Διαμορφώσεις χώρου στα χρώματα της ...άμμου


Οι γήϊνες αποχρώσεις ανήκουν διαχρονικά στις πιο κομψές και πάντα στην μόδα χρωματικές επιλογές διαμόρφωσης και διακόσμησης εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων και ειδικά οι τόνοι της άμμου, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πλήθος μικρών και μεγαλύτερων στοιχείων, δημιουργούν σε κάθε χώρο ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο αποτέλεσμα. 


Χρυσοκίτρινο, βαθύ μπεζ, απαλό ή πιο σκούρο καφετί. Γήινες αποχρώσεις που τόσο σε ξύλο - έπιπλα όσο και σε υφάσματα, διακοσμητικά αντικείμενα αλλά και χρώματα για τους τοίχους διατίθενται σε δεκάδες διαφορετικούς τόνους, από πολύ απαλούς έως αρκετά έντονους.

Η φυσικότητα των αποχρώσεων της άμμου σε συνδυασμό με λευκό αλλά και μαύρο, παλ αποχρώσεις, έντονα ζεστά χρώματα και κυρίως με υλικά όπως τα sisal χαλιά, τα ψάθινα αντικείμενα, τα λινά υφάσματα αλλά και το φυσικό πράσινο μπορεί να δημιουργήσει ένα πραγματικά κομψό και καλαίσθητο σύνολο σε κάθε χώρο του σπιτιού, όλες τις εποχές.

Οι αποχρώσεις του άμμου είναι ταιριαστές με κάθε διακοσμητικό στυλ αλλά βεβαίως ανήκουν στις πλέον ιδανικές επιλογές για χώρους διαμορφωμένους σε σύγχρονο Ρουστίκ ύφος. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: