Πως θα φτιάξετε μαξιλάρια από χαλάκια-κουρελούδες


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παλιές αυθεντικές μικρές κουρελούδες φτιαγμένες στον αργαλείο, αλλά μόνο αν σας εξυπηρετεί το μέγεθος τους γιατί είναι κρίμα να τις "καταστρέψετε" κόβοντάς τες ή τα μικρά  χαλάκια-κουρελούδες που θα βρείτε ακόμη και στα καταστήματα "1 Euro shop" αλλά και σε λαϊκές αγορές, παζάρια κλπ.
MAXILARIA APO XALAKIA-KOURELOUDES


MAXILARIA APO XALAKIA-KOURELOUDES
MAXILARIA APO XALAKIA-KOURELOUDES
Εκτός από αυτά στο στυλ κουρελούς κάθε τύπου "υφαντό" οικονομικό τέτοιο χαλάκι ή και κανονικά παλιά, φθαρμένα κιλίμια που πιθανόν έχετε και δεν τα χρησιμοποιείτε πια ως χαλιά, μπορούν να μετατραπούν σε πολύ ιδιαίτερα και εντυπωσιακά διακοσμητικά μαξιλάριαMAXILARIA APO XALAKIA-KOURELOUDES

MAXILARIA APO XALAKIA-KOURELOUDES


Θα χρειαστεί απλώς να τα τυλίξετε γύρω από το εσωτερικό γέμισμα σε όποιο σχέδιο θέλετε, ανάλογα και με το μέγεθός τους και να ράψετε τις ραφές με πολύ χοντρή βελόνα/κλωστή ή λεπτό σπάγγο. 


MAXILARIA APO XALAKIA-KOURELOUDES
Πρόσθετα μπορούν να διακοσμηθούν με όποιο άλλο στοιχείο θέλετε, κουμπιά, σκοινάκι κλπ. ενώ εκτός από τον κλασσικό τύπο διακοσμητικού μαξιλαριού είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και ως μαξιλάρες για καναπέδες ή το πάτωμα αλλά και για να ντύσετε εξωτερικά πουφ-σκαμπώ, προσθέτοντας μια πολύ ιδιαίτερη και πολύχρωμη νότα στην χειμωνιάτικη εικόνα του καθιστικού, της κουζίνας ή ενός υπνοδωματίου. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: