30+ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ Κατασκευές με ΓΥΑΛΙΝΑ ΒΑΖΑ
Τ α κάθε είδους άδεια γυάλινα βάζα από συσκευασίες τροφίμων, βάζα κουζίνας και κάθε τύπου διακοσμητικά γυάλινα δοχεία, εύκολα και οικονομικά μπορούν να μετατραπούν στα ...απόλυτα καλοκαιρινά ανθοδοχεία, κασπώ, κηροπήγια, φαναράκια κλπ. για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους
Επιλέξτε καλοκαιρινά στοιχεία για να τα προσθέσετε στην επιφάνειά τους όπως κοχύλια, σκοινί, υφάσματα, χαρτί σε εποχιακά μοτίβα κλπ ή έντονα χρώματα για να βάψετε τα βάζα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους με ακρυλικά χρώματα, χρώματα κιμωλίας, τέμπερες, ειδικά χρώματα για γυαλί, ακόμη και με απλό ακρυλικό χρώμα για τοίχους, ενώ και τα stencils σε καλοκαιρινά σχέδια δίνουν πολύ όμορφο τελικό αποτέλεσμα. 
Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα των stencils με την μορφή ενός διάφανου σημείου πάνω στο βάζο σε όποιο σχέδιο θέλετε, είναι να δημιουργήσετε το μοτίβο πάνω στο βάζο με απλή κολλητική-αυτοκόλλητη ταινία ή σελοτέιπ τα οποία και θα αφαιρέσετε αφού βάψετε το βάζο με ακρυλική μπογιά ή χρώμα σε σπρέϋ.  
Για να τους δώσετε ελαφρά φθαρμένη-αντικέ όψη, απλά τρίψτε ανά σημεία με ένα πολύ ψιλό γυαλόχαρτο. Αν χρησιμοποιήσετε χρώματα κιμωλίας αρκεί το τρίψιμο με ένα σφουγγαράκι πιάτων. 
Ένας ιδιαίτερα εντυπωσιακός τύπος παρόμοιων κατασκευών είναι και τα βάζα που μπορούν να φιλοξενήσουν τις καλοκαιρινές σας ...αναμνήσεις και θα τα δημιουργήσετε με μικρές ή μεγαλύτερες γυάλες στις οποίες αφού γεμίσετε έως ένα σημείο με άμμο θα προσθέσετε φωτογραφίες, κοχύλια, μικρά αναμνηστικά από τις διακοπές σας κλπ. 

Με τους ίδιους τρόπους, εκτός από αποκλειστικά διακοσμητικά, μπορείτε να δημιουργήσετε και χρηστικά βάζα αποθήκευσης κάθε είδους αντικειμένων π.χ για την κουζίνα ή το μπάνιο, προσθέτοντας έτσι με πολύ εύκολο τρόπο ατμόσφαιρα ...καλοκαιριού στα σημεία που θα τοποθετήσετεΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,