Ένα διαμέρισμα με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα

Τα σκούρα χρώματα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε μεγάλους και φωτεινούς χώρους, μπορούν να δημιουργήσουν μια σχεδόν "θεατρική" ατμόσφαιρα που αν συνδυαστεί με τα απαραίτητα πιο ανοιχτόχρωμα στοιχεία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή...


Μοντέρνο Σκανδιναβικό στυλ με vintage στοιχεία, σε ένα ευρύχωρο και φωτεινό διαμέρισμα που η αρχιτεκτονική του και οι εσωτερικές ξύλινες επενδύσεις τονίζονται ακόμη περισσότερο  με τις επιλογές διακόσμησης και εσωτερικής διαμόρφωσης στο συγκεκριμένο ύφος. 

Τα σκούρα χρώματα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε μεγάλους και φωτεινούς χώρους, μπορούν να δημιουργήσουν μια σχεδόν "θεατρική" ατμόσφαιρα που αν συνδυαστεί με τα απαραίτητα πιο ανοιχτόχρωμα στοιχεία είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και είναι αυτή ακριβώς η επιλογή που έχει γίνει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα με συνδυασμό τόνων του ροζ-σομόν-μωβ και γκρι-μπλε σε τοίχους - μεγάλες επιφάνεις συνδυαστικά με μικρότερα στοιχεία και λεπτομέρειες σε λευκό-μπεζ και παλ αποχρώσεις.

Ο πιο εντυπωσιακός χώρος του σπιτιού είναι αυτός της κουζίνας - τραπεζαρίας, διαμορφωμένη σε ασυνήθιστα χρώματα και συνδυασμούς σε ροζ - σάπιο μήλο - σκούρο μπορντώ και απαλό γκρι. Τόσο οι χρωματικές επιλογές και τα πολύ ξεχωριστά παλιά ξύλινα ντουλάπια σε συνδυασμό με πιο μοντέρνα αλλά απόλυτα ταιριαστά στοιχεία δημιουργούν ένα πολύ καλαίσθητο και ξεχωριστής αισθητικής σύνολο. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: