50+ Διακοσμήσεις στα χρώματα του ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
Ηεποχή που πρέπει να πάρουμε απόφαση πως το καλοκαίρι τέλειωσε. Όσο κι αν το ένα ...πόδι του φθινοπώρου, ο Σεπτέμβρης, ακουμπάει ακόμη πάνω σε ζεστές θερμοκρασίες και λιακάδες, το τελευταίο του, ο Νοέμβρης, είναι κανονικός χειμώνας.

Τα καλοκαιρινά χρώματα, διακοσμητικά, συνθέσεις, σιγά σιγά αρχίζουν να μοιάζουν ...εκτός τόπου και χρόνου και το φθινόπωρο σε ότι αφορά το σπίτι, είναι  εποχή για "μαζέματα" και προετοιμασίας για τον επερχόμενο χειμώνα. 
Εκτός λοιπόν μια γενικής φασίνας και ξεκαθαρίσματος, όσο τα παράθυρα είναι ακόμη ανοιχτά προλαβαίνετε να βάψετε ή να κάνετε όσες αλλαγές σχεδιάζατε, μεταξύ άλλων, και στα παιδικά δωμάτια εν΄όψη και της νέας σχολικής χρονιάς. Την αλλαγή της εποχής στους χώρους του σπιτιού θα την ...φέρετε με τα κατ΄εξοχήν χρώματα του φθινοπώρου -καφέ, πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί- στα υφάσματα και με αντικείμενα-συνθέσεις και απλές κατασκευές βασισμένες κυρίως σε φυσικά εποχιακά υλικά.Φύλλα, λουλούδια, καρποί του φθινοπώρου. Ταιριασμένα με διακοσμητικά μαξιλάρια, τα πρώτα ριχτάρια ή χαλάκια και γιατί όχι και με το βάψιμο κάποιων τοίχων σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Το πορτοκαλί ή το σκούρο πράσινο είναι χρώματα που πολύ εύκολα θα δέσουν με το καφέ ή το άσπρο των επίπλων και δημιουργούν θα δημιουργήσουν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα για ολόκληρη την διάρκεια του χειμώνα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

,