ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑpasxalina stefania
Tα στεφάνια σαν πασχαλινή διακόσμηση στην πόρτα ή σε όποιο άλλο σημείο του σπιτιού αλλά και του μπαλκονιού ή της αυλής, είναι ιδανική λύση για να δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα με 1-2 μεγάλες συνθέσεις, αντί για πολλές μικρότερες και επίσης πολύ πρακτική λύση και για τον στολισμό του γιορτινού τραπεζιού, αν προσαρμόσετε ανάλογα το μέγεθος μιας τέτοιας σύνθεσης.


Aπό τις όχι δύσκολες πασχαλινές κατασκευές, ανάλογα βεβαίως και με τον τύπο που θα επιλέξετε, ο δε βασικός τρόπος κατασκευής του σκελετού είναι ίδιος με τα στεφάνια της  Πρωτομαγιάς.

Τα αυγά, αν χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να είναι είτε διακοσμητικά είτε βαμμένα - διακοσμημένα με όποιον τρόπο θέλετε αρκεί όμως πριν τα βάψετε να τα έχετε αδειάσει από το εσωτερικό τους, ώστε και να μπορούν εύκολα να κολληθούν ή να κρεμαστούν πάνω στο στεφάνι. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα τα αδειάσετε. 

Εκτός από την βάση του στεφανιού, φυσικά ή αποξηραμένα λουλούδια, αυγά, διακοσμητικό χόρτο, λινάτσα ή όποιο άλλο είδος υφάσματος, κορδέλες, τρέσες, σκοινί κλπ ανάλογα με το πως θέλετε να διακοσμήσετε τα πασχαλινά στεφάνια σαςθα χρειαστείτε θερμοκολλητικό πιστόλι ή μια ισχυρή κόλλα για να κολλήσετε όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε πάνω στην βάση ή μεταξύ τους.
Πολύ όμορφη ιδέα και για πασχαλινά δώρα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
pinterest.com/soulouposeto