40+ Κατασκευές από Βαρέλια


Ολόκληρα ή κομμένα ξύλινα βαρέλια μπορείτε πολύ εύκολα να τα μετατρέψετε σε βοηθητικά ή κανονικά τραπέζια όποιου ύψους θέλετε, με την προσθήκη μιας γυάλινης ή ξύλινης κεντρικής επιφάνειας, όμως δεν είναι μόνο αυτό που μπορούν να δημιουργηθούν από βαρέλια κάθε τύπου, σχεδίου και μεγέθους. 

Επίσης εύκολα θα τα ...μεταμορφώσετε σε καθίσματα, γλάστρες, ζαρντινιέρες, σπιτάκια για κατοικίδια, ακόμη και ράφια, επιφάνειες κοπής ή δίσκους σερβιρίσματος χρησιμοποιώντας κομμάτια μόνο από την επιφάνειά τους και που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ξύλο που μπορεί να κοπεί και να επεξεργαστεί με όποιον τρόπο εσείς θέλετε. Να τριφτεί, να περαστεί με βερνίκι ξύλου ή να βαφτεί με χρώμα.
Για κατασκευές που απαιτούν περισσότερα κοψίματα από το να κόψετε απλά το βαρέλι στη μέση και αν δεν διαθέτετε εμπειρία σε τέτοιες εργασίες, το πρακτικότερο είναι αφού αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να φτιάξετε να ζητήσετε από έναν ξυλουργό να φέρει το βαρέλι στο σχήμα που χρειάζεστε και στην συνέχεια εσείς να ολοκληρώσετε την δημιουργία-επεξεργασία της κατασκευής. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto