Διακόσμηση Πασχαλινών Αυγών με ΑλουμινόχαρτοFoil easter eggs

Πολύ ιδιαίτερος τρόπος για να ...βάψετε εντυπωσιακά πασχαλινά αυγά από το suzyssitcom.com χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο και ακρυλικά χρώματα με τρόπο που το χρώμα να μην έρθει σε επαφή με το κέλυφος των αυγών, κάτι που θα τα κάνει απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για φαγητό εκτός φυσικά από την διακοσμητική τους χρήση, ενώ είναι ένας από τους ελάχιστους τρόπους διακόσμησης πασχαλινών αυγών που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε χωρίς κανένα πρόβλημα και εκείνα που πιθανόν θα σπάσουν κατά το βράσιμο,αφού το ράγισμα δεν θα είναι εμφανές κάτω από το αλουμινόχαρτο. 
Κόψτε στρογγυλά κομμάτια από το αλουμινόχαρτο και τυλίξτε τα βρασμένα αυγά.
Ισιώστε το αλουμινόχαρτο με την λαβή ενός ψαλιδιού, μαχαιριού ή όποιο άλλο αντικείμενο σας εξυπηρετεί σε όλα τα σημεία έτσι ώστε να εφάπτεται όσο πιο πολύ είναι δυνατόν στην επιφάνεια του αυγού.

Όσο πιο λεπτό και καλύτερης ποιότητας αλουμινόχαρτο χρησιμοποιήσετε, τόσο πιο πετυχημένο θα προκύψει το τελικό αποτέλεσμαΜε ένα λεπτό πινελάκι ζωγραφίστε όποιας μορφής απλά σχέδια θέλετε πάνω στο αλουμινόχαρτο με ακρυλικά χρώματα, τέμπερες κλπ. 

Είναι πολύ εντυπωσιακά τόσο μέσα σε πασχαλινά καλάθια-πιατέλες, επιτραπέζιες συνθέσεις για την διακόσμηση του πασχαλινού τραπεζιού κλπ. και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορείτε να "ντύσετε" και σοκολατένια αυγά για να τα συμπεριλάβετε σε πασχαλινά καλάθια-συνθέσεις που θα προσφέρετε ως δώρα.  
ΠΗΓΗ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: