μικρούς χώρους ένας πλούσιος στολισμός περιμετρικά του τζακιού μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και το δέντρο.   
xristougenniatikes-diakosmhseis-gia-to-tzaki
Ανεξάρτητα από τον τύπο και το μέγεθος του τζακιού, ο τοίχος που βρίσκεται τοποθετημένο όσο και οι επιφάνειες γύρω του, είναι ιδανικά σημεία για να εστιάσετε τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ενός χώρου, αφού πριν αποσύρετε για τις μέρες των γιορτών όλα τα διακοσμητικά που συνήθως βρίσκονται εκεί εκτός από ό,τι μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στην γιορτινή ατμόσφαιρα όπως καθρέφτες, κηροπήγια κλπ. 
Γενικά όσο πιο πολύ θέλετε να στολίσετε χριστουγεννιάτικα τον χώρο γύρω από το τζάκι τόσο περισσότερο θα πρέπει να τον αδειάσετε από αντικείμενα που βρίσκονται στο σημείο αυτό τις υπόλοιπες εποχές διαφορετικά ο χώρος θα υπερφορτωθεί.
Όμως ακόμη και αν δεν διαθέτετε τζάκι οι περισσότερες παρόμοιες προτάσεις μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να τις υλοποιήσετε, γενικά, για επιτοίχιους ή επιτραπέζιους στολισμούς, διακοσμώντας με παρόμοιο τρόπο και υλικά το σημείο που βρίσκεται μια κονσόλα-τραπέζι, μεγάλα ράφια, ένας μπουφές κλπ. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: