80+ Διαφορετικές διακοσμήσεις με έναν ... Λευκό καναπέ


Φωτεινοί  και κυρίως ευέλικτοι, ευπροσάρμοστοι με κάθε απόχρωσης έπιπλο/ύφασμα/αντικείμενο, που θα τοποθετήσετε στον ίδιο χώρο. 

Το μεγαλύτερο πλεονεκτημά τους ότι ακριβώς λόγο του άσπρου χρώματος "εξαφανίζονται" οπτικά μέσα στον χώρο οι επιμέρους λεπτομέρειες του σχεδιασμού τους κι έτσι, εκτός αν πρόκειται για έναν εξαιρετικά μοντέρνου ύφους καναπέ, οποιονδήποτε άλλον θα μπορέσετε με την ίδια ευκολία να τον εντάξετε σε οποιονδήποτε χώρο πλαισιωμένο είτε με κλασσικά είτε με μοντέρνα λοιπά στοιχεία κι ανάλογα με τα χρώματα που θα επιλέξετε σε μαξιλάρια και γύρω αντικείμενα να δώσετε όποιο στυλ και αποχρώσεις σας αρέσουν στο σύνολο του χώρου που θα τον τοποθετήσετε.


Δεν υπάρχει τραπέζι, πολυθρόνα, ύφασμα, κουρτίνα κλπ. οποιουδήποτε χρώματος και στυλ  που να μην ταιριάξει πανεύκολα με έναν απλό άσπρο καναπέ.

Αν δε επιλέξετε για το κάλυμμά του ένα εξ΄ίσου "εύκολο" και ανθεκτικό ύφασμα, όπως  καραβόπανο, λονέτα, η οποιοδήποτε βαμβακερό ύφασμα που επίσης θα ταιριάζει με κάθε διακοσμητικό ύφος και θα πλένεται ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες, ένας λευκός καναπές θα αποδειχθεί και πολύ λειτουργικότερος σε σχέση με κάποιον σκουρόχρωμο επενδυμένο με υφάσματα όπως π.χ σενίλ, γυαλιστερά, κλπ που φθείρονται και ξεθωριάζουν από την καθημερινή χρήση αλλά και το πλύσιμο πολύ περισσότερο. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: