Εύκαμπτα Τεχνητά Πετρώματα


eykampta-texnhta-petromata-tepostoneΤόσο στο αρχικό στάδιο κατασκευής όσο και για ανακαινίσεις κατοικιών-επαγγελματικών χώρων πολλοί τύποι σύγχρονων υλικών δόμησης προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις, για πάρα πολλών ειδών εργασίες, με χαμηλό κόστος και κυρίως λιγότερο χρονοβόρες διαδικασίες σε σχέση με τα παραδοσιακά υλικά κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε ήδη διαμορφωμένους - κατοικημένους χώρους

eykampta-texnhta-petromataeykampta-texnhta-petromata

Τα εύκαμπτα τεχνητά πετρώματα είναι ένα τέτοιο υλικό, φιλικό προς το περιβάλλον, για επένδυση σε μάντρες, τοίχους, δάπεδα κλπ εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων με κύριο πλεονέκτημά τους την πλήρη υγρομόνωση αλλά και την αντοχή τόσο στον παγετό όσο και στις υψηλές θερμοκρασίες όπως και το γεγονός ότι όπως ακριβώς και τα φυσικά πετρώματα έχουν μηδενικό κόστος συντήρησης.
eykampta-texnhta-petromata
Το μικρό βάρος, σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο είδος επένδυσης με πλάκες, φυσικές πέτρες κλπ. είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα που διευκολύνει τόσο το στάδιο μεταφοράς όσο και αυτό της τοποθέτησης αφού μπορούν να τοποθετηθούν σε μάντρες, τοίχους κλπ που στατικά υπάρχει πρόβλημα να δεχθούν μεγάλο πρόσθετο βάρος, ενώ το επίσης πολύ μικρό πάχος τους τα κάνει κατάλληλα για τοποθέτηση σε ήδη διαμορφωμένους χώρους χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα στα σημεία που βρίσκονται ήδη τοποθετημένα παράθυρα, πόρτες κλπ και ιδανικά για επένδυση κάθε είδους επιφάνειας από μπετόν, τσιμέντο, γυψοσανίδα, μέταλλο, ξύλο ακόμη και γυαλί.
eykampta-texnhta-petromata

Εκτός της ενεργειακής αναβάθμισης τα τεχνητά πετρώματα αναβαθμίζουν και αισθητικά την όψη των κτιρίων-σημείων που τοποθετούνται και διατίθενται σε ποικιλία αποχρώσεων-σχεδίων με όψη πωρόλιθου, σχιστόλιθου, μαρμάρου, γρανίτη, τούβλου κλπ. πανομοιότυπης μορφής με τα αντίστοιχα φυσικά.

eykampta-texnhta-petromata
Εκτός από οικιακή χρήση είναι εξαιρετικά πρακτική επιλογή κατά τη δόμηση-ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων.
Σε γραφεία, εμπορικά καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, καταστήματα εστίασης που επιθυμούν ιδιαίτερο design, ξενοδοχεία-ενοικιαζόμενα δωμάτια διαμορφωμένα σε παραδοσιακό ύφος κλπ. με εύκαμπτα τεχνητά πετρώματα εύκολα και γρήγορα μπορούν να επενδυθούν εξωτερικοί αλλά και εσωτερικοί τοίχοι σε πολύ μικρότερο χρόνο σε σχέση με την χρήση φυσικών πετρωμάτων, παρέχοντας ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.

eykampta-texnhta-petromata
Μια επίσης ιδιαίτερα πρακτική εφαρμογή του συγκεκριμένου υλικού είναι αυτή της ανακαίνισης κοινόχρηστων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πυλωτές, γκαράζ κλπ και ειδικά όπου υπάρχουν προβλήματα υγρασίας.    
eykampta-texnhta-petromata
Με τα τεχνητά πετρώματα μπορείτε πραγματικά να διαμορφώσετε και να ανακαινίσετε καλαίσθητα κάθε χώρο-σημείο του σπιτιού, από εξωτερικούς τοίχους, μάντρες,  τζάκια έως το μπάνιο και την κουζίνα, δίνοντας οριστική λύση σε προβλήματα υγρασίας. 
Ανάλογα με το χρώμα-σχέδιο που θα επιλέξετε οι επενδύσεις αυτού του τύπου μπορούν να συνδυαστούν  απόλυτα ταιριαστά σε κάθε στυλ διακόσμησης από  κλασσικό έως απόλυτα μοντέρνο.  
eykampta-texnhta-petromata
Η διαδικασία τοποθέτησης δεν διαφέρει ουσιαστικά από αυτή τοποθέτησης πλακιδίων, σε ό,τι δε αφορά κόλλες και λοιπά υλικά χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα  απόλυτα συμβατά με τις προδιαγραφές κάθε είδους τεχνητού πετρώματος.

Η Tepostone μετρώντας 22 χρόνια πείρας, σταθερότητας και καινοτομίας, σας εγγυάται άριστο αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, σε απόλυτη αρμονία με τον χώρο σας Στο tepostone.gr θα βρείτε λεπτομέρειες και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και την τοποθέτηση των προϊόντων.