50+ Διακοσμήσεις-Κατασκευές με Χριστουγεννιάτικες ΜΠΑΛΕΣ

Είτε τις χρησιμοποιήσετε στην μορφή ακριβώς που τις αγοράσατε, είτε ...επέμβετε τόσο στο εσωτερικό τους (προσθέτοντας διακοσμητικές φιγούρες, χιόνι, κλαράκια έλατου κλπ. σε διαφανείς μπάλες) αλλά και στην εξωτερική τους εμφάνιση (με μπογιά, ύφασμα, decoupage με κάθε είδους χαρτιού, σκοινί, κορδέλες κλπ), είναι από τα χριστουγεννιάτικα εκείνα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εκτός από το δέντρο, σε κάθε τύπου γιορτινή διακόσμηση - κατασκευή τόσο μέσα στο σπίτι όσο και σε εξωτερικούς χώρους. 
Ταυτόχρονα, όλες αυτές του τύπου οι διακοσμήσεις-κατασκευές είναι από τις πιο οικονομικές  αφού μπορείτε να αλλάξετε εντελώς όψη ακόμη και στις πιο φτηνές και ίσως ...κακόγουστες μπάλες που θα βρείτε στην αγορά δίνοντας τους τόσο σε ό,τι αφορά τα υλικά όπου θα τις επεξεργαστείτε-συνδυάσετε όσο και στα χρώματα, εμφάνιση ταιριαστή μετην γενικότερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του χώρου που θα τις τοποθετήσετε. 


Γιρλάντες, στεφάνια αλλά και επιτραπέζιες συνθέσεις  είναι ο ιδανικός τρόπος για να ...συγκεντρώσετε και να αξιοποιήσετε όχι μόνο καινούργιες αλλά και πιθανόν πολύ παλιές μπάλες που διαθέτετε από ...περασμένες εποχές, φροντίζοντας τις πιο σπάνιες που πλέον δεν κυκλοφορούν στην αγορά να μην τις ...ταλαιπωρήσετε, με υλικά επεξεργασίας όπως κόλλες κλπ. που θα καταστρέψουν την εμφάνισή τους. 

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,