Εντυπωσιακή Industrial διαμόρφωση σε airbnb 49τμ


Το Industrial (βιομηχανικό) γίνεται μια όλο πιο δημοφιλής διακοσμητική επιλογή για αστικά airbnb, λόγω του ότι επιτρέπει ευκολότερα απ΄όσο άλλα στυλ την διαμόρφωση μιας κάπως "απρόσωπης" αλλά ταυτόχρονα όχι ψυχρής ατμόσφαιρας, κάτι που είναι βασικό για την εικόνα και την λειτουργικότητα ενοικιαζόμενων καταλυμμάτων... Ξύλινο δάπεδο, πολλά μεταλλικά έπιπλα - στοιχεία, μοντέρνας αισθητικής φωτιστικά, γκρι αποχρώσεις. Τυπικά χαρακτηριστικά του  Βιομηχανικού στυλ, στα οποία έχει βασιστεί η διαμόρφωση του συγκεκριμένου Airbnb στο Βουκουρέστι. 

Το Industrial (βιομηχανικό) γίνεται μια όλο και πιο δημοφιλής διακοσμητική επιλογή για αστικά airbnb, λόγω του ότι επιτρέπει ευκολότερα απ΄όσο άλλα στυλ την διαμόρφωση μιας κάπως "απρόσωπης" αλλά ταυτόχρονα όχι ψυχρής ατμόσφαιρας, κάτι που είναι βασικό για την εικόνα και την λειτουργικότητα ενοικιαζόμενων καταλυμμάτων και που στο συγκεκριμένο έχει επιτευχθεί απόλυτα πετυχημένα.   
Από την είσοδο έως και τον χώρο του μπάνιου το σπίτι έχει διαμορφωθεί με τρόπο που να μην φέρει έντονα τον προσωπικό χαρακτήρα των ιδιοκτητών, με τα εντελώς απαραίτητα έπιπλα - αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα τα υφασμάτινα στοιχεία προσφέρουν στον χώρο χρώμα και την απαιτούμενη "ζεστασιά". Έτσι ο επισκέπτης νοιώθει πολύ πιο οικεία από όσο πχ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου χωρίς όμως και την αίσθηση ότι ...εισβάλλει στο σπίτι κάποιου άλλου.

Το απόλυτα πετυχημένο χρωματικό "παιχνίδι" ανάμεσα στο γκρι, το λευκό και την απόχρωση του φυσικού ξύλου σε τοίχους και έπιπλα, ο συνδυασμός μετάλλου-ξύλου σε έπιπλα, επιφάνειες και αντικείμενα και οι υφασμάτινες λεπτομέρειες σε έντονες αποχρώσεις, σε συνδυασμό με την ύπαρξη μεγάλου ελεύθερου χώρου είναι τα βασικά στοιχεία που έχουν χρησιμοποιηθεί στην διαμόρφωση - διακόσμηση ενός καλαίσθητου, μοντέρνου και απόλυτα λειτουργικού διαμερίσματος, που πραγματικά δημιουργεί την εντύπωση ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τα 49τμ που καταλαμβάνει. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: